עונה 2 פרק 11

lady blah blah

New member
../images/Emo58.gif פרק לא משו בכלל..

וואי הכותבים של הסדרה ממש עצבנו אותי בפרק הזה ! את כל הרעיונות הטובים שהיה להם פוטנציאל הם הרגו... במקום שינצלו את הקטע שסטפן בקבר עם קתרין, יעשו משהו עם זה, הוא יוצא אחרי שנייה ולכל הקטע הזה בכלל לא הייתה פואנטה. וכמה צפוי- יוצא מהקבר וחוזר ישר לזרועותיה של אלנה.. מהזה לא התגעגעתי אליהם ביחד
ועוד משהו ממש מעצבן- מה נסגר עם דיימון ורוז ? לא יודעת פשוט מוזר לי לראות אותם ביחד.. חוצמזה שבשבילי היא תמיד תשאר בלה מסופרנטורל ומוזר לראות אותה כל כך הרבה ביומני הערפד. העלילות משנה חוץ מזאתי של קרוליין וטיילר שהיו הדבר היחיד הטוב בפרק הזה, היו פשוט מרדימות וחסרות פואנטה או הגיון. אלייז'ה רוצה לעזור לאלנה ? והמכשפים המעצבנים האלה,נו באמת.. אחד הפרקים היותר חלשים של הסדרה עד היום ועוד לפני פגרה, התאכזבתי

זה מה שהכי העציב ועצבן!!

שכל הבילד-אפ שהם עשו,עם הטומב והכל ...סתם,פשוט סתם התבזבז לכלום! מה היה הקטע שקתרין אמרה-"זו הטעות הכי גדולה שעשית"-מה טעות בזה??לא עשה כלום,דיימון לא ניצל את ההזדמנות,ובסוף הוא עוד יצא והשיג את מבוקשו-הוא ואלנה חזרו!:/מה גם שהוא קיבל סקס שנחסך עם קתרין...

../images/Emo45.gif זה מה שהכי הפריע לי!!../images/Emo58.gif

שקתרין אמרה שזו הטעות הכי גדולה שהוא אי פעם עשה, היתי בטוחה שזה יהיה רמז מטרים למשהו!!! שזה באמת יראה לו שזו היתה טעות!! אבל לא
מרגיזים לא עשו עם זה כלום.

../images/Emo7.gifמי כתב את הפרק הזה,מי........./images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כאילו לקחו מישו מבחוץ בלי קשר ואמרו לו-תכתוב..

mikej007

New member
../images/Emo58.gif

ג'ולס הזו ממש עיצבנה אותי, מי היא חושבת שהיא? ממש עצוב לי על רוז (למרות התספורת המעצבנת שלה
), לא מגיע לה. וגם לא לדיימון, היה עוד יכול להיות קטע בין שניהם
....כי איך שזה נראה על רקע השחרור המהיר של סטפן מהקבר אין מצב שהוא יהיה עם אלנה ( ובצק כי היא מאוהבת עדין בסטפן המשעמם) אני מקווה שבפרק הבא (עוד עידנים) דיימון יהיה גבר
ויעקור לג'ולס את הלב!!
אני מקווה גם שקרוליין תבחר בטיילר, איזה שרירים!!

../images/Emo58.gifאני ממש אהבתי את הפרק!!

בכלל,שמחתי לגלות שיש עוד פרק..הייתי בטוחה שכבר ראיתי את פרק 11,ואז התחלתי לקרוא וראיתי שאין לי מושג על מה כתבתן/ם.. התרגשתי רוב הפרק, הוא אפילו היה מפחיד..אין לי מושג למה ואיך החלטן אחרת אבל- פרק מעולה!!!!!
כל עניין הזאבים ,שלדעתי גוזל הרבה תשומת לב מהערפדים סוף סוף קיבל פן אנושי מרגש:טיילר הסגור,בעל ההתפרצויות זעם מגלה את הילד הקטן שבו שפוחד.טיילר נאלץ להתמודד מול עניין שגדול עליו,ואין לו מושג איך.
קרוליין,ערפד ה"ברבי ":) ,מזמן הפסיקה להסתכל רק על עצמה ועוזרת ותומכת בטיילר. בעונה הקודמת הפריעה לי שקרוליין היתה מחוץ לעיניינים,אולי רק בתור בובה של דיימון (מעניין שהיא לא נראית נוקמת/או נוטרת לו טינה על כך).זה די מפליא, שאחרי שהיא הפכה לערפד היא עדיין בחוץ! אלנה עסוקה בלחם על עצמה, בוני מתעלמת...וקרוליין מוצאת את עצמה מבלה עם האויב של הערפדים-אנשים זאב..
מה שמביא אותי לגולס, הזאב החדש. עם מי גולס דיברה בטלפון?האם מייסון יודע שהיא אשת זאב ?אני לא בטוחה,משום שנאה שהיא רצתה להשתמש בו באיזו צורה, כמו שהיא הולכת לחפש טיילר. או שיש להם אחוות אנשי זאב עם מטרה עלומה והיא רוצה את טיילר באחווה...(לא נראה לי,אבל ניסיתי להציג השערה לא חשדנית)
אני מקווה שיצליחו להציל את רוז,אני מאוד אוהבת את הדמות שלה.היא לא חכמה גדולה, כך זה נראה, אבל כן יש לה יכולת לאהוב/להעריך את האחר.היא אנושית,בקיצור.מזל שהיא הייתה בבית שתקפו את דיימון:)
סטפן: פעם ראשונה מתחילת העונה ששמחתי לראות אותו ואת החיוך שלו...כשהגיעה לאלנה כמובן..ומפתיע שלא אמר כלום על העסקה שלה עם אלייזה...
קתרין הופכת מצייד לניצוד, והיא לא מקבלת את זה בגבורה אלא בתחנונים.די חבל מדמות שעד כה נראתה חזקה ועצמאית. חבל שסטפן יצא מהכלא המיסטי,זה היה ממש נחמד ששתי דמויות משעממות וחסרות תועלת יהיו רחוקות ממרכז העלילה.
לוקה ואבא שלו שדומה לויל סמית: טוב, מה הקטע שלהם?הם עוזרים לאלייזה, אבל נראה שלוקה לא נהנה להערים על בוני,ואביו לא נהנה לראות רצח.(שרצחו תחמוד ההוא הידיד של רוז) למה הם עוזרים לערפד? מה אלייזה באמת מתכנן?האם הוא משקר לאלנה?למה הוא צריך גם את קתרינה בקבר?
דיימון: מתחילת העונה השנייה דימון פשוט עושה המון טעויות..הוא עדיין מלא ביטחון עצמי,אבל כבר נראה שאין לו על מה...קודם כל,נראה שהוא באמת סיים עם קתרין...אהבתי:)האם הגילוי שקתרין סתם שיחקה בו גרם לו לסלוח לאחיו?איפה חל המפנה הזה בין היחסים ביניהם? דימון עדיין מקסים,אבל הרבה פחות מהעונה הראשונה... הספירה לאחור החלה...עוד חודש וחצי , לא?

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo58.gif

- קצת מוזר לחשוב שבתחילת הסדרה קרוליין הייתה סתם פקאצה, טיילר היה בריון וג'רמי היה האח הקטן, ותראו איך הכל השתנה. - אלנה זורקת על דיימון כרית - LOL!! - אני כל כך מרחמת על טיילר >: - אני אוהבת את קרוליין יותר ויותר
- את אבא של לוקה, לעומת זאת, אני אוהבת פחות ופחות. - רק לי זמ מוזר שכל בית דברים נשברים בבית משפחת סלבאטור, ובסצנה אחר כך הם שלמים? חלונות, רהיטים, מה לא. - WTF, אז מה נסגר עם הנשיכה? - ודבר אחרון - דיימוןןןןןן *נמסה*

באמת,כשאת מציינת את זה, הסלבטורים

ממש דואגים לשפץ את הבית שלהם כל הזמן, כישרוניים :) ממש מסכימה עם מה שכתבת על הדמויות,קרוליין,טיילר וגרמי.הגרסא החדשה שלהם הרבה יותר מוצלחת ממה שהיה בתחילת הסדרה.

דידושה94

New member
ג'רמי????

אני היחידה שמישהו יחטוף עלו ג'ננה (דיימון ) ויהרוג אותו ?(
שוב!) באמת בפרק 10 הוא רק הראה איך שום עלילה לא אוהבת אותו... זרקו אותו מכל עלילה... הדבר היחיד שהיה מעניין זה שבגללו סטפן נתקע בקבר ההוא וגם אז..אליז'ה הקרציה הזה נדחף.. מה נסגר??? העונה הזאת התחילה טוב אבל ממשיכה ממש לא משהו (הערה: אני לא תוקפת אף אחד... אני פשוט מביעה דעה
)

../images/Emo58.gif../images/Emo140.gif גרמי מעניין לדעתי

כן, יש לו כישרון להתאהב בבנות שמתות. יש לו נטיות התאבדות והוא לוקח סמים. (בערך כמו כל בן נוער אחר..:) מעבר לזה, הוא אמן עם נפש מיוסרת.יתום,תלוש, בודד.מעניק את כל אהבתו לבחורה וזו נלקחת ממנו פעם אחר פעם. אחותו היא קרובת המשפחה היחידה שלו,הו,והיא גם לא אחותו האמיתית. נראה שהוא מקבל בטבעיות את כל עניין האל טבעי שסביבו, בגלל שהנפש שלו פתוחה יותר,הוא בעצמו 'אאוט' מהחברה. הייתי שמחה לראות אותו פחות האח הקטן,יותר יוזם ויותר עושה.

דידושה94

New member
אבל זה הקטע ../images/Emo58.gif

הוא פשוט מראה שהוא לא קשור. הלוואי והיו מוצאים לו שימוש בעלילה אבל לא !! הם פשוט סתם תוקעים אותו! בשמחה הייתי מקבלת ג'רמי משופר שיש לו אופי ועלילה משלו. אבל כרגע הוא פשוט מראה שהוא לא קשור לעלילה הקיימת. בינתיים אני מתה שאליז'ה יהרוג את ג'רמי ואז הברית תתפרק..

למעלה