עוף ממולא בשלבים

YYY איזה יופי אכן עוגה ומילוי מפתה

עם השילוב מדהים בין מלוח למתוק ציבעוני ויפה עם האורז איזה טעים שמן זית וסילאןןןןןיאמיייייי מפתה רעיון מעולה תודה ששיתפת
 

אחשל

New member
המילוי באמת מפתה ../images/Emo6.gif...

כמויות לא קטנות ממנו "נעלמות" במהלך שלבי ההכנה, עוד לפני המילוי
 

טלאית321

New member
אחשל..........................

אהבתי את המילוי שהכנת אני אוהבת את הטעם שלך באוכל
 

פוקסי99

New member
חזה העוף יוצא עסיסי

ראו את חזה העוף שהוא לא מצומק שומר על צורתו ועסיסי לידיעתכם מהעוף לא נשאר מאומה טוב שצלמתי בזמן כול טוב לכולכם מכוון שהחופש שלי נגמר וביום ראשון אני חוזר לעבודה אני מוריד טורים ותסבלו אותי פחות אז כול טוב לכולכם לי כיף איתכם להיתראות בגדול בחגים הבאים פוקסי
 

LANIT1

New member
כל הכבוד , כל השלבים חבל"ז של העוף

ממש בשלן אמיתי איזה תמונות. מה עם העוגה הכנת? בכל מקרה הכנתי את הדג עם הרוטב שנתת לי יצא מעדן ללקק את האצבעות תודה על המתכון. חג שמח פוקסי
 

פוקסי99

New member
כמובן הבטחות צריך לקיים

כן הכנתי את העוגה ואני מקווה יותר מאוחר הלילה לחתוך פרוסה ולטעום
 

פוקסי99

New member
וכך נראית פרוסת עוגה

צריך לחתוך אותה בזהירות והיא ניתנת לאכילה בצלחת ובכפית אני אהבתי מאד את הטעם וגם ביתי
 

פוקסי99

New member
זאת העוגה

עוגת כבינה משובחת עדנה פלידלו פוקסי99 [מצורף קובץ jpg] ו 08:05 | 13/10/06 1חבילה מרגרינה עיפ חלב 2 חלמונים 2 כפות סוכר 2 כוסות קמח תופח 2 קופסאות גבינה 9% 3/4 כוס סוכר חבילה סוכר וניל שקית שמנת מתוקה 2 כפות סוכר 50 גרם אגוזיםחתוכים לשים את הבצק ביד ומחלקים ל2/3 ו1/3 עם הכמות הגדולה מרפדים תבנית עגולה גדולה משומנת עם הכמות הקטנה מרפדים תבנית קטנה משומנת שמים את שני התבניות בתנור אופים 20 דקות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב המלית לערבב את הגבינה עם 3/4 כוס סוכר וסוכר וניללהקמיף את השמנתעם 2 כפות הסוכר ולקפל לתוך תערובת הגבינה להוסיף את האגוזים ולערבב יחד לשפוך את המלית על הבצק האפוי שהיתקרר לפורר ביד את הבצק מהכמות הקטנה ולפזר מעל מלית הגבינה להכניס למקרר ל10 שעות נראה מאד מבטיח נראה שגם אני אכין היום פוקסי מתוך הספר אמנים מבשלים שך מיכל רוזן
 
יצא טוב?

אני שואלת כי לחברה הכי טובה שלי יש בקרוב יום הולדת. המאכל האהוב עליה זה עוגת גבינה פירורים. רציתי להפתיע אותה. אז אני מחפשת את המתכונים הכי מומלצים של אנשים.
 
המתכון הזה מאד דומה לעוגת גבניה של

רות יולס רק של רות בלי אגוזים אני הכנתי אותה לשבת ממליצה להוסיף ג'לטין לפי הוראות על הקופס' כדי לתת יותר יציבות לעוגה ושתחתך בקלות העוגה מאד קלה להכנה
 
למעלה