אם כבר, יש דברים שאפשר לתקן וראוי לתקן:
שילוט שילוט שילוט. שילוט שמכוון לאשכולות השונים עוד מהלובי, כדי להפחית את השאלות של החדשים. שילוט בקומה העליונה, *בכניסה* לכל מסדרון, כדי שלא יהיה צורך להכנס למעמקי מסדרון צפוף ומחניק רק כדי לדעת שחבוי שם אשכול 5 בזמן שעל הכרטיס כתוב בכלל אשכול 3 :/
שילוט בכניסה למתחם שיכוון לאשכול ולעירוני ועוד דברים שימושיים (שמירת חפצים/הוביטון/יד"ש/שירותים).
שילוט *מעל* דוכן יד"ש ולא על האל-בד של השולחן, שמוסתר בקלות ע"י המבקרים.
דוכן מודיעין בכניסה למתחם מרח' הארבעה. זה עשוי להוריד לחץ מהדוכן שבפנים, או סתם שימושי.
פחי מיחזור לנייר ברחבי המתחם ופחים ענקיים למחזור בקבוקים. גם פחים כתומים למיחזור אריזות אם אפשר. יכול להיות שהעיריה תשתף פעולה, סביר להניח שהכסף של הפקדון של המיחזור בשנה הראשונה יחזיר את עלות הפחים (להרגעת אנשי הסגל של אייקון האחרון, אם אני זוכר נכון, שטענו באופן תמוה שאין כסף לקנות פחים). זה ערכי, זה אקולוגי, זה כלכלי, זה חינוכי, זה אפילו הגיוני, לעזאזל. ניסיתי לעזור בזה בעבר, נואשתי והבנתי שאני לא היחיד.
תחרות שאפילו הכנס לא חפץ ביקרה שנה אחרי שנה ובקושי מפרסם אותה בעצמו, אין לה זכות קיום ואולי הגיע זמנה למות בשיבה טובה.
שירותים שירותים שירותים. אני חושב שהזכרתי את זה גם בסיכומייקון האחרון. לא ייתכן שבכל המתחם הענק הזה עם אלפי האנשים יש כ"כ מעט תאי שירותים. הפעם היו רק שלושה תאי שירותים לגברים. בשני התאים הזמינים בעירוני הדלת לא נסגרת (באחד מהם לפחות זה המצב מאז אייקון, לפחות. מסכנים הילדים שלומדים שם כל יום). רק בזכות זה שהצגתי תג מרצה הרשו לי להכנס לשירותים בצד השני של העירוני, באגף המזרחי שהיה בו ההוביטון/חדר סגל וכו'. זו די שערוריה שהאגף הזה סגור ושהקומה העליונה סגורה. יש דלת למבנה שסמוכה לשירותים האלה, אפשר לפתוח אותה ולהנגיש אותם. לשכור שירותים כימיים זה לא ממש פתרון שנשמע טוב אז אין לי מושג מה כן, אבל המצב הנוכחי לא ייתכן.
אין לי מושג איך זה אצל הנשים, השמועות אומרות שיש יותר תאים, אבל היו כמה דקות שהיה שם בכלל סגור. היתה מי שנכנסה לשירותי הגברים כמחאה.