עוד תמונות מהפפרצי בלבוש השחור אפור

mokasosex

New member
אוקיי .. ../images/Emo3.gif

אמא של דרייק כל החיים שולחת הודעות לא קשורות, ומדי פעם כותבות אני מתגעגעת אלייך ואל בו (אדם) או נהנתי איתך ועם בו , או מתי אתה ובו באיים.. מחליא בעיקרון .. שאר הזמן היא אומרת דברים לא קשורים או כמה היא נהייתה מבוקשת מאז התפרסם שהיא אמא של מישהו שיוצא עם בו \: דרייק מופיע בפייסבוק בתור אחד שמחפש גם חברות והוא פנוי שזה דיי דפוק שכל העולם *אנחנו* יודעים שהוא יוצא עם הגבר הכי מושלם שיש *who can top that* אממממ והפייסבוק של אדם הראה כמה הוא ומחשבים הם לא חברים טובים וכמה שהוא היה הדבר הכי חמוד בעולם וכמה חברים שלו מתים עליוו. אה וגם לאבא שלו יש פייסבוק והוא לא אישר אותי

t r e c o o l

New member
חחחחחחחחחחחחחח אמא שלו הורגת אותי..

לא יודעת מה הקטע שלו עם זה שהוא לא מספר!! למה???????? ולמה אדם לא מסתדר עם מחשבים?.. תביאי לי לינק לאבא שלו בבקשה..

mokasosex

New member
אניי לא מוצאאאת ../images/Emo2.gif

ואני חייבת לעוף ,אמא שלי רוצה לרצוח אותי. מקווה לחזור מאוחר יותר היום. וחיה.

InbarKiii

New member
אוי איכ איכ איכ

סורי אבל אמא של דרייק פשוט מעצבנת אותי.. לא רוצה שאדם יתקרב לאנשים כאלה \: ואויייי את חייבת לספר מה יש בפייסבוק של אדםםםםם :)

mokasosex

New member
אוייייי בכיייייף ../images/Emo6.gif

אני יכולה לספר בלי לעצור, תשאלי מה את רוצה לדעת ?

InbarKiii

New member
אני לא יודעת חח

מה אנשים כתבו לו..ואיך את יודעת שהוא לא טוב במחשבים? חח מה הוא כבר עשה? D: ומה המשפחה כתבה לו? ואא כל דבר טוב חח תשפכי :p

mokasosex

New member
האמת שרק חברים שלו כתבו לו ..

וכולם כזה אתה בא היום? מחר ? דברים כאלה.. אה והיו כאלה שכתבו שאהבו אותו בוויקד ומלא מהחברים שלו קראו לו מאדם XD חחחחח ונכון יש notes אז הוא כזה כותב שם "אני חדש בפייסבוק ואין לי ממש מושג מזה אבל ניסיתי. תהיו נחמדים אלי
" חחחחחחח איזה חמוד. הוא היה בקבוצה של וויקד, ואל קילמר, דוזיאק שואו, כל מיני תיאטראות. אה והמשפחה שלו לא כתבה לו כלום רק את אבא שלו היה לו בחברים והוא לא כתב לו כלום . מה הוא פאדחן כמו אמא של דרייק ? נראלי יש לי כמה תמונות מהפייסבוק שלו ... יו ישלי מלא מה לספר אני לא יכולה להיות עניינית לגבי זה. כל דבר מזכיר לי דבר אחר..

t r e c o o l

New member
אדם אישר אותך?../images/Emo2.gif אדם לחץ על add

ליד השם שלך? ואיפה הפיסבוק שלו עכשיו?

mokasosex

New member
זה היה ממש בהתחלה

אחרי זה הפסיק לאשר .. והפייסבוק הזה נעלם מתי שהוא אמר שהטוויטר נפרץ ..

אומגאדדדד את רצינית?? ../images/Emo2.gif

אדם אישר אותך?? בבקשה ספרי לנו מה היה שם

את קולטת שהוא ראה את הפנים שלך!!!../images/Emo2.gif

אולי הוא חשב לעצמו וואו איזה יפה היא... חחח

mokasosex

New member
חחחחחחחחחחח אני ממש בספק

לדעתי הוא היה בהתלהבות כולו שיש לו מלא בקשות חברות ואשר את כולם XD

mokasosex

New member
בה' וזה באמת היה הוא,

אבא שלו היה בחברים והיו שם מלא דברים עוד לפני שבכלל הלך להבחן לאמריקן איידול מאיזה 2.08 משהו..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמהממי!

אני כלכך אוהבת את הצבעים האלה בשיער

למעלה