עונה 3 פרק 1

00נטע00

New member
../images/Emo58.gif

לטיילר אין להקה..הם שיפדו את הזאב עם חצים כדי שיוביל אותם ללהקה שלו..ג'ודי הייתה הלהקה של טיילר,והיא מתה..

TeenageDream

New member
../images/Emo58.gifורק אני

ורק נאי מתגעגעת אל קת'רין?
כל כך אהבתי את קת'רין אפילו יותר מאלנה. מעניין אם היא תפציע העונה מתישהו

Karina85

New member
../images/Emo58.gif

מה קרה לכן??? לקלאוס יש מבטא בריטי מהמם!!! והוא מהמם בעצמו. אני מתה עליו! (למרות שיחסית למבטא בריטי שלו קצת פחות יפה, אבל עדיין...) התספורת של דיימון ממש אבל ממש לא לטעמי. כמה שהוא יפיוף היא ממש הורסת לו את הלוק לדעתי. כמובן שהוא עדיין הורס
לדעתי הפרק היה קצת מנומנם מידי, להוציא כמה קטעים טובים שכבר אמרו פה... דווקא ג'רמי הוא בין המעניינים לדעתי כרגע. קרוליין וטיילור - ניצוצות! וכמובן השיחה של אלנה וסטפן היתה מרגשת מאוד. אני לא יודעת למה אבל קצת התאכזבתי, אולי מרוב ציפיה התאכזבתי... מה שכן, אני מקווה שהם ירגעו קצת עם הפגרות הארוכות שלהם, כי זה ממש הורס. במהלך עונה 2 היו יותר מידי פגרות, שלא לדבר על הפגרה הארוכה מידי בין עונה 2 ל-3. בקושי זכרתי מה קרה ושדיימון ננשך... יאללה שיהיה קצת אקשן :] אה כן, וכמו שכבר אמרו פה, תוחזר קת'רין! ואלנה באמת מעצבנת מידי פעם...

אלנה מעצבנת

באמת שהיא נהייתה מעצבנת איפה קתרין אוף היא חסרה סטפן שישאר איפה שהוא שישימו עוד קטעים של דימון ואלנה והכל יהיה מושלם כפרה אל איאן החתיכי הזה

lady blah blah

New member
מבטא בריטי ?

באמת ? בד"כ אני יודעת לזהות אבל שלו נשמע ממש מוזר .. וגם אני לא מתה על התספורת החדשה של דיימון.. מה נסגר ?

Karina85

New member
כן, ג'וזף מורגן הוא בריטי

יש המון סוגים של מבטא בריטי, שלו באמת יחסית פחות יפה
וגם כנראה זו הדמות שמפריעה ליהנות ממבטאו המשובח חחח
ולא יודעת מה נסגר! לקצץ אותה לאלתר!!! הוא נראה כמו בובה זהבה!!!

קרניjack

New member
יש לו מבטא מזעזע, אולי הוא מנסה להחצין את זה

יותר, חוץ מזה שהדמות של קלאוס מעצבנת ברמות.

lady blah blah

New member
../images/Emo58.gif אין מה להגיד,

התגעגעתי
אני כל כך אוהבת את סטפן הזה ! הוא כל כך הרבה יותר מעניין כשהוא רע.. ואני שמחה לראות שדיימון עדיין דיימון ולא נהיה מעפן ושהוא גם לא מנסה יותר מדי עם אלנה. לא יודעת למה, פתאום זה לא כזה משנה לי אם הוא ואלנה יהיו ביחד. חוץ מזה שאני ממש ממש אוהבת את טיילר וקרוליין ביחד, הם מתוקים
פרק פתיחה מדהים, מקווה שהם ישמרו על הרמה

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif מגיבה באיחור אופנתי

פול ווסלי משחק רשע מצויין, אבל אני מתגעגעת לסטפן הטוב. דיימון... אהבתי אותו, אבל אני עדיין בעד סטלנה. אנדי... לא ממש אהבתי אותה, אבל עצוב לי עליה. בעצם, עצוב לי על כולם. קרוליין\טיילר.
רק חבל שזה נגמר כך. מעניין מה יהיה עם גברת לוקווד. ד"א- הדמויות הראשיות האחרות גילו שמאט יודע על יצורים על טבעיים וכו' בסוף העונה הקודמת, או שזה היה offscreen? כי אני לא זוכרת את זה. אני מניחה שסתם שכחתי, אבל...
הסוף.
דרך אגב אני קצת מבססת את זה על משהו אחר (מקור אחר), אבל יש לי השערה- השרשרת של אלנה תשחק תפקיד משמעותי יותר. אולי היא תעזור לסטפן לחזור להיות סטפן הטוב. תזכיר לו אולי איזה משהו (לא שהוא לא זוכר, אבל הזיכרון הזה יעורר אצלו משהו חזק במיוחד).

למעלה