טוףאני גמאני עוברת מהר על הפורום איפה כתוב על הכתבות שהיו בידיעות ומעריב על אגם לנסווות להשיג
א אייללוש New member 21/7/06 #120 טוף../images/Emo3.gifאני גמאני עוברת מהר על הפורום איפה כתוב על הכתבות שהיו בידיעות ומעריב על אגם לנסווות להשיג
טוף../images/Emo3.gifאני גמאני עוברת מהר על הפורום איפה כתוב על הכתבות שהיו בידיעות ומעריב על אגם לנסווות להשיג
א אייללוש New member 21/7/06 #121 אנשים אני חייבת עזרהההההההה../images/Emo178.gif אין אני לא מצליחהההההההההה לעבור פה א' אני צה למצוא את התמונה ה_____ שרעות אמרה שהדס שמה שאגם עם חולת סרטן משו כזה ב' מתי היה בידיעות השבוע כתובות עליה ואפה תודע אם יעזרו לייייייייי
אנשים אני חייבת עזרהההההההה../images/Emo178.gif אין אני לא מצליחהההההההההה לעבור פה א' אני צה למצוא את התמונה ה_____ שרעות אמרה שהדס שמה שאגם עם חולת סרטן משו כזה ב' מתי היה בידיעות השבוע כתובות עליה ואפה תודע אם יעזרו לייייייייי
ז זיווש מתה על אגמוש New member 21/7/06 #122 לושלושששששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif כפרעלליייךךךךךך אוהבתותךך הכי הכייי שייששש מווווווווווווווווווווווואהההה אייזהה חמודהה אתתת גמאני התלהבתיי כמוךך חח
לושלושששששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif כפרעלליייךךךךךך אוהבתותךך הכי הכייי שייששש מווווווווווווווווווווווואהההה אייזהה חמודהה אתתת גמאני התלהבתיי כמוךך חח
ש שיר חולה על אגמי New member 21/7/06 #124 איילה מושלמת שלייייי../images/Emo24.gif לושלוששששששש את לא מבינה כמה התגעגעתי אליך יפה שלייייייי!!! התקשרתי אליך לפני שעה פעמיםם!! ויאווו איילה שחמה שחזרת מאמיי ואני רוצה תמונתתתתת ותקשרי אליי אני חייבת לדבר איתך דחוףףףףףףף!!! אוהבת אותך מואההה
איילה מושלמת שלייייי../images/Emo24.gif לושלוששששששש את לא מבינה כמה התגעגעתי אליך יפה שלייייייי!!! התקשרתי אליך לפני שעה פעמיםם!! ויאווו איילה שחמה שחזרת מאמיי ואני רוצה תמונתתתתת ותקשרי אליי אני חייבת לדבר איתך דחוףףףףףףף!!! אוהבת אותך מואההה
ר רעות האכלנית New member 21/7/06 #125 איילושקיייייי../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif כפרעלייך שמחה שנהנת:] *במסן*
ר רעות האכלנית New member 21/7/06 #129 אני עוד מעט אתקשר אלייך:]../images/Emo205.gif סורי עם הפאדיחות של אבא שלי חחחחחחחחחחחחחחחחח *היא התקשרה אלי ואבא שלי ענה לה *
אני עוד מעט אתקשר אלייך:]../images/Emo205.gif סורי עם הפאדיחות של אבא שלי חחחחחחחחחחחחחחחחח *היא התקשרה אלי ואבא שלי ענה לה *
0 0o0NoA0o0 New member 21/7/06 #126 אילהההההההההההההההההההההההההההההההה חח עכשיו את איתי טלפון חחחחחחח
א אייללוש New member 21/7/06 #127 חחח נתקנו../images/Emo3.gifכששיר גומר להתקלח דברו איתי היא אמרה שיש לה משו דחוף
ה היללי 2 New member 21/7/06 #133 אילוווששש מאמיי../images/Emo23.gif היתגעגענוווו מאווד והית מממש חסרה.. שמחה שחזרת
ש שריתוששששש New member 21/7/06 #138 איילהה! ברוכה השבה ../images/Emo24.gif איזה חמודההה... התגעגענו... שמחה שחזרת! ספרי חוויות...