עוזבים/חוזרים

eynav16

New member
../images/Emo24.gif

אל תעזבי.... גם אני התגעגע.. ובאמת שאין לך ממה להחלץ...אני לא בדיוק יכול להגיד לך את זה מתוך נסיון כי לא ניגשתי לבגרויות ולא היה לי אפשרות לבחור מגמות אבל לא ניראה יל שיש לך ממה להחלץ!!!

יאללה כפרותתתתתתתתתת../images/Emo26.gif

עכשיו אני הולכת ללמוד עברית וביולוגיה ולעשות שיעורים באנגלית. מחר, גם אם אבא שלי לא יקח את המחשב לא יהיה לי מזן ליהיות פה על בטוח. אני במחויבות עד 6 (מסיימת ב4 ואז מחויבות עד 6) ואז חוזרת הביתה ב6 וחצי (בע"ה:]) והולכת לקניון לעשות מתנה לדודה שלי ואז ישר דודה שלי לוקחת אותי לים וחוגגים לה מומולדת:) (מילקשייק על הים
) זהו:]] יכול להיות שזאת ההודעה האחרונה שלי לשבוע הזה או בכלל עד שאני אגיע לדודה שלי. למרות שנראלי שבחופש הגדול אני אהיה פה ממש הרבה:), אבא אמר שבחופש יהיה לי את המחשב:) בע"ה אז אם חושבים על זה זה בערך שלושה שבועות:] אבל שנה הבאהההה זה כבר משו אחרררר
אז ככה, תהנו כולכם בל"ג בעומר אם לא יצא לי להגיד לכםםםםם:] ותשמרו על עצמכם כי זה החג הכי בעייתי:) אל תאכלו הרבה תפו"א למרות שזה טעים מהמדורה:] אוהבת אתכם מלאאאאאאאאאאאאא
ואוי לכם אם אתם לא תעדכנו אותי במה שקורההההההה
הדס!

בהצלחה כפרות ונדבר כבר מתה עלייך..

אני יתקשר מתישהו..=] מתהה עליייךך...בהצלחושש

יקיר15

New member
הדסיי אני יתגתגעעע

בעצםן אני כבר מתעגעג כבר שבועע לא הייתי כאןן פשוט אין לי זמן בכלל בכלל ... מחר יש לי מתכונת במתמטיקה ... ויום רביעי יש לי את הבגרות הראושננה שלי אימלהההההההה .... שיהיה לכולם שבועע טוב ובהצלחה בלימודיםםם ...
לוב יו אוללל

יקירק'ההההה:]]

כפרעלייך:) אתה ד'ע שאתה יכול להתקשר מדי פעם
? בהצלחה רבה מחררררר
ואל תיבהל מהבגרות:), זה ממש כמו מתכונת או אפילו יותר קל בכמה מקרים:] מחזיקה לך אצבעות
נ.ב מה זה : "ידרוסו" (בערבית)
? זה משו בעתיד.. נראה לי ילמד.., אבל זה מוזר כי זה לא מתאים למשפט
זה : "ילמד איתי 5 נוסעים מהמטוס ונוסע אחד מחיפה
" משפט מוזר

../images/Emo7.gifחברייי היקרים..../images/Emo201.gif

מה שלומכם? ההודעה הזאת קצת עצובה אבל תנסו להבין מתוקים שיילי.. עכשיו חזרנו ללימודים לא מזמן והתחילה תקופת המבחנים,עבודות ושיעורים וכו'..השבוע ביום חמישי ישלי אסיפת הורים..ות'אמת אני קצת דואגת ממנה הפעם..אני יודעת שהפרעות ישלי על איחורים שאצלנו באמצע היום זה הפרעה..ואני יודעת שישלי 3 או 4 כבר..אני אבל עושה הכול כדי שלא יהיו עוד ובגלל זה אני הולכת עם אבא שלי שלא ממש שם לב לזה.. אני במחצית הזאת ידעתי שישלי ירידה וחשתי את זה לעומת המחצית הראשונה יש כאלה שאומרים לכולם זה קורה,ככה זה וכל מיני נכון זה קורה אבל אני ניסיתי שזה לא יקרה וזה קרה כבר וקצת ירדתי והגעתי למס' של הרשמות שאפ'פעם לא הייתי במצב של 4.. אני גם בזמן האחרון ביקשתי מההורים מלא דברים והם מסכימים לקנות לי אבל בתנאי אחד,שהוא:שאני ידבר ויתייחס יפה ולא יכעס שקוראים לי וכו' אז הסכמתי ובאמת בזה עשיתי שינוי וההורים כבר מרשים לקנות לי את כל מה שביקשתי מהם שזה יחסית הרבה...חחחחח..אבל את השיפור בזה עשיתי.. עכשיו הבעיה שאני לא מרגישה ממש טוב עם עצמי בעניין של הלימודים אני משקיעה יותר מדי זמן במחשב או כמו שאבא שלי קורה לזה "קופסא" ואני משקיעה בה יותר ממה שצריך..אני תמיד על המחשב בכל זמן אפילו את הלימודים אני עושה עליו(על השולחן שלו)ולא על הספריה שיש לי והמון דברים משובשים לי בגללו אני תמיד עליו עושה הכול עליו וזה קצת מדרדר ואני מרגישה שקצת לא טוב לי ככה וביום חמישי לאחר האסיפת הורים אני מקווה רק לטוב..=] יש לי כרגע גם מבחנים בשישי בשל"ח בראשון בתנ"ך בשישי אחרי בהיסטוריה ולכל אלה צריך זמן,השקעה ומאמץ...ולמידה שהיא למידה ולא בחיפוףף..לכן אני חייבת להשקיע לפחות את המעט שנשאר לי עד סוף השנה כי שנה הבאה אני כיתה ט' וככה אני לא יוכל להיות שנה הבאה בכיתה ט' כי בחודשים אלו שנה הבאה אני כבר יצטרך לקבל את החלטת החיים החלטה חשובה וקובעת ואני רוצה שאל התיכון אני אתקבל בלי הפרעות בלי איחורים ולהגיע עם דף חדש ונקי לשם לכן,לתקופה זו אני עוזבת בחצי..ז"א בימים אלו אני יהיה כאן אך מיום שלישי והלך לא ממש כי יש לי את המבחנים האלו והעבודות שיהיו בדרך והשיעורים שגם יש אני עוזבת לטיפה,זה קשה לי אבל אני ישתדל להיות פה לפחות שעה ביום על האייסי והמסן אני אשתדל להפחית אבל אני גם יתחבר וכו'..אני יעזוב קצת כאן ויהיה בימים שאוכל ולא להרבה זמן..אני ישתדל להיות כמה שאני יכולה אבל באייסי ובמסן גם אני יהיה ועם מי שישלי ת'טלפון אני ידבר.. אז אני מצטערתת מאוד למרות שזה לתקופה קצרה יחסית אבל אני ישתדל הרבה להיות פה בחופש הגדול..=] אז אני יתגעגע המוןןןן המוןןן ואני מקווה לאסיפת הורים טובה..=]=] אני יתגעגע לכל אחדד כי כולכם מקסימים..אני ישתדל להיות פה כמעט בכל יום לא מבטיחה אבל..אני ישתדל..אני אוהבת אותכםם המוןן ויתגעגע מיליון מי שרוצה אני באייסי ובמסן.. אייסי:208286087 מסן:[email protected] אשמח שתוסיפו ויתגעגע המוןןןן...ביושששש...

אייללוש

New member
שירוששששששש../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

יש לא תהיא איתנו
סתם
כפרעלייך
אני לא מרשה לך לעזוב
אני מתגעגעת אלייך אפילו שאנחנו מדברות אז עכשיו בכלל שאת הולכת
יוווווווו תחזרי במהרה
-
-
אילושלוש

שירוששש../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

אני מזה התגעגעעעעעעעע
אוףףףףףףףףףףףףףףףףף ןאני מזה מבינה אותךך גמלי יש עכשיו תקופה שך מיליון מבחניםם
בהצלחה בהכל שירושששש
ונתגעגע מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלאאאא

שירררררררר../images/Emo110.gif

אנייייייי יכולה להגידד לךך עלל עצמיי.. אני רק אומרת את דעתי כי בסוף כל אחד עושה מה שהוא חושב לנכוון.. לי יש שיעורים מפה ועד הודעה חדשה ובשבוע 3 מבחנים.. בכלל כל התקופה הזאת.. קשה לכולם.. כמו שאת יכולה לראות אני ה-מ-ו-ן במחשב.. וזה כן בא על חשבון לימודים אבלל זה לא יורד בגלל זה.. כי גם בחצי הקודם אפילו הייתי יותר במחשב.. מן הסתם החלק השני יותר קשה מהראשון.. זה לא כ"כ קשור.. פשוט צריך להפחית קצת ואני בטוחה שלא ירדת בקיצוניות.. ובטח שההפרעות והאיחורים והחיסוריםם לא קשורים לזה.. בכלל מקרה אםם את עוזבת וגם אם לא המון בהצלחה..
[אל תשאליי למה לא רשמתי להדסס כי אצלל הדסס זה משו אחר.. בכל מקרה תנסי להבין מה שרשמתי]

מיכלוששש..

תראי מותק..את צודקת אני לא ירדתי ממש ירידה קיצונית..ממש אבל ממש לאא..ואני גם לא רוצה שמצב יהיה כזה..נכון שהשנייה היא יותר קשה..את צודקת בכל מה שכתבת אני אמרתי אני לא עוזבת ממש ממש אלא אני יהיה בחלקית אני ישתדל להשקיע זמן פה רק בימי מבחנים יומיים-שלושה לפני אני לא יהיה לא אמרתי שאני לא יחזורר..ממש לאאא..זה רק לתקופה קצרה של השבוע-שבועיים האלו שיש מה לעשות ולא חסר..אני ישתדל הכי להיות... תודה..=]

זיוו2

New member
שירושששש../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo20.gif

אינלךך מושגג כמה אני יתגעגעע אלייך~!! תיהיההה חסרה לי כל כךךך!! אני מבינה אותךךך גמלי זה עכשיו ככה ובאמת ירדתי בהכלל השנה הזאת פעםם הייתי הרבה יותר חכמה אבל אני כבר"מכורה" מזלי שעוד מעט החופש הגדול
שירושש בהצלחהה בכל המבחניםם ואני בטוחההה שתצליחי בהכלללל מקווה בשבילך
מואאהה
ונוכל תמיד לדבר באיסי במסן ובפלאפון

היללי 2

New member
שירושש כפרהה../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

יהיה ממש עצוב בלעדיךך... את מוסיפה המוון לפרום ולכולםם.. שיהיה לך בהצלחה בהכל נשמה... ובטוח תעברי את האסיפת הורים...אני מכירה אותך.. ובטוח תקבלי את החלטות הנכונות... נדבר כבר באיסי...
אתגעגע פווווליםם.. אוהבת מלא מלא מלאא.. הילה.

hila846

New member
שירושששש../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif

בהצלחההה מאמי בהכל
ואל תדאגי הכל בסוף יסתדר ואת תצליחי
וגם באסיפת הורים
גמאני ירדתי קצת תמיד יורדים במחצית השניה... אבל משתדלים לעשות את המקסימום!!! אני אתגעגעעע המוןן
תשתדלי להיכנס... אוהבתת מלאןןןןןןןןןןן
הילה

למעלה