עולה באיחור - האות ד'.

דייויד אנדרסון.

הסנטר האמריקאי של צסק``א. מהאמריקאים הלבנים הבודדים ביבשת שגם זוכים להיות בטופ. עושה צרות למכבי כל מפגש איתם.

דאנק.

=באסטון. לא הרבה שחקנים באירופה מסיימים כל סל שני בהטבעה, ולכן קשה לאוהדי מכבי למצוא תחליף לבאסטון ולו בשביל ה``שואו``. ``דאנק זה דבר שמשפיל את היריבה`` אמר פעם ניקו ``לכן אני מעדיף לא להטביע``.

דרוקר

שרון. המאמן שהביא להפועל את היול``ב. היה מועמד מס` פעמים למכבי. כיום מאמן את אוסטנד? אוף. שכחתי..

דאלאס קומג`יס.

הובא למכבי כאחד שיתן גב בהגנה להאפמן. נק` זה לא הצד החזק שלו אך בריבאונד הגנה וגם התקפה היה מצויין, ובחסימות היה עוד יותר.

דניאל סנטיאגו.

הסנטר הממושקף של מלאגה. ענק במובן הפיזי של המילה. שיחק נגד מכבי פעמיים בשלב הבתים הנוכחי.

דרביייייייייי!!!!

משחק בין 2 קבוצות מאותה עיר. מלווה לרוב ביריבות גדולה ושנאה עזה. למכבי זה חסר בשנתיים האחרונות בגלל שהפועל ת``א נעלמה מהמפה, ופתחה קב` חובבים בליגה ה3.

דיאמנטידיס.

שר ההגנה היווני. משחק בפאו. זכה בשנתיים האחרונות בתואר שחקן ההגנה של השנה. משחק בעמדת הSF

דן בוש.

ההולנדית יריבת הפועל י-ם בשלב הבתים. אך מוכרת יותר כקבוצתו של ניר ברקוביץ` הבן של... נאשם בעונה שעברה בלקיחת סמים על לא עוול בכפיו.

Thierry Henry

New member
סתם חידוד,

לא כל מונח שעולה אנחנו מקבלים, אז אל תוותרו, תנו פייט

Thierry Henry

New member
אני דווקא פייר

כי אמרתי שמושגים שלא קשורים למכבי (ולמצוא קשר בעקיפין רק כי מישהו מתחיל באותה אות, מבחינתי זה לא נחשב) ולהכניס כל מיני דברים הזויים, כמו דן בוש או דינמו מוסקבה וכן הלאה, מבחינתי לא נחשב. אתם גם בקושי מפרטים, כל מושג קיבל פה שורה בלחץ, שרובן גם לא נכונת. אז אני רוצה שיותר אנשים יתחילו להשתתף ויבינו שזה שמופיע פה 27 הודעות שלך, לא אומר שאת כל ה27 אני אקבל. מה שרלוונטי, יתקבל. מה שלא , לא. פשוט מאוד וגם הוסבר בהתחלה יפה מאוד.

סליחה.

צביקה שרף מאמן מכבי ת``א כיום ואימן גם בעבר, אימן שם. זה לא נחשב? אולי גם אלדשטיין לא? וסנטיאגו?

למעלה