גאד..../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif
היה מ-א-כ-ז-ב! ממש לא התאים להיות ה-פרק כפי שכולם תיארו ופיארו בפרומואים והראיונות הבלתי נגמרים!!ממש אבל ממש לא הרגיש כמו פרק סיום חצי-עונה או וואטוור לפני ההפסקה הארוכה. ואלוהים,אני לא מאמינה שזה קרה,אבל בפעם ראשונה בתולדות הצפייה שלי בסדרה הסתכלתי על השעון לראות כמה זמן עוד נשאר,באמצע כל הסצינות המייגעות,והיו המון כאלה.אפילו הטרנספורמציה לא הצליחה לרגש כמו שציפיתי. הפרק הורכב בעיקר מסצינות קטועות מה שממש עצבן אותי,רק הסצינה של דיימון וג'ולס קוטעה לפחות 3 פעמים! -סצינת הסקס??איזה סקס ואיזה נעליים..,עזבו שזה היה חלום,כצפוי!!היה מעאפן ביותר. -כל השהייה של סטפן בטומב הייתה מיותרת,לא הביא לכלום ולא תרם כלום לעלילה. -מחסור רציני בסצינות של דלנה,אבל זה כבר ניחא,התרגלנו לזה העונה. -אלנה וסטפן, מתוקים מתמיד
אבל שוב,זה סובייקטיבי מצידי לשפוט ע"פ זה את הפרק רק אני לא סובלת את EPICNESS-עלק שלהם.. -בוני ולוקה-בלהה
-הפחד היחידי שהיה לי היא שקרוליין תמות ,למזלי זה לא קרה,והיא וטיילר היו חמודים ביותר..למרות שאני לא מרגישה שם כימיה רומנטית בכלל. -למי אכפת מרוז ולמה זו אמורה להיות ה-סצינה המותחת בסוף?? בקיצור,פרק חלש.חלש מאוד.הרגיש כמו פילר רציני.וזה נורא מעציב כי יש עוד חודש וחצי עד לפרק הבא...מצד שני,אולי זה יפחית את הציפייה אז חצי נחמה
אוף...