עונה 3 פרק 1

Orush the Best

New member
../images/Emo145.gifברוכית../images/Emo24.gif+../images/Emo58.gif

ושאלה, למה קלאוס חושב שאליינה מתה? מתיי היא היתה אמורה למות?

בטקס ההקרבה ^^

בסוף ג'ון עשה את הקסם הזה שהוא מת ואלנה חיה, וקלאוס לא ידע בכלל על הקסם הזה. הוא חושב שאלנה מתה. :)

mikej007

New member
אני מסכימה

חשבתי על זה אחר כך הוא באמת היה צריך להעמיד הצגה משכנעת במיוחד כדי שדיימון לא ימשיך לחפש אותו..חבל שאנדי ספגה את האש..עדיין לדעתי לא היה חייב להרוג אותה לגמרי..מרגע שסטפן שותה דם אנושי הוא מאבד את עצמו כמעט לגמרי

abcd80

New member
../images/Emo58.gif נכון

זאת הבעיה עם סטפן .. על זה דיברו בעונות הקודמות שהוא מתנזר לגמרי מדם וזה לא טוב כי ברגע שהוא טועם הוא מתחרפן... בגלל זה אלנה היתה נותנת לו לשתות קצת ממנה כדי שלא יאבד את הראש לגמרי. לא כמו דיימון שהוא שותה חופשי ואין לו בעיה לשלוט בעצמו..

../images/Emo58.gif

לדעתי היה פרק טוב מאד :) - מה שאכזב אותי בהתחלה היה שציפיתי שעל הפרק הראשון אלנה ודיימון יהיו זוג. אבל אז רואים שאלנה נישקה אותו מתוך רחמים ושהיא עדיין אוהבת את סטפן...
- נקרעתי מהקטע שדיימון באמבטיה ואז הוא הולך ומדבר עם אלנה, מאד חכם מצדו
- גם הקטע שטיילר פולט בטעות שהוא יודע שאלנה נישקה את דיימון וקרוליין מתעצבנת עליו. "זה שאני מספרת לך דברים לא אומר שמותר לך לדעת אותם!" XD - הקטע שדיימון הביא לאלנה את השרשרת...
- הקטע בהתחלה עם קלאוס, סטפן ושתי הבנות ההן לא היה כזה מעניין. קלאוס מעצבן אותי, יש לו מבטא מעצבן. ><" - אהבתי את התספורת של דיימון. בזווית מסוימת היא נראית מעט מוזר, אבל רוב הזמן הוא פשוט נראה... דיימון.
- אנדי מתה. זה היה עצוב איך שדיימון רץ להציל אותה.
- מאט כזה לא קשור!
פעם הוא עוד היה חבר של קרוליין, עכשיו אפילו זה לא. הוא לא קשור לכלום בכלל. XD איך בא לי המשך *-*

Orush the Best

New member
../images/Emo45.gifוואי לגמריי דיבור מעצבן!!

חחחח וגם אני שמתי לב לתספורת חדשה.. חחח פשוט ארך לו השיער.. הוו חתיכי

lady blah blah

New member
מסכימה עם הקטע

שמאט כבר לא קשור לכלום.. באמת שצריך להכניס לו איזה משהו מעניין לדמות כי הוא פשוט מסתובב שם ונראה סתם אומלל

Orush the Best

New member
../images/Emo58.gifאיזה כיף שחזרוווווווו../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

אז ככה, דיימון כזה נשמה.. איך הוא מחפש את סטפן ובסוף התעצבן כי סטפן אמר לו לעזוב.. כזה מסכן
אליינה סתם כלבה... 'נשיקת גודביי' עלק
שמתי לב שאלאריק ממש חתיך וטיילר.. הווווווו טיילר..
קרוליין וטיילר מאוד חמודים!! ממש אבל! איך היא מקנאה לו!
בכלל הבנתי שאני מתה על קרוליין, הכי משם.. מסקנה שמיס לוקווד ירתה בה.. לא מגיע לה
אני מתגעגעת לג'נה.. באסה שהיא מתה.. והכי חשוב, כלכךך לא מתאים לסטפן להיות רע!! אנלא מאמינה לו בשיט כאילו.. והוא היה כזה חמוד כשהוא דיבר בטלפון עם אלינה, עוד שניה בכיתי איתו
וקלאוס מעצבבבבבן! קודם כל , איכסוש של דיבור, כלכך מעצבן לשמוע אותו! וגם הקטעים איתו ועם בטפן לא מעניינים בעליל >< קיצור אחלה פרק ראשון, טיילר ודיימון הורסים ת'בריאות.
יאלה באלי עוד P:

noam239

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מתגעגעת לג'נה אייך שריק הסתכל על התמונה שלו ושל ג'נה מסכן =/ אני חשבתי שסטפן יהיה ממש רע אבל מסתבר שעדיין יש לו רגשות למשפחה ובמיוחד לאלנה אייך הוא כמעט בכה לה בטלפון :( אני אוהבת שהוא רע לשם שינוי אבל עדיין מתאים לו להיות האח הטוב ודיימון כמובן מתאים להיות הרע בגדול!

לדיימון מתאים פיצול אישיות ../images/Emo6.gif

כמו בעונה הקודמת- רגע אחד להרוג את ג'רמי, רגע אחר לומר לאלנה 'אני אוהב אותך', להזיל דמעה ולמחוק לה את הזכרונות (אני כל כך בכיתי בסצנה הזאת
) אני אוהבת שיש לו פיצול אישיות, כי אז הוא גם רשע מגניב כזה XD וגם חמוד ומרגש כשבא לו. ^^

SharoNofit

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif

הסצנה של סטפן ואלנה פשוט מדהימה
כיף לראות סטפן רע! וגם שבפנים הוא בכל זאת עדיין סטפן קלאוס חתיך!!
קרוליין וטיילר - האהבה האסורה שבין ערפד לזאב חחח אלאריק - תיארתי לעצמי שהוא יעזוב הם לא צריכים אותו כבר לעונה הזאת... הקטע של ג'רמי עם ויקי ואנה מסקרן!! ייאלה מתי פרק הבא..?! איזה כיף שהסדרה חזרה

TeenageDream

New member
החפירה שלי ../images/Emo58.gif

קודם כל ראיתי את הפרק פעמיים. פרק פתיחה מעולה. לא חזק אבל סבבה לפתיחה. מתאים לדיימון להיות הילד הטוב ולסטפן להיות הילד הרע. אין לי כל כך מה להגיד על קלאוס. ועכשיו בנקודות הערות/הארות : - כשאלנה פתחה את החלון בתחילת הפרק, היא קמה מהמיטה שלה ניגשה לחלון ואז כשהיא פתחה הראו את החדר של ג'רמי ושהיא מעירה אותו. לא הבנתי את הקטע הזה אם היא היתה בחדר שלה בהתחלה. - קלאוס וסטפן הלכו לחפש את ריי שהוא שייך לאנשי הזאב על מנת ליצור עוד בין כלאיים כמו קלאוס. השאלה שלי למה הם היו צריכים ללכת כל כך רחוק? יש את טיילר. בקיצור הפרק היה מעולה :)

noam239

New member
וואי נכון..../images/Emo58.gif

באמת יש את טיילר גם אני לא הבנתי את זה..

lady blah blah

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

הם רצו פשוט להתרחק מהעיירה.. או שטיילר לא זאב מספיק טוב בשבילם, לא יודעת

למעלה