אתן מצלמות הכל שיהיה לכן ברור אני צריכה קראדם בפעולה...... :)
I InbarKiii New member 11/10/09 #108 אתן מצלמות הכל שיהיה לכן ברור ../images/Emo3.gif אני צריכה קראדם בפעולה......
M mayarel New member 11/10/09 #118 תשאירי קצת לגיל יותר מאוחר.. חחחחחחחחחחחח חבל לגלות ה-כ-ל כבר .. תהיי מחוננת בלימודים או משהו...
I InbarKiii New member 11/10/09 #107 חחחחח ענק הקטע הזה ברור שהם זוג וברור שכל העולם חושב ויודע את זה חחחח
ר ר ו ח ל י New member 11/10/09 #77 מיי גאד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
M mokasosex New member 11/10/09 #81 יווווו קודם תפוז היה נגדי ועכשיו טוויטררררר :'( בדיוק שהתחלתי להסביר ללי ולטרקול על הפייסבוק של דרייק אהההה וגם רציתי להגיד שאדם אישר אותי בפייסבוק הישן שלו ולספר להן מה היה שם
יווווו קודם תפוז היה נגדי ועכשיו טוויטררררר :'( בדיוק שהתחלתי להסביר ללי ולטרקול על הפייסבוק של דרייק אהההה וגם רציתי להגיד שאדם אישר אותי בפייסבוק הישן שלו ולספר להן מה היה שם
M mokasosex New member 11/10/09 #87 מה לספר ? ייייש המממממממוןן ואני מנסה להתחמק מהכנת שיעורי בית ...
M mokasosex New member 11/10/09 #85 הכל בסדר גמור במה שכתבתי הם פשוט לא נתנו לי לכתוב!! :'( לא העלו את מה שכתבתי זבלים ..