תודההה נשמהה שייליי אוהבתותךךך..
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 7/5/06 #35 לושלוש שלי../images/Emo110.gif מקוווה שיחזירוו לך כמה שיותר מהררררררררררררר!! ושתכנסי כמה שאתת יכולה אוהבתתת המון
לושלוש שלי../images/Emo110.gif מקוווה שיחזירוו לך כמה שיותר מהררררררררררררר!! ושתכנסי כמה שאתת יכולה אוהבתתת המון
א אייללוש New member 7/5/06 #41 דוגמנית שלייייייייייייייייי../images/Emo99.gif מתה עלייך אני גם מקווה ואם כל התמונות של אגם ימחקו אני לא אסלח לעולם להורים שלי (ברצינות )
דוגמנית שלייייייייייייייייי../images/Emo99.gif מתה עלייך אני גם מקווה ואם כל התמונות של אגם ימחקו אני לא אסלח לעולם להורים שלי (ברצינות )
א אייללוש New member 7/5/06 #42 גמני אלייך ולכולם../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif הם לא מבינים איך הם הורסים לי ת'חיים
גמני אלייך ולכולם../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif הם לא מבינים איך הם הורסים לי ת'חיים
ש שריתוששששש New member 7/5/06 #48 איילה ../images/Emo24.gif לא נורא מותק...! תחזרי אלינו כמה שיותר מהר... נתגעגע...
ה הדסי מתה על אגמי New member 7/5/06 #49 נתגעגע מלאןןןןןןן../images/Emo201.gif תהי איתי בקשר טלפוניייי
D D C R New member 7/5/06 #50 ישששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששש החזירו לי את המחשבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב קולולולולולולולולולושששששששששששששששש השמחה רבבבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מי בעד מסיבסה אצלי בבית [הדס האממםםםםם הזדמנות ]
ישששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששש החזירו לי את המחשבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב קולולולולולולולולולושששששששששששששששש השמחה רבבבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מי בעד מסיבסה אצלי בבית [הדס האממםםםםם הזדמנות ]
S shirki love agamush New member 7/5/06 #52 ישששששששש... איילהה חזרההה יששששש יששש איזהה אושרררר היא חזרההההה.. טוב שזה היה מהררר אח"כ לא'דעת מה היה קורהה.....חחחחחחחחחחחחחחח... אוהבתותך מאמי..אושררר שחזרתת..איזהה כיפפפפפפפ
ישששששששש... איילהה חזרההה יששששש יששש איזהה אושרררר היא חזרההההה.. טוב שזה היה מהררר אח"כ לא'דעת מה היה קורהה.....חחחחחחחחחחחחחחח... אוהבתותך מאמי..אושררר שחזרתת..איזהה כיפפפפפפפ
א אייללוש New member 7/5/06 #53 שירררררררררררררררררררררוש../images/Emo99.gif מתעליייייייייייייייייייייייייייךךךךךךךך אני גם כ"כ שמחה שחזרתי הכי מהר שאפשר
שירררררררררררררררררררררוש../images/Emo99.gif מתעליייייייייייייייייייייייייייךךךךךךךך אני גם כ"כ שמחה שחזרתי הכי מהר שאפשר
ה היללי 2 New member 8/5/06 #54 איללללללללללללללללללללללללהההה שמחה שחזרתת אלינווווווו עדין לא הספקתי לכתוב לך הודעת פרידה בדיוק באתי לכתוב וראיתי שחזרת.. איזה כיףףף
איללללללללללללללללללללללללהההה שמחה שחזרתת אלינווווווו עדין לא הספקתי לכתוב לך הודעת פרידה בדיוק באתי לכתוב וראיתי שחזרת.. איזה כיףףף
ש שיר חולה על אגמי New member 8/5/06 #56 אוףףףףף למה חזרתת????.? סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איילהההה שמחה שחזרת יפה שלייייייייייייייייי ואני בעד לבוא אליךךך ואת בא אליי השבועע!!! יאאלה זרקי יוםם מתי את באה אליי??
אוףףףףף למה חזרתת????.? סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איילהההה שמחה שחזרת יפה שלייייייייייייייייי ואני בעד לבוא אליךךך ואת בא אליי השבועע!!! יאאלה זרקי יוםם מתי את באה אליי??
ה הדסי מתה על אגמי New member 8/5/06 #58 חחחח איילהההההההה:]]]] אני ויעל (13) רוצות לעשות איתך מסיבה בבריכההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך:]] שמחה מאוד
חחחח איילהההההההה:]]]] אני ויעל (13) רוצות לעשות איתך מסיבה בבריכההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך:]] שמחה מאוד