עונה 3 פרק 1

TwilightFan

New member
עונה 3 פרק 1 ../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

חיכינו, ציפינו, השתעממנו!! וסוף סוף זה כאן
אז איך היה הפרק??? אהבתם? לא לשכוח לסמן ספוילרים!

00נטע00

New member
אהעהעאעהעהאהה ../images/Emo58.gif

אוופפ אני כל כך לא אוהבת את סטפן ככה...וזה נראה כאילו אלאריק רק חיכה שאלנה תהיה בת 18 כדי שהוא יוכל לעוף מהבית שלהם..אווף ודיימון מסכן איזה פרק עצווב..זה לא כיף להתחיל ככה תעונה...לפחות אלנה ניחשה שזה סטפן בטלפון..

אההההההההההה../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מהסוף להתחלה: איזו זונה אמא של טיילר!!!!!!!! לא הפסקתי לקלל! איזה חמודים קרוליין וטיילר
איזה מסכן ג'רמי...
איזה מסכן אלאריק
איזו מסכנה אלנה
איזה מסכן סטפן
איזה מסכן הורססססססססססססססססס דיימון!!!!!!!!!!!!!
עד כאן פאנגריל בת 24

TwilightFan

New member
איזה פרקקק ../images/Emo58.gif

וואו אני בשוק!!!!!!! אני ממש אוהבת את סטפן ככה! הרבה יותר מתאים לו להיות רשע!! הסצנה בסוף שהם דיברו בטלפון היתה פשוט מהממת
איזה רעה אמא של טיילור! מעניין למה היא עשתה את זה. וואי בקיצור פרק מצוין לפתיחת עונה! לא הרבה אקשן אבל גם טוב
וואו ומעניין מה יהיה עם ג'רמי!!

Karina85

New member
../images/Emo45.gif

לסיפור של ג'רמי יש פוטנציאל להיות ממש מעניין לדעתי!!!

noam239

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gifפרק מושלםם לפתיחה

מצטרפת בהחלט לוואו פה של כולם!! לדעתי פרק מדהים לפתיחת העונה עכשיו מה שהכי אהבתי בפרק אז ככה:
הקירבה בין דיימון לאלנה שהוא מביא לה את השרשרת שהיא קיבלה מסטפן.
קרוליין וטיילר!!! הסצנה בחדר שינה הייתה פשוט מדהימה!! נהנתי לראות אותם ביחד!
המוות של אנדי =/ עצוב אך נהנתי לראות איך התחלפו פיתאום התפקידים סטפן הרע ודיימון שמנסה הפעם להציל אותה!
לסיום סצנה שריגשה אותי עד דמעות השיחת טלפון של סטפן לאלנה!
I LOVE YOU STEFEN פשוט מדהים!!! מחכה כבר לפרק ה-2 פרק פתיחה מעולה!! נהנתי מכל צפייה.

taltal4444

New member
../images/Emo45.gif פרק מצוין

מצטרפת לכל מילה שלך... פרק ממש טוב ואפילו
שזה סימן אצלי לפרק מצוין!!

Ballerina 4ever

New member
../images/Emo58.gif

הסצנה הכי לא צפויה בפרק הייתה שגברת לוקווד ירתה בקרוליין. איך היא ידעה בכלל? התאכזתי קצת מאלאריק שהוא עזב את אליינה וג'רמי. הוא כבר הרבה זמן חלק מהמשפחה ולדעתי הוא היה צריך להישאר. אני זוכרת בסצינה הראשונה שהראו את דיימון בעונה הראשונה הוא אמר לסטפן: Hello Brother. ובפרק הזה סטפן אומר את זה לדיימון. מפתיע אותי שמאט יודע על כל עניין הערפדים ואנשי זאב ומדבר על זה ממש בקלילות. הוא היחיד בחבורה ששתי עונות לא ידע כלום ועכשיו הוא מדבר על זה חופשי. לי זה נראה מוזר.

Shiri from the block

Active member
אבל אולי ../images/Emo58.gif זה כבד לאלאריק להתמודד עם זה.. הוא בכל זאת לא שייך למשפחה, ויש לו את הצרות שלו ואת הכאב שלו.. ולא בא לו לשחק את תפקיד האבא שאומר לג'רמי מה טוב לעשות ומה לא טוב.. אולי גם אלאריק רוצה קצת להשתכר וכאלה? ולא נעים לו לעשות את זה מולם.. אני מבינה את הצד שלו..

mikej007

New member
../images/Emo58.gif

פרק נהדר כרגיל...אלנה בדיכאון קליני ממש ממצבה וכולה צפה בתוך רחמים עצמיים..זה היה קצת מרגיז היא גם נראית לא משהו רזתה נורא... דיימון חתיך כרגיל אפילו בתספורת החדשה והמעט ילדותית שעשו לו ממש ריחמתי עליו עם הקטע של אנדי..סך הכול הוא מאוד בודד והיא הייתה מעבירה לו את הזמן יופי.. סטפן....המרטש ממש הזוי....בהתחלה הוא נראה לי מגניב עם כול הפוזה החדשה אבל אחרי שהוא רצח את אנדי מיוזמתו (הוא לא קיבל הוראה מקלאוס...בניגוד לבנות בתחילת הפרק שהוא שחט...) ירד לי ממנו לגמרי...הוא בחירפון טוטאלי..... טיילר וקרוליין חמודים מאוד והסצנה בחדר שנה הייתה מעט לא במקום....בכול זאת זה לא דם אמיתי..... אלאריק וג'רמי מבולבלים ולא ממש מעניינים

Shiri from the block

Active member
../images/Emo58.gif מסכימה לגבי סטפן ואנדי, גם לי ירד ממנו! האמת שאף פעם לא אהבתי אותו בכל מקרה...

Orush the Best

New member
וואלה!../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

לא שמתי לב שבכלל סטפן לא התבקש (חחח) להרוג את אנדי, ווואי אז למה?
לא יפה מצדו, מאוד אגואיסטי

abcd80

New member
לגבי סטפן ../images/Emo58.gif

נכון שזה לא בסדר מה שעשה לאנדי אבל הוא היה בלחץ מזה שדיימון מתקרב אליו וקלאוס רצה לטפל בו בעצמו אז סטפן היה חייב להרחיק את דיימון בכל מחיר גם כדי לשמור על אלנה חיה (קלאוס לא יודע עליה).. אז עשה מה שעשה. לא מצדיקה אותו אבל הוא לא הרג כי היה משעמם לו או משהו כזה כמו שדיימון אהב לעשות בעונות הראשונות.. וד"א אני חדשה

למעלה