Twilight Girll
New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifוחפירה../images/Emo6.gif
טוב באמת שלא פרק מפוצץ כמו שאמור להיות לפני פגרה.. זה פרק ברמה של פרק רגיל בעונה ולא איזה שיא. אבל סבבה. דיימון יותר מדי מתגרה במזל שלו, אבל זה דיימון וכפרעליו. די ברור לי שרוז תמות מהנשיכה אחרי הכל, בטח לוקח טיפה זמן. לא ממש אכפת לי ממנה.. בכלל כל עניין הזאבים כזה לא קשור לחיים! סתם עוד עלילת משנה לא ממש מעניינת, לדעתי. לא חייבים לדחוף זאבים איפה שיש ערפדים
. ידעתי שאין מצב שזה קרה בין סטאפן לקת'רין! ואם זה היה קורה זה היה לגמרי הורס את דמות המלאך המעצבנת של סטפן ופוגע באמינות של הסדרה חחח. בכל מקרה, אני לא יודעת איך ולמה, אני מרגישה ממש כימיה בין קת'רין לסטאפן ו0 כימיה בין אלנה לסטפן.. שזה לא ממש אמור להיות ככה
ולא הכי הגיוני
זאת רק אני? זה היה נחמד מתי שאלנה ראתה את סטפן אחרי שהוא יצא מהקבר, אבל לא וואוו. באמת שלא הייתה שם כימיה ולא כלום. כאילו הם זוג נשוי 70 שנה והם אוהבים והכל אבל לא משהו מטורף עם מתח מיני. מעצבן. קרוליין מתוקה, אבל עדיין כל העניין ממש לא מעניין אותי. טיילור גם חמוד, אבל.. נה. מה שהכי הצחיק אותי היה הקטע בין בוני ללוקה.. היא באה אליו הביתה, הוא פותח את הדלת כולו עצבני אומר משהו כמו - "אני לא יודע מה יותר מכעיס אותי! בלהבלהלבלה" ואז היא אומרת לו "כן.. אני ממממש מצטערת, אבל.." - "זה בסדר! אני סולח לך! ~חיוך גדול~"
WTF
ואחרון חביב (וואו חפרתי הפרק) אלייז'ה, אממממממממ מוזר העניין. גם הקטע שלו עם לוקה ואבא שלו לא ברור לי. אבל אני זורמת.. סה"כ פרק נחמד.. אולי אפילו עדיף מאם היה פרק מפוצץ שמשאיר במתח מטורף כי לא הייתי עומדת בזה.
טוב באמת שלא פרק מפוצץ כמו שאמור להיות לפני פגרה.. זה פרק ברמה של פרק רגיל בעונה ולא איזה שיא. אבל סבבה. דיימון יותר מדי מתגרה במזל שלו, אבל זה דיימון וכפרעליו. די ברור לי שרוז תמות מהנשיכה אחרי הכל, בטח לוקח טיפה זמן. לא ממש אכפת לי ממנה.. בכלל כל עניין הזאבים כזה לא קשור לחיים! סתם עוד עלילת משנה לא ממש מעניינת, לדעתי. לא חייבים לדחוף זאבים איפה שיש ערפדים