מאשהה התגעגעתי פולים. דברי איתי.
ה הדסי מתה על אגמי New member 23/7/06 #161 מאשהה../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif התגעגעתי פולים . דברי איתי.
ז זיווש מתה על אגמוש New member 23/7/06 #162 מאששהההה../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif יפפשלליי ברוככההה השוווה!! התגעגעעתייי מללללללללאאןןן שממחה שחזרת
מאששהההה../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif יפפשלליי ברוככההה השוווה!! התגעגעעתייי מללללללללאאןןן שממחה שחזרת
א אייללוש New member 21/7/06 #136 סופסוף לא תהיא פה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo106.gif כ"כ חיכיתי שתעופי כבר מפה חחח איך בסוף כתבת אמרת שאת לא יכולה טוב מקווה שתבואי כבר לת"א ותודיעי לי כשאת שםם שאני יראה אותך שוב אני נ.ב "לא נתגעגע
סופסוף לא תהיא פה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo106.gif כ"כ חיכיתי שתעופי כבר מפה חחח איך בסוף כתבת אמרת שאת לא יכולה טוב מקווה שתבואי כבר לת"א ותודיעי לי כשאת שםם שאני יראה אותך שוב אני נ.ב "לא נתגעגע
א אייללוש New member 23/7/06 #156 מה../images/Emo35.gifלא הבנת כנראה../images/Emo12.gif זה היה בצחוק והיא אמורה להבין את זה
פ פוסה New member 21/7/06 #140 מאיפה את בארץ?../images/Emo28.gif גם אני לא כ"כ במחשב כל שניה אני רצה למקלט יש אזעקה וזה.. התגעגתי גם
מאיפה את בארץ?../images/Emo28.gif גם אני לא כ"כ במחשב כל שניה אני רצה למקלט יש אזעקה וזה.. התגעגתי גם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 22/7/06 #144 חמודההההההה../images/Emo110.gif שמרי על עצמךך שםםםםם!! נתגעגעעע
א אייללוש New member 20/7/06 #112 גמני אני כ\"כ מתרגשתתתתתתתתת../images/Emo3.gif אמממ ראיתי את זיוו והגישה לטיול ממשששששששש השתנתה רק חבל שהיא הרסה אותה אממ תמונות אני יבקש מהבנות שצלמו וחוויות אח"כ
גמני אני כ\"כ מתרגשתתתתתתתתת../images/Emo3.gif אמממ ראיתי את זיוו והגישה לטיול ממשששששששש השתנתה רק חבל שהיא הרסה אותה אממ תמונות אני יבקש מהבנות שצלמו וחוויות אח"כ
א אייללוש New member 20/7/06 #114 כע ראיתי../images/Emo99.gifהיא עשתה אותי כ"כ מאושרת מסכנים כולם אתן לא מבינות אין 1 שלא ידעה על זיוו כל הזמן אני בהתרגשות ראיתי את זיוו ראיתי את זיוו איזה מתוקהנ זיוו וכו' קיצר השתגעו והתחילו לזרוק עלי דברים אחת אמר בסוף אני אשנה מישי שאני לא מכירה וחבל ואני כזה לאאאאאאאאאאא את לא היא מושלמת וככה וכככה וזה היה מצחיקקקקקקק
כע ראיתי../images/Emo99.gifהיא עשתה אותי כ"כ מאושרת מסכנים כולם אתן לא מבינות אין 1 שלא ידעה על זיוו כל הזמן אני בהתרגשות ראיתי את זיוו ראיתי את זיוו איזה מתוקהנ זיוו וכו' קיצר השתגעו והתחילו לזרוק עלי דברים אחת אמר בסוף אני אשנה מישי שאני לא מכירה וחבל ואני כזה לאאאאאאאאאאא את לא היא מושלמת וככה וכככה וזה היה מצחיקקקקקקק
א אייללוש New member 20/7/06 #116 כע וואי אני עיפיופה../images/Emo3.gif אממ אשמח אם מישו יעזור לי אני חייבת איכשו להשיג את כל התכתבות כשלא הייתי אבל למה תמיד שאני לא נמצאת יש עליה כתבות
כע וואי אני עיפיופה../images/Emo3.gif אממ אשמח אם מישו יעזור לי אני חייבת איכשו להשיג את כל התכתבות כשלא הייתי אבל למה תמיד שאני לא נמצאת יש עליה כתבות
פ פוסה New member 21/7/06 #117 ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif שמחה שנהנת. ספרי חוויות אח"כ. או מתי שתוכלי.. התגעגעתי .. אפרת
ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif שמחה שנהנת. ספרי חוויות אח"כ. או מתי שתוכלי.. התגעגעתי .. אפרת
ה הדסי מתה על אגמי New member 21/7/06 #118 כפרררררווששש../images/Emo204.gif געגעעעתתייי שמחה שנהנתתת (?) ואני אדבר איתך כבבברר לאב יו