עוד 15

למה לא מסרנו את השטחים אחר כך

סתם ללא סיבה.. כפי שאנחנו עושים עכשיו.. אין לי כח לשמוע על מיליון אלף סיבות.. וזה לטחון מים.. אז אם אתה מתכונן להביא עכשיו סיבות להתנתקות, רק כאלו שעוד לא הובאו. בבקשה..

silverhawk

New member
ישנו הבדל עצום בין רמת הגולן לבין

הרצועה. העולם לא ישלים עם שליטתינו באזור בו חיים כ-8000 יהודים לעומת מיליון עד שני מיליון ערבים. חד וחלק.

אני יודעת שיש הבדל עצום

ולכן אני תומכת ביציאה מעזה ולא מרמת הגולן אבל הוא פשוט אמר מבחינה חוקית "קיבלנו" מהאו"ם והתכוונתי שאנחנו לא ממש מצייתים לאו"ם כי האו"ם לא מכיר ברמת הגולן כשטח ישראלי..

nooshP

New member
והשנאה לערבים לא יוקדת לך בעיניים?

אתה בידיוק כמו אותם "ערבים", כפי שאתה חושב עליהם. אתה שונא אותם בגלל שהם ערבים, רואה את כולם כמקשה אחת, חושב שכל 3 מיליון הערבים הם טרוריסטים- אז תן לי לגלות איך קוראים לאנשים עם דעות כמוך:
גזענים. כן. כמו הגזענים באירופה ובק.ק.ק.

הממ...

נאמר ויש קבוצה של אנשים, ארבעים לצורך העניין - הם התאגדו תחת "חבורה" בשם "דה ליברטי-שואו קומיטי". נאמר, שוב, לצורך העניין, שהם מתלבשים בתלבושות אחידות ומלמדים זה את רעהו את לחיצת היד הסודית שלהם, וכמובן לא בוחלים במנהגים שונים משונים (לדעת אחרים). עכשיו, מחליטים הארבעים לגבש מצע אידיאולוגי. הם יושבים, ומחליטים להכריז על דין מוות לחתולים - כל חתול, בלי קשר לדת צבע או מין, דינו מוות. למה? ככה. כי אי אפשר להחזיק אגודה בלי אידיאולוגיה, וזאת האידיאולוגיה. זהו נחתם. סעודה חגיגית, עם הרבה חריף. השנים עוברות, והאגודה קולטת עוד ועוד חברים. האידיאולוגיה נשארת אותה אידיאולוגיה, לחיצת היד היא אותה תנועה מהירה - התווסף רק גידול מפתיע באוכלוסיית החבורה. יום אחד, מיצי, בסערת רגשות שכמותה לא חוותה מעולם, צעקה לעברם "כולכם רוצחים, רוצחי-חתולים!" "אבל לא כולנו כאלה", ענו לה המתונים שבחברי הכמעט-כת, "את גזענית!" נשמע הגיוני?

למעלה