עונה 2 פרק 11

ביקורת+שאלה../images/Emo58.gif

אני לא אוהבת את כל עניין ה freinds with benefits שהולך בין דיימון לרוז... כאילו אני מבינה את הקטע שהוא מסכן והכל אבל המממ מה אלנה תגיד על זה?
מעבר לזה אני בבאסה היסטרית מהעובדה שעניין סטפן וקתרין היה רק בדמיון שלו
אוף איתם!!! כל השאר יעלה ברגע שאני אבין את התשובה לשאלה שלי... ואחרי צפייה נוספת
(פיתי פעם אחת וסבלתי מדיליי בין התמונה לסאונד ככה שזה הפריע לי להתרכז) מה היתה בדיוק העסקה שאלייז'ה הציע לאלנה?

../images/Emo58.gif

שהיא פשוט תשב בשקט,ולא תעשה כלום,עד שהוא ימצא את קלאוס,וישתמש בה כפיתיון כדי להרוג אותה.. אם תשאלי אותי,סתם עיכוביישן שנועד לעצור את ההתקדמות של העלילה,שנראה לי שהכותבים נסחפו מדי במהירות שבה הם נתנו פרטים על ה"אוריג'ינלס" ..

ואחרי צפיה שניה ../images/Emo58.gif

למען האמת אין לי מה להוסיף פרק די מעצבן לצאת איתו לפגרה רוז מוזמנת למות קצת אלנה וסטפן יבשים דיימון הו דיימון
ומוות לפגרה

גאד..../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

היה מ-א-כ-ז-ב! ממש לא התאים להיות ה-פרק כפי שכולם תיארו ופיארו בפרומואים והראיונות הבלתי נגמרים!!ממש אבל ממש לא הרגיש כמו פרק סיום חצי-עונה או וואטוור לפני ההפסקה הארוכה. ואלוהים,אני לא מאמינה שזה קרה,אבל בפעם ראשונה בתולדות הצפייה שלי בסדרה הסתכלתי על השעון לראות כמה זמן עוד נשאר,באמצע כל הסצינות המייגעות,והיו המון כאלה.אפילו הטרנספורמציה לא הצליחה לרגש כמו שציפיתי. הפרק הורכב בעיקר מסצינות קטועות מה שממש עצבן אותי,רק הסצינה של דיימון וג'ולס קוטעה לפחות 3 פעמים! -סצינת הסקס??איזה סקס ואיזה נעליים..,עזבו שזה היה חלום,כצפוי!!היה מעאפן ביותר. -כל השהייה של סטפן בטומב הייתה מיותרת,לא הביא לכלום ולא תרם כלום לעלילה. -מחסור רציני בסצינות של דלנה,אבל זה כבר ניחא,התרגלנו לזה העונה. -אלנה וסטפן, מתוקים מתמיד
אבל שוב,זה סובייקטיבי מצידי לשפוט ע"פ זה את הפרק רק אני לא סובלת את EPICNESS-עלק שלהם.. -בוני ולוקה-בלהה
-הפחד היחידי שהיה לי היא שקרוליין תמות ,למזלי זה לא קרה,והיא וטיילר היו חמודים ביותר..למרות שאני לא מרגישה שם כימיה רומנטית בכלל. -למי אכפת מרוז ולמה זו אמורה להיות ה-סצינה המותחת בסוף?? בקיצור,פרק חלש.חלש מאוד.הרגיש כמו פילר רציני.וזה נורא מעציב כי יש עוד חודש וחצי עד לפרק הבא...מצד שני,אולי זה יפחית את הציפייה אז חצי נחמה
אוף...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

יאי! סטפן מחוץ לקבר! התפלאתי רק שהוא לא כעס על אלנה שהיא עשתה עסקה כלשהי עם אלייז'ה (אתם יודעים, מתוך דאגה...). דיימון ורוז עיבצנו אותי, אפילו שבפרק הזה אני קצת פחות שונאת את רוז. אני מרגישה קצת רע שבכלל פיקפקתי בסטפן- אפילו שניחשתי שזה אולי חיזיון, חלום או משהו בסגנון.

Ayelet 363

New member
עוד... ../images/Emo58.gif

איך שכחתי- איזו מתוקה הייתה קרוליין, שהיא נשארה כך עם טיילור! אפילו שאין יצאה מהחדר (ואפשר להבין את זה). אני דווקא ממש אהבתי את הפרק.

../images/Emo60.gif../images/Emo99.gif

אהבתי את זה שהוא אמר לה "לכי תעשי קצת טיול בשמש.. אה, בעצם את לא יכולה!"

למעלה