עולה באיחור - האות ד'.

trigotrigo

New member
תתחבר מהבית ותבדוק,

לא יזיק להוסיף קצת חומר. זאת לא אנציקלופדיה, אבל צריך שיהיה קצת יותר משורה אחת בתוכן של המונח. לגבי שחקנים ומאמנים: קבוצות עבר, רגעים היסטוריים, ציטוטים. לגבי מושגים בכדורסל: תיאור של המונח. למה שורקים, מה התנאים, מי מקבל מה באיזו קבוצה וכו'. זו דוגמה. לך עם זה

בעיה.

אין לי גם בבית, ולא נכנס לסיבה. אני רק מסלולאר. מה שאתה רואה, רוב מוחץ זה מהראש, ומכאן הטעויות(שאגב הם לא קריטיות לנושא) בעצם. אני מבין שאתם מחפשים יותר תחרות אבל יש צורה גם לפסול. א``א לפסול מונחים סתם כדי לפתוח את התחרות. מה גם, שעדיף שמונח שנפסל יסומן (עם נימוק מוצדק כמובן) כדי שנדע אם כדאי יותר להתאמץ. ראית מה הלך באות א`? יפה. אז רציתי גם אני שהתחרות תיפתח ולא כתבתי בכוונה דברים בסיסיים(בורשטיין, בלאט וכו`) כדי שמישהו יתעורר, ואז פארקר הגיע והפציץ, עד שהייתי צריך לשבות ת`ראש כדי לנסות לחזור, והצלחתי. אתם תקבעו מי ניצח באות הזו, אבל לפחות היה פייט. בג` כבר פחות ריחמתי. יש לי באות ד` עוד כמה שאני משאיר פתוח, אבל גם פה אני מחפש ספורטיביות, אז אני מחכה למישהו. אבל לפסול מונחים בלי הרבה סיבה וגם לא להודיע מה נפסל, זה קצת מוריד מהתחרות. דעתי.

trigotrigo

New member
יש מונחים ויש מונחים.

דם זה לא מונח שקשור למכבי או לכדורסל, למשל.

דם.

ברגע שלשחקן במגרש יורד דם, מצבו הפיזי לא משנה, גם אם הוא מתהלך כרגיל עליו לצאת מתחומי המגרש ושחקן אחר יחליפו עד שהדם יפסק/שיחפשו לו הפצע.

למעלה