והפעם הודעה עם קצת יותר תוכן
משום מה זה לא העתיק את כל המלל מהקובץ
נתחיל מהקל לכבד...
אריה בבראבוס וגם
סאנסה בווינטרפל
סה"כ יש התקדמות מסוימת (אבל איטית) בעלילות האלה:
אני שמח לראות עוד ועוד את המסחר ברציפי בראבוס, מעניין לראות נוף חדש כזה. טוב לראות את אריה בלבוש ובאופי קצת אחר. כשהיא קיבלה את המים ההם, החיוך שלה הרג אותי!
וסאנסה מגלה שאחיה עדיין בחיים! אוקיי, אוקיי... מתקדם... אני אוהב את קו העלילה הזה... מעניין לאן זה הולך.
אבל שניהם היו החלק הכי פחות מעניין בפרק.
סרסיי בכלא
כמובן שהיא עקשנית ומלאת גאווה עצמית כלפי חוץ, אבל בסופו של דבר כשאף אחד לא היה בחדר, היא ירדה ללקק מים מהריצפה.
אוי ואבוי, איזו השפלה. איזה אושר לצפות בזה. #שמחה_לאיד
דאינריז וטיריון
אושר צרוף של דיון אינטלקטואלי והתנצחות בין שני בתים גדולים בווסטרוז!
טיריון מציג את הסיטואציה כאילו הוא צריך לשקול אם לשרת את דאינריז, למרות שהוא לגמרי נתון לחסדיה.
נהניתי מכל משפט שלה, נהניתי מכל משפט שלו - ראיתי את הסצנה בעיניים נוצצות. תענוג.
השילוב ביניהם זכה לזוג המרכזי בעונה הזו.
ושיא השיאים:
התקפת "האחרים" על ג'ון סנואו ומחנה הפראיים
קודם כל, נהניתי מההגעה של העורבים למחנה הפראיים, מהחשד שעלה בשני הצדדים, מהמוות של לורד עצמות וכמובן ממועצת החכמים שהייתה שם.
היה ברור שהת'נים לא ירצו לבוא והנחתי שהסצנה תיגמר בכך שמספר מועט של אוניות יוצאות משם...
ואז כשהכלבים התחילו לנבוח, חשדתי... כשהערפל התחיל להגיע, חשדתי עוד יותר... ואז הגיעה המתקפה.
אני בדר"כ שונא מלחמת חרבות מהסוג הזה, אבל המתח הושיב אותי על קצה הכיסא!
אהבתי מאד את האישה ההיא שהובילה את המתקפה ונקודת התורפה שלה אכן הרגה אותה בסופו של דבר.
ג'ון סנואו מצליח לעצור את "האחר" ההוא עם חרב מפלדה וואליריאנית, זה משהו שידענו עד כה?!
האמת שזה הגיוני כשחושבים על זה: זו פלדה שהגיעה מוליאריה, בדיוק כמו זכוכית דרקון (שוב המלחמה הזאת בין "אש וקרח").
שוב רואים את מלך "האחרים" והמון הקמות לתחייה. המתח הנורא ששרר בדקות האחרונות שג'ון סנואו עוזב את המחנה בזמן שכל האחרים מסתכלים עליו.
תענוג, תענוג, תענוג, תענוג.
סצנה באורך עשרים דקות שזכתה בתואר "סצנת העונה. נקודה.
"
לא שזה היה קשה, לאור העונה הירודה שהייתה עד כה, אבל הסצנה הזאת הכילה כל מה שהיה אפשר לבקש ממנה!
האם זה היה השיא העונתי או שמא פרק הבא יצא לנו משהו דרמטי נוסף?