../images/Emo58.gifאני ממש אהבתי את הפרק!!
בכלל,שמחתי לגלות שיש עוד פרק..הייתי בטוחה שכבר ראיתי את פרק 11,ואז התחלתי לקרוא וראיתי שאין לי מושג על מה כתבתן/ם.. התרגשתי רוב הפרק, הוא אפילו היה מפחיד..אין לי מושג למה ואיך החלטן אחרת אבל- פרק מעולה!!!!!
כל עניין הזאבים ,שלדעתי גוזל הרבה תשומת לב מהערפדים סוף סוף קיבל פן אנושי מרגש:טיילר הסגור,בעל ההתפרצויות זעם מגלה את הילד הקטן שבו שפוחד.טיילר נאלץ להתמודד מול עניין שגדול עליו,ואין לו מושג איך.
קרוליין,ערפד ה"ברבי "
,מזמן הפסיקה להסתכל רק על עצמה ועוזרת ותומכת בטיילר. בעונה הקודמת הפריעה לי שקרוליין היתה מחוץ לעיניינים,אולי רק בתור בובה של דיימון (מעניין שהיא לא נראית נוקמת/או נוטרת לו טינה על כך).זה די מפליא, שאחרי שהיא הפכה לערפד היא עדיין בחוץ! אלנה עסוקה בלחם על עצמה, בוני מתעלמת...וקרוליין מוצאת את עצמה מבלה עם האויב של הערפדים-אנשים זאב..
מה שמביא אותי לגולס, הזאב החדש. עם מי גולס דיברה בטלפון?האם מייסון יודע שהיא אשת זאב ?אני לא בטוחה,משום שנאה שהיא רצתה להשתמש בו באיזו צורה, כמו שהיא הולכת לחפש טיילר. או שיש להם אחוות אנשי זאב עם מטרה עלומה והיא רוצה את טיילר באחווה...(לא נראה לי,אבל ניסיתי להציג השערה לא חשדנית)
אני מקווה שיצליחו להציל את רוז,אני מאוד אוהבת את הדמות שלה.היא לא חכמה גדולה, כך זה נראה, אבל כן יש לה יכולת לאהוב/להעריך את האחר.היא אנושית,בקיצור.מזל שהיא הייתה בבית שתקפו את דיימון
סטפן: פעם ראשונה מתחילת העונה ששמחתי לראות אותו ואת החיוך שלו...כשהגיעה לאלנה כמובן..ומפתיע שלא אמר כלום על העסקה שלה עם אלייזה...
קתרין הופכת מצייד לניצוד, והיא לא מקבלת את זה בגבורה אלא בתחנונים.די חבל מדמות שעד כה נראתה חזקה ועצמאית. חבל שסטפן יצא מהכלא המיסטי,זה היה ממש נחמד ששתי דמויות משעממות וחסרות תועלת יהיו רחוקות ממרכז העלילה.
לוקה ואבא שלו שדומה לויל סמית: טוב, מה הקטע שלהם?הם עוזרים לאלייזה, אבל נראה שלוקה לא נהנה להערים על בוני,ואביו לא נהנה לראות רצח.(שרצחו תחמוד ההוא הידיד של רוז) למה הם עוזרים לערפד? מה אלייזה באמת מתכנן?האם הוא משקר לאלנה?למה הוא צריך גם את קתרינה בקבר?
דיימון: מתחילת העונה השנייה דימון פשוט עושה המון טעויות..הוא עדיין מלא ביטחון עצמי,אבל כבר נראה שאין לו על מה...קודם כל,נראה שהוא באמת סיים עם קתרין...אהבתי
האם הגילוי שקתרין סתם שיחקה בו גרם לו לסלוח לאחיו?איפה חל המפנה הזה בין היחסים ביניהם? דימון עדיין מקסים,אבל הרבה פחות מהעונה הראשונה... הספירה לאחור החלה...עוד חודש וחצי , לא?