עוזבים/חוזרים

היללי 2

New member
חחח קטעים גם לנו יש את זהה..

חח הבצפר המפגר שלי חוסם אתרים אז תמיד אני מנסה להיכס ממחשב אחד של מי שאחראי רק שאם הוא תופס אותנו אנחנו מתות אז בדרך כלל הוא שם אז אני לא יכולה להיכנס... בימים שאת יכולה אז תיכנסיי....ניתגעגע מללללללללא..

זיוו2

New member
הדסוששש../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

גמלי יש עכשיו תקופת מבחניםם ואני עמוסהה מאודדד עם עבודותת... אני כל כך מבינה אותךךךך אני יתגעגעע אלייךך כלל כךך ונוכלל לדבר בפלאפון חוץ מזה
מקווה שהכלל יילך לך כמו שאת רוצההה ושתצליחי בכל המבחנים והעבודות וכלל מה שיש לךךךךך בעזרת ה'!! ונתגעגעע אליךך פהה כולםם אני בטוחה תיהיה חסרהה המון!!
עוד לא הלכתץ ואני כבר מתגעגעתתתתת בהצלחהה ב=ה=כ=ל!!!
מואאאאההה

טל ועדי1

New member
הדסושש../images/Emo70.gif

שיהיה לךך בהצלחהה בהכלל
בטוחח תצליחי!!! נתגעגעעעעע המוןןןן
מואאההה
טל ועדי

../images/Emo85.gifהדססססססס..../images/Emo7.gif

אני אתגעגע יפתתתיי..! אבל המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה! אוהבתאותךךךך!

הדסיי אהובתיי...

אני מקווה שלפחות תספיקי לקרוא את התגובה שליי.. אני יתגעגע אלייך מיליוןןןןן ואני ידבר איתך בפלאא..=] אני יודעת ומכירה ת'הרגשה כי לפני כמה חודשים אחותי הייתה באותו מצב כמו שלך והחלטה יותר קשה קצת איזה אחד לבחור והיא החליטה בסוף זה קשה אבל חייבים לקחת החלטות..אני מקווה שיהיה לך הכי הכי הכי בהצלחה בעולםם ותדברי איתי בפלאפוןן..אנ יתגעגע אלייך המוןןןןן המוןן את תהיי מאודדד מאודד חסרההה ליי ולכולם... את תצליחי ב"ה לקחת את ההחלטה הנכונה..ותצליחי בהכוללל...ב"ה אז לסיכום מאמי אני יתגעגע המוןןןן המוןן וידבר איתך בטלפון הרבההה..ושיהיה לך הכי ב-ה-צ-ל-ח-ה!ומקווה שההחלטה שלך תהיה אך ורק טובה ושתהיי שמחה עלייה..=] אני יתגעגעע..=[=[ תחזריי מהררררר...אוהבת אותךךך המון המוןן ויתגעגע מיליוניםםםם ואני כבר ידבר איתך..מתהה עלייך ותחזרי מהר... בהצלחהה... -שירק'י-...ואני מקווה שנדבר מותק!בהצלחה לך בהכול..

שירקייייייייייייייייייייי

אהובתיי! אנחנו מדברות מלא מלא מלא (יותר נכון את
חחחחחחחח) אוהבת אותך מלאאאא
וברור שמתי שבא לך את יכולה להתקשררר:]]
אני אתגעגע מלאןןןןן

כפרעליייייייייייךךךךךךך:]]

את היחידה שבאמת נותנת לי הרגשה של ילדה יפה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בטוחה שאת יודעת למהה
אוהבת ואתך מלא מלא מלא מלא מלא
ותתקשרי מדי פעםם

הדסי בהצלחה...

אני יודעתת שלאא הייתי םפה הרבה אבל יש לי עכשיו תקופהה של מבחנים שיעורים ביתת ועבודות בדיוק כמו הדס אבל לא לבגרותת וזה כי אצלנוו שינו ת'מצגמות אנחנו מתחילים מכיתה י' ולא מט' חוצפההה
אזז סוריי שלאא הייתיי... יום שני
יש לי מבחן משווה ב-א-נ-ג-ל-י-ת-ת
יום חמישי
מבחן משווה בספרותת
אזז אני צכה אבל צכה לחרווווווושש
שיהיה ציוווון טוב שתדעוו שאני ממש אבל ממש לא חורששתת למבחנים אבל סוףף שנה נשקיעעע קצתת....
אזזז סוריי למי שחושבב שאני מזזנייייחה אבל אני ממש ממש ממש ממש לא
ד"א עכשיו חזרתיי הייתי ביומולדת...אפשר לקרואא לזה ככה.. אז המשךך לילהה טוב ושבתת שלום.. מיכלל שאת פה דבריי איתי

הדססססססססס../images/Emo110.gif

בהצלחהההההה בכל הדברים האלוו במגמותתתתתתתתתתת תבחרי מה שאת רוצה כי את תצליחי להגיע להשגים שצריך.. וזה לא מצחיק זה באמת החלטה קשה
בהצלחהה בהכל ודברי איתיי בפלאאאאא

למעלה