עוזי, תגובה אליך

חבר שלי ../images/Emo39.gif

כי בעולם שלך אתה לא מרשה לרגש להפריע לתפקוד השוטף. בעינך זה אסור בעיני זה לגעת באושר. אותה תשובה גם לפני שקראתי את התגובה של טל שים
לכבד באמת רגש....זה לכבד אותי ....זה לאהוב אותי ...לטוב ולרע. אחרי זה אני מדברת איתו ומגיעה איתו להבנות. התהליך הזה והתוצאות שלו עושה אותי מחוברת לעצמי ומאושרת.

ואם

עדיין לא הבנת... שנינו שאלנו שאלות בזמן שאתה דאגת לתפקוד השוטף אני דאגתי למה שטל מרגישה אני עצרתי וחבקתי ...אתה המשכת והכעסת
אתה חמוד חחחחחחחח היא תסלח לך
נכון טל?

בדיוק

עכשיו פגעתי בתפקוד השוטף חחחחחחחחח איחרתי לעבודה את,אתה חשובים לי וככה זה יהיה אני אפצה אותם בעשיה הכוללת שלי

spectacular

New member
עדיין לא אמרת

מה אתה חושב, 1.למה אתה חושב שנכשלת וטעית, או שלא? 2.אותה השאלה אבל לפנישקראת את התגובה הארוכה שלי? למה אתה שואל,? אשה אמרה בבירור: "נכשלת בהקשבה" לא הלכת יד ביד" לחיצות קצרות וחזקות , אינן מניבות את אותה התוצאה המוצלחת של לחץ ממושך ,ממוקד,ונסבל, רק כך מתגמשים הקצוות והגבול מתרכך ומתרחב, זה אפילו לא כואב, לאף אחד, מילים, מילים, מילים.

spectacular

New member
לאשה ולעוזי,../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תודה לכל אחד מכם על הדאגה הכנה, על החיבוק והחום ,על האיכפתיות, ובעיקר על שאתם מקבלים אותי כמו שאני, אוהבת אותכם .

../images/Emo24.gif

רוצה לספר חחחחחחחחחחחחח התעוררתי משינה ובאתי למחשב כדי לספר לך שנכנסתי אתמול בעבודה רגע אחד לאינטרנט וקראתי את התגובה שלך נמרח לי חיוך על הפנים כולם ראו והרגישו.... אבל אף אחד/אחת לא יכלו לתאר לעצמם שטל הרחוקה כל כך גרמה לי לחייך את מבינה כמה כוח יש לחברות כמה כוח יש לקבוצה כמה כוח יש למילה תשארי איתנו בהתאם לזמן שלך ויהיה לנו רק טוב

spectacular

New member
לפעמים

רחוק מרגיש קרוב, כמו שקרוב יכול להיות רחוק רחוק, חשבתי הרבה פעמים על החברות הזאת, ועל המשמעות שלה בשבילי, עד כדי כך שכשאני מדמיינת לי, שאבוא לביקור בארץ, אין לי ספק שארצה מאוד לפגוש אותך ואותכם, וזה אחד הדברים שגורמים לי לרצות לבוא, למרות שזה עדיין בגדר פנטזיה, הייתי רוצה לשמוע ולראות חחחחחחחחח שלך מתרחש מולי
אצטרף אליך בכיף...

פנטזיה שעוד תתגשם ../images/Emo13.gif

מצחיק אותי מה שכתבת על החחחח שלי השבוע פגשתי מישהיא מהפורומים שאמרה לי "החיוך/הצחוק שלך הוא בדיוק כמו שנשמע שדמיינתי אותך צוחקת דרך המסך.." אז אולי זה יעזור לך
טל חברות זה אחד הדברים המופלאים בחיים מחכים לך

שבת שלום לך טל,ותודה גם לך../images/Emo141.gif

תודה לך על ההערכה,ומעולם לא חשבתי לא לקבל אותך כמו שאת,נהפוכו! מה גם שאם מותר לי לציין,אני לא רואה ב"קבלה אותך",איזושהיא התפשרות, ל ה י פ ך ! ! זה כיף איתך,ולא עלה בדעתי אף פעם,לקבל אותך כמו שאת,כי לא בעייה לקבל אותך, זה כייף, בכנות! להשתמע מתוקונת,אני מאד שמח לקרוא אותך,ומאד חשוב שתדעי שאני כותב מה אני חש אמת,והתחושות האלו הן אמיתיות,אני אפילו מובך מעט מעצמי כרגע, על שאני כותב לך,שאני מקבל אותך כמו שאת. מה יש כאן לקבל? לי תמיד כייף איתך,זה הכל...

spectacular

New member
אני יודעת

שאתה אמיתי, אני מרגישה את זה, ובגלל זה גם לי כיף , אתה תמיד מובך מעט מעצמך, זה לא בגלל שאתה מביך, זה קשור לעובדה שאתה אמיתי,וחושף רגשות, וזה מקסים בעיני, אפסיק כאן כי אני מתחילה להיות מובכת.....סתאאאאאם. קבל

../images/Emo39.gifמאד שמח שאת בחיים../images/Emo39.gif

כתבת לי ש"רק המוות משחרר" לאחר מכן כתבת לנו מעין "מילות פרידה" ולא הורגלתי לזה,על ידך! לכן חששתי שמדובר בהתאבדות מצידך,ראיתי אותך נפרדת מהעולם.... ואני מאד מאד שמח,שאת בסדר,לא משנה אם תיראי את הודעתי,או לא,העיקר שאת בסדר,טל,העיקר שאת לא פוגעת בעצמך,ומכאן הכל כבר יסתדר. כפי שאני קורא אותך,את אישה מאד מאד ריאלית וחזקה,עם ראייה מאד טבעית ריאליסטית,ויפה,את החיים,ולכן מבחינתי את תסתדרי. אם תירצי טל,אבל רק ברשותך,אני אכתוב כמה מילות תגובה לדברים הדי קשים שכתבת לדירסט,וגם לנו. רק באישורך,ורק ברשותך! מכל מקום,לא הייתי מעוניין שתלכי בלי לחזור לכאן,את נכס חשוב כאן בפורום הזה,ולמרות שגם אני נעלמתי מכאן,לא הייתי מוכן להתחייב אף פעם,שלא אחזור לכתוב.... ישנם דברים שגם לי לא ממש מובנים,והרושם הוא של בלון שהתנפח הרבה הרבה זמן,ועכשיו הוא מתרוקן....סבבה,ומאד לגיטימי,מבחינתי. מאחל לך המון המון המון אהבה,בריאות ואושר,היכן שתהיי...ת מ י ד ! אני תמיד לרשותך! קיבלתי את המסר שלך אלי,תודה על שהשבת למסר שהפניתי אלייך! ב ה צ ל ח ה!!!

אני

מבינה שאת עסוקה מאוד ומתקדמת בחייך גם לי היה נחמד איתך
תשארי איתנו בהתאם לזמנים שלך בהצלחה

למעלה