../images/Emo41.gifהחוויות../images/Emo41.gif
אז ככה...היה שולט ביותר!!!! היו לנו את המדריכים הכי טובים בארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ והיה כל כך כיף!! אבל היה יותר כיף אם הרכזת שכבה לא הייתה באה וכולם אמרו את זה בלי שהזכרתי את זה אפילו
היום הראשון- קמתי ב6 בבוקר...ב7 אמא שלי הביאה אותי ואת חברה שלי לבצפר...הגענו...דיברנו איתנו על כל מיני דברים ואז המנהל בא...הוא כזה מטומטם!!! יום לפני הוא עשה לנו הרצאה מה להביא ומה לא להביא...אז בבוקר הוא אומר לנו "אני לא רוצה לחזור על הדברים שאמרתי אתמול כי זה סתם מעכב..." ואחרי שניה "אבל אני אחזור בכל זאת" איזה אידיוט!!!!!!!!! אני לא סובלת אותו!!!!!!!! אחר כך יצאנו...עצרנו בדרך לכמה זמן ואז המשכנו...הגענו לניצנה...נפגשנו עם המדריכים...הם הסבירו לנו על מה שיהיה ועליהם קצת... גאד הם כל כך חמודיםםםםםםםםםםם!!!! אחר כך היינו בבריכה של ניצנה ואז הלכנו לחדרים בפעם הראשונה...המורה שלי לספורט הייתה בחדר לידי
כמה צחקנו איתההה!! אחר כך התארגנו והלכנו לטיול אופניים... אה ובבריכה לחצי מהשכבה יש עגיל בפופיק...אז חשבתי שמותר לשים את העגיל אז שמתי את העגיל בגבה כי לא העירו להן כלום...אז שמתי...ובטיול אופניים רצינו לצאת אז הרכזת שכבה הזונה השרמוטה הזאת באה אליי והתחילה לצרוח עליי שאני אוריד את העגיל... היא רוצה לצרוח? אין בעיה...גם לי יש פה...! התחלתי לצעוק עליה גם אז אמרתי לה "לחצי מהשכבה פה יש פירסינג וזה לא מפריע לך אבל שזה קשור אליי זה מפריע נכון?!" ואז היא אמרה "כן! לא אכפת לי מהשכבה כי אני רוצה ברגע זה לדפוק אותך!" הייתי בשוק!! בסוף לא יצאתי לטיול אופניים כי היא הרסה לי ת'מצב רוח...
אז הלכתי ברגל עם חברים שלא רצו לצאת...והיה דווקא ממש כיך ומצחיק... חברה שלי הסתומה הזאת התחילה להשתגע...ואז היא שיגעה אותי אז גם אני השתגעתי...ואז ששתינו משוגעות זה לא טוב בכלל בכלל
התחלנו לתקשר עם חייזרים
זה היה כל כך מצחיקקקק אחר כך ישבנו איפשהו...והיינו קילומטר וחצי מהגבול עם מצרים...אז היה פתאום בום מזה חזק
אז חברה שלי עושה לי "מזה היה?" אז אמרתי לה "החייזרים נוחתים"
יו כמה צחקנווווווווו והמשכנו ללכת...אני ואותה חברה גם המשכנו להשתגע
התחלנו לשחק את הלסביות
והתחלנו לדבר עם המחנכת שלה על כל מיני דברים שלא כל כך מדברים עם המורים עליהם
אחר כך חזרנו...צחקנו מלא מלא מלאאאאא ואז הלכנו לאכול ארוחת ערב בחדר אוכל של ניצנה...איכס לא נגעתי שם בכלום הכל היה יבש ונראה מגעיל! הייתי 3 ימים בצום
וזה לא הזיק לי כל כך
אחר כך חזרנו לחדרים ורציתי להיכנס להתקלח אבל היה לנו קצר במקלחת והמנורה לא עבדה...אז עד שמאצנו את המנהל אכסנייה שיסדר את זה..!!! ואף אחד לא יודע איך קוראים לו!! כל אחד אמר משהו אחר! אחד אמר איגור אחד ויקטור ואחד סרגיי... אה ושהמחנך שלי ניסה לתקן את זה אז חברה שלי אומרת לו "נו גיל מה נעשה?!" אז הוא אומר "אני לא יודע אבל אני לא יכולל עמוד עם נר כדי שהיא תוכל להתקלח" אז אמרתי לו "אני גם מעדיפה שלא תעשה את זה
" אחר כך יצאנו החוצה ושיחקתי שש בש עם החובש
ניצחתי אותו פעמיים והוא אותי פעם אחת
ואז הלכנו לדשא...ומלא חברים שלי הביאו גיטרות אז חלק ניגנו וחלק שרו והיה מזה כיףףףף ואז הלכנו לישון...
היום השני- התעוררנו ב6...ואז המורה שלי לאנגלית דפקה לנו בדלת 700 פעם עד שהיא עיצבנה אותי אז דפקתי צרחה "התעוררנו די כבר!!!!!" והיא כזה "או..סורי" אז אמרתי בשקט "סורי גם לך לכי מפה כבר"
היא לא שמעה וטוב שכך
התארגנו...והלכנו לחדר אוכל לאכול ארוחת בוקר...ושוב לא נגעתי בכלום
אחר כך התארגנו ויצאנו לנחל חאוורים...היה ממש כיףףף!! ואז היינו בקבר של בן גוריון...ושיצאנו המורה שלי לספורט הייתה נורא שקטה...אז אמרתי לה "מה את רגועה כל כך?" אז היא אומרת לי "אני תמיד נורא רגועה" ובחזרות של טקס יום הזיכרון היא השתגעה שם.. אז אמרתי לה "כן אה...ראינו איך היית רגועה בטקס
" אז היא שוב הרביצה לי עם כובע ורדפה אחריי
זה כבר היה ביום ראשון בבצפר
אחר כך חזרנו לאכסנייה ואמרו לנו להתארגן כי יוצאים לתרגיל חולות עד 10 בלילה...יצאנו ב4 ולקחנו איתנו סירים ואוכל וכל מיני דברים כי הכנו שם אוכל...היה הכי שווה בארץ שם!!! היה כל כך כיף!! והמדריכים שלנו...הם בשנת שירות...מי שלא יודע מזה אז זה שדוחים את הגיוס בשנה ובזמן הזה הם מתנדבים בכל מיני דברים...וזה אחד הפרוייקטים שלהם...להדריך...אז המדריכה של כיתה אחרת ישבה לידי ודיברנו בערך שעה על זה...היא הסבירה לי מזה וכל מיני דברים..היה מזה מעניין
ואז הסתובבנו וצחקנו...ואז המדריכה שלי קראה לי
היא רצתה שאני אכין טחינה
מאיפה לי לדעת איך מכינים טחינה?!???! אז היא לימדה אותי
ויצאה טחינה נחמדה
נראה לי
לא טעמתי אותה
אני לא אוהבת טחינה
אחר כך אכלנו ואז דיברתי עם אחותי בטלפון...איזה חמודה היאאאא היא עושה לי "יעל את יודעת למה לא הלכתי לבצפר היום?" אז אמרתי לה "למה?" אז היא אומרת לי "כי התגעגעתי אלייך אז כאבה לי הבטן" ואני כזה "גוז'ה!!!!!" חחחח ככה אני ואחותי הגדולה קוראות לה
איזה חומד היא לפעמים
אחר כך חזרנו לאכסניה והיו צריכים לשטוף את הסירים הממוטות האלה
אז התנדבתי עם עוד זוג חברות ושטפנו ביחד והיה דווקא די נחמד
ואז חזרנו לחדרים...התקלחנו והלכתי לחדר של חברה שלי לשניה ואז הלכתי לישון...