עוף ממולא בשלבים

תמיר 8

New member
האם גם הגב והחלק האחורי יוצא שחום

לפי הבנתי אתה לא הופך אותו במהלך הצלייה.בתודה .
 

פוקסי99

New member
הגב והחלק האחורי

יוצא שחום מכוון שהתבנית בשליש התחתון של התנור וקרובה לגוף החימום התחתון כך שהגב משחים מהחום וגם מהמרינדה המרחק הגדול בין העוף חגוף העליון מונע היתיבשות שמתה לב אני לא מכסה את העוף כול טוב פוקסי
 

laleniya

New member
פוקסי-אתה ../images/Emo47.gifמלך בבישול ביתי../images/Emo140.gif

פוקסי - אהבתי את דרך ההסבר שלך במיני סדנא - כל הכבוד מצרפת תמונה לדרך שלי להכנת המתכון פשוט בשלב ראשון כדי ליצור אדים לתפוחי האדמה אני עוטפת בנייר כסף למשך 20 דקות ואחר-כך מסירה אותו להמשך הבישול
 

tatan48

New member
נראה מצוין

תודה על המתכון המפורט והתצלומים
 

frige

New member
פוקסי, כל הכבוד ../images/Emo45.gif

נראה הכל מוצלח, משהו, משהו. עשיתי חזה עוף ממולא בסוכות ויצא מדהים. שיחקת אותה עם צילום השלבים אחד אחד. שרית
 

שפית123

New member
פוקסי,כל הכבוד,הכל יצא../images/Emo59.gifובקשר ל

לעוגת גבינה..2 קופסאות של גבינה,סה"כ 500 גרם?? והיא טעימה?? רוצה לנסות.. תודה.
 

פל

New member
אתה גדול !!!נראה נהדר

תמיד נראה לי המון עבודה למלא עוף אבל התוצאה נראית נהדר. מאוד חגיגי.
 

perach1

New member
וואו! כל הכבוד לך!

אפשר לשלוח את בעלי להשתלמות אצלך
? תוכל בבקשה לכתוב את הכמויות למילוי העוף? תודה ושבוע נפלא!
 

MAGIG

New member
פוקסי - איזה עוף מרהיב, ותודה

על הסדנאות הוירטואליות שאתה מעביר לנו כאן. יישר כח. מגי
 
למעלה