עונות 6-9

סיימתי את עונה 6!

עונה ממש נהדרת! למרות שלא אהבתי את הפרק האחרון כל שאר הפרקים לדעתי ממש מדהימים. מחר נתחיל את 7, מקווה שפרקי ההמשך לפרק האחרון של 6 יהייו טובים.

1Shir

New member
אתה מוזמן לפתוח הודעה חדשה

ולספר בה מה לא אהבת בפרק האחרון של עונה 6...

טוב

לא אהבתי אותו ממש כי הוא קצת שונה, והעלילה קצת מוזרה, לרוב אני רגיל שפרקי הסיום וההתחלה של כל עונה עוסקים בקונספירציה אבל מאחר שהיא כביכול כבר נחשפה (השיחה של סקאלי ומאלדר במעלית) אז זה לא רגיל כזה, הפרק הזה ממש מסתורי כזה ולא מביא יותר מדי פרטים וגם לא ברור בכלל למה לצפות.

1Shir

New member
לא הבנתי משהו. אולי אני לא זוכרת

מה ז"א הקונספירציה כבר נחשפה בהתייחס לשיחה של מאלדר וסקאלי במעלית? מאיזו בחינה הפרק מיסתורי? מוזר, בשבילי הוא דווקא היה ממש מאיר עיניים כזה

ה

קונספירציה נחשפה (כמובן לא לכל העולם אבל) בפרקים בערך באמצע העונה השישית, כל חברי הסינדיקט חוץ מקרייצ'ק והאיש המעשן נהרגו ע"י החייזרים המורדים. סקאלי אומרת למאלדר במעלית שהם חשפו את הקונספירציה, היא שאלה את מאלדר לאן הוא ממשיך? מה הוא יעשה? אז הוא ענה שימשיך לחפש אחר אחותו. והפרק מסתורי בגלל שלא מביאים הרבה פרטים, מקווה שההמשך שלו בעונה 7, שתי הפרקים הראשונים יהייו טובים יותר.

1Shir

New member
אה נכון נזכרתי בשיחה הזאת../images/Emo140.gif

אני לא יודעת, אני כשראיתי את הפרק אהבתי אותו הכי בעולם וגם את השניים שאחריו מקווה שתאהב יותר אחרי שתראה גם אותם

למעלה