עונה 2 פרק 11

Twilight Girll

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifוחפירה../images/Emo6.gif

טוב באמת שלא פרק מפוצץ כמו שאמור להיות לפני פגרה.. זה פרק ברמה של פרק רגיל בעונה ולא איזה שיא. אבל סבבה. דיימון יותר מדי מתגרה במזל שלו, אבל זה דיימון וכפרעליו. די ברור לי שרוז תמות מהנשיכה אחרי הכל, בטח לוקח טיפה זמן. לא ממש אכפת לי ממנה.. בכלל כל עניין הזאבים כזה לא קשור לחיים! סתם עוד עלילת משנה לא ממש מעניינת, לדעתי. לא חייבים לדחוף זאבים איפה שיש ערפדים
. ידעתי שאין מצב שזה קרה בין סטאפן לקת'רין! ואם זה היה קורה זה היה לגמרי הורס את דמות המלאך המעצבנת של סטפן ופוגע באמינות של הסדרה חחח. בכל מקרה, אני לא יודעת איך ולמה, אני מרגישה ממש כימיה בין קת'רין לסטאפן ו0 כימיה בין אלנה לסטפן.. שזה לא ממש אמור להיות ככה
ולא הכי הגיוני
זאת רק אני? זה היה נחמד מתי שאלנה ראתה את סטפן אחרי שהוא יצא מהקבר, אבל לא וואוו. באמת שלא הייתה שם כימיה ולא כלום. כאילו הם זוג נשוי 70 שנה והם אוהבים והכל אבל לא משהו מטורף עם מתח מיני. מעצבן. קרוליין מתוקה, אבל עדיין כל העניין ממש לא מעניין אותי. טיילור גם חמוד, אבל.. נה. מה שהכי הצחיק אותי היה הקטע בין בוני ללוקה.. היא באה אליו הביתה, הוא פותח את הדלת כולו עצבני אומר משהו כמו - "אני לא יודע מה יותר מכעיס אותי! בלהבלהלבלה" ואז היא אומרת לו "כן.. אני ממממש מצטערת, אבל.." - "זה בסדר! אני סולח לך! ~חיוך גדול~"
WTF
ואחרון חביב (וואו חפרתי הפרק) אלייז'ה, אממממממממ מוזר העניין. גם הקטע שלו עם לוקה ואבא שלו לא ברור לי. אבל אני זורמת.. סה"כ פרק נחמד.. אולי אפילו עדיף מאם היה פרק מפוצץ שמשאיר במתח מטורף כי לא הייתי עומדת בזה.

מזדהה איתך ממש בקטע של סטפן../images/Emo58.gif

וקתרין!!המון המון כימיה,לעומת אלנה/סטפן ששם היא אפסית..

../images/Emo45.gif מסכימה... שזה ממש קורע ../images/Emo58.gif

בהתחשב בזה שזו אותה שחקנית!! נינה המלכה.

תכלס!!!

הבעיה איתם שהם הפכו לזוג ממש מהר...ולעומת טוויליט,ששם זה סרט שנמשך שעה וחצי אז זה סבבה שהם הופכים לזוג במהירות הטיל-אי אפשר למשוך סדרה למשך עונות עם זוג שנבנה בצורה כזו!

../images/Emo45.gif ממש. הכי משעמם בעולם.

בגלל זה קיוויתי שסטםן יישאר בקבר, לפחות לאיזה 2-3 פרקים...

מאכזב, כבר אמרנו? ../images/Emo58.gif

טוב, הפרק היה מוצלח... קשה לי לומר על פרק של TVD שהוא לא טוב. וסצנות הטרנספורמציה היו ממש חזקות בעיני... אבל אוף! לא קרה כלום! שום התפתחות! דבר ראשון, אני חייבת לציין שמבחינתי כל עניין הזאבים פה הוא ממש כמו עניין הזאבים בדמדומים- שולי ולא מעניין אותי בשיט. ולפי הפרומו לפרק הבא ( http://www.youtube.com/watch?v=N-hsxelsFmI ) נראה שממשיכים להתעסק בזה גם שם.. ואגב הוא רק עוד חודש וחצי (27 לינואר
מאוד לא משמח) גם אני כמוכן לא מרוצה מעניין היזיזים שהולך בין דיימון לרוז.. אבל לפחות היא יודעת את מקומה
הרי היא אמרה שהיא לא מתאהבת בבחורים שואהבים נשים אחרות... מה גם שכנראה שהיא הולכת למות בקרוב, אז למי אכפת. ציפיתי ליותר הסברים!! על אלייז'ה, המכשפים המרגיזים האלה (הלוקה הזה נראה לי חשוד מהשניה הראשונה!! אני לא סומכת עליו) וציפיתי שדיימון לפחות ינסה לעשות איזשהו מוב בזמן שסטפן בקבר.... ועכשיו סטפן יצא משם. נו באמת. מעצבנים. ועוד רץ ישר לאלנה ששמחה לקבל אותו. אוף!! רציתי אקשן לדיימון. זהו נראה לי. אה בעצם שכחתי את הכוכבת הגדולה של הפרק!! קרוליין המתוקה כפרעליה. אני מתה עליה. היא ממש אדירה. היא היחידה שהופכת את כל השטות הזאבית הזאת לנסבלת (כנראה בגלל שהיא ערפדית
). אני ממש אוהבת אותה. זהו. חפרתי. סליחה.

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif כ"כ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

מה, עכשיו גם לטיילר יש משהו איתה? SHEESH. האמת שזה היה צפוי, אבל אני חושבת שהיא תדחה אותו, כי היא עדיין מאוהבת במאט. אבל כשהוא יגלה שמייסון מת (מה שלדעתי יקרה בקרוב), הוא הולך להתחרפן. וכשהוא יגלה שקרוליין ידעה את זה כל הזמן... הולכים לעוף כאן ניצוצות שחבל"ז P:

דידושה94

New member
אני יודעת שזה ישמע מוזר ../images/Emo58.gif

אני ממש מעדיפה אותה עם טיילר אחרי מה שהיה עם מאט אני פשוט לא סובלת אותו!!!

Ballerina 4ever

New member
אני מעדיפה כבר לראות בקצב של הוט

מאשר לחכות כל כך הרבה זמן בין פרקים. לפחות כשזה מגיע לארץ יש כל שבוע פרק בלי ביטולים...

../images/Emo58.gif

יופי אז אני לא היחידה שלא חזבה שזה היה פרק מספיק טוב כדי לצאת איתו לחופש ... הדברים שכן אהבתי :
שבוני וג'רמי כלאו את אלנה בבית ההתנהלות הייתה מגניבה ,פתאום גם רואים שג'רמי כבר לא ילד קטן ואומלל ולמלמ.. אהבתי גם את זה שהוא נשכב עליה והיא העיפה אותו.
ג'ולס קצת עניין לא מזיק אף פעם
טיילר וקרוליין ,היא כזו מקסימה והמהפלך שלו היה מדהים לדעתי. הדברים שלא אהבתי :
סטפן בקבר ולא כי הוא תקוע שם הוא סתם היה לא מעניין שם
סטפן יוצא מהקבר והולך לאלנה
רוז ודיימון
שלא באמת הסבירו לנו כלום ואנחנו עוד לא יודעים מה הסיפור של אלייז'ה בגדול באמת פרק לא משהו מיוחד .. נקווה שעוד חודש הם יחזרו בבום אמיתי עד אז אני הולכת לחפש מה לראות

Bartal j

New member
אוקיי פעם ראשונה פה..פרק 11 עונה 2../images/Emo58.gif

אני מגיבה יותר בפרודום ערפדים אבל כבר שנתיים שאני מכורה לסדרה ואני רואה בו דיונים על הפרקים אז אני אגיב גם פה... אוקיי היה פרק מעניין..ללא ספק נראה שהם מכינים את התשתית לעלילה עם קלאוס... בוני\לוקה מה ניתן לומר בוני צריכה ללמוד לא לתת אמון עיוור בכל אחד, בטח לא במכשף שהיא לא מכירה, כאילו כמכשפה היא אמורה לפחות להרגיש אם הכישוף הוסר ולהבחין אם מרמים אותה או לא, אז זה די הזוי שאחרי שמנסים להציג אותה כמכשפה מן המניין שנלחמת עם ערפדים ויודעת לבד לגרום להם להתמוטט באמצעות המחשבות שלה, היא נופלת בדברים הכי פעוטים ולא מזהה שהכל זו הצגה שמביים מכשף אחר בשביל להשיג את האבן.. אממ מישהו אמר גלמורינגLOL מזלה שהכוונות היו לשחרר את סטפן מהקבר.. תודות לאלנה שבחרה לשתף פעולה עם אלייז'ה. אלנה דיימן אוקיי הבנו את הנטיות האובדניות שלה למות ולהציל את כולם, אבל קצת שיתוף פעולה עם מי שמנסה להגן עליך לא יזיק .. התנהגות של ילדה קטנה שמקרקעים אותה לבית ממש לא מחמיאה לה, וזה לא הכי חכם לעשות עסקאות עם ערפדים, בעיקר כזה שרוצה לצאת נגד הערפד הכי וותיק וחזק, אבל נו לא הייתה לה הרבה ברירה חח זה היה או זה או שאדון אלייז'ה יהרוג את כל המשפחה שלה (ג'נה לא לומדת לא להזמין ערפדים סאדיסטים שמאיימים על הלנה לתוך הבית? כאילו היא הזמינה את קתרין כשחשבה שהיא אלנה ועכשיו אלייז'ה..אני חושבת שלא יזיק לשתף אותה קצת בסיפור הזה כי היא די מנוצלת ע"י הערפדים "הרעים" בשכונה חחח אבל אהבתי איך אלייז'ה עבד כולם ונכנס "לכלוב הזהב" של אלנה במרמה.. אני אוהבת את הערפד הזה.. למרות שלדעתי טיפשי מבחינתו לצאת נגד קלאוס או שאולי הוא עובד על כולם? וזוהי בעצם פסיכולוגיה הפוכה, תוכנית מעוותת של קלאוס...who knows? נקווה שהוא לא ימות במאבק עם קלאוס שהרי אם אם הם יהיו נאמנים לספרים קלאוס הוא צרה צרורה...(וזה עשה לי חשק להמשיך לקרוא את הספר החמישי לאחר שהתייאשתי מהעלילה ההזויה) דיימן הפך להיות בייביסיטר של אלנה הפרק, ההתאהבות באלנה לא עושה לו טוב.. אבל הוא הבטיח לאחיו היקר סטפן שבמקור הוא אמור לשנוא... וזה היה צפוי שברגע הוא יניח לג'רמי לשמור על הלנה (כן רעיון חכם תניח לתיכוניסט בן 16 לשמור על בחורה כשכערפד רב עוצמה מן הוותיקים רודף אחרי ומעוניין להקריב אותה) טוב נו אבל זה דיימן הוא די לא חושב כשצריך, שיחת טלפון אחת מאריק, ייתכן שיש אשת זאב חדשה בעיר שמחפשת את מייסון המת ויאללה לזרום לעניינים לצאת לחקירה בלשית ולהסתכסך עם אשת זאב בירח מלא כשהוא מודע לעניין השולי שנשיכת זאב קטלנית לערפד.. אחח דיימן דיימן, לפעמים הוא לא מתנהג כמו ערפד בן 150 שנים אבל אני עדיין מתה עליו חחח טיילור קרוליין| "ערפד ברבי" חחח דיימן הצחיק אותי כשהוא כינה אותה ככה.. אבל בכל זאת קרוליין הוכיחה חברות אמיצה כשהיא לא עזבה את טיילור לרגע כשהוא השתנה, לא הכי חכם מצידה עקב העובדה שיא יכלה להנשך.. אבל היא הספיקה לברוח בזמן למזלה..היא הראתה צד רך בה יותר אכפתי, תומך, מתחשב וחברי.. כשהיא הייתה אנושית היא היתה יותר שטוחה ריקנית וביצ'ית... רק שלא יעשו לנו איזה רומן בינה לבין טיילר... רומן בין איש זאב וערפדית זה טו מאץ' לפחות קתרין עשתה בשכל כשהיא ערפדה אותה וציינתי כבר פה שאני אוהבת את השינוי בדמות שלה, אני חושבת שהיא וג'רמי עברו שינוי לטובה... קתרין באסה לה כשאלייז'ה הגיע ביטל את הכישוף לאחר שביצע עסקה עם הלנה, והוציא את ידידנו סטפן מהקבר תודות להתמקחות של אלנה איתו, עכשיו ישעמם לה בקבר בלי סטפן כשהיא מחכה שקלאוס ימצא אותה.. יש לי הרגשה שהתסריטאים לא יודעים מה לעשות איתה עדיין.. ניחוש שלי היא תנקום בסטפן על שהשאיר אותה להרקב בקבר ואולי מי יודע היא תשתף פעולה עם קלאוס על מנת להסגיר את אלנה.. הרי היא תצא מורווחת מכל הסיפור כי אז היא תנצל כי יקריבו מישהי אחרת במקומה, והבנו שהיא מנסה לשרוד ולשמור על עצמה חיה במשך 500 שנים וסטפן ישאר בודד ועצוב בלי אלנה, אחלה נקמה בו ובדיימן... קיצר אני רוצה שהיא תצא ותעשה גם בלאגן.. אני בעד שיתוף פעולה עם קלאוס (אם אלייז'ה משתף פעולה עם אלנה אז קתרינה היקרה תשתף פעולה עם קלאוס) בהנחה וקלאוס יהיה נחמד מספיק לרצות את אלנה ולהניח לה.. או שאולי אם אלייז'ה משרת עדיין את קלאוס והכל הצגה אז קלאוס ישיג את 2 הכפילות ביחד קתרין ואלנה ) מחכה לפרק הבא! שמעתי שהפרק הבא יצא רק ב27 בינואר 2011 כאילו מה יהיה עם כל ההפסקות האלה...

../images/Emo60.gifחתיכת סיקור הבאת פה../images/Emo24.gif

נהניתי מאוד לקרוא!!! ואני מסכימה מאוד בקטע של בוני,היא אמורה לשים לב לזה..די דבילי

למעלה