לנו, העשירים, יש עורכי דין גם מבלי שתובעים אותנו. אני מניח שאני לא באמת צריך לספר לך את זה, אתה הרי אחד מאיתנו.תובעים אותך כ"כ הרבה?
למה שיהיה לי?לנו, העשירים, יש עורכי דין גם מבלי שתובעים אותנו. אני מניח שאני לא באמת צריך לספר לך את זה, אתה הרי אחד מאיתנו.
רגע, רגע, רגע.למה שיהיה לי?
לא תובעים אותי...
בעלים של 2 דירות. ההשקעה בפינוי-בינוי וכשהוא יסתיים (האקזיט) - נמכור אותה (וננצל פטור ממס) והכסף ילך להשקעה בורסאית (עד שהילדים יצטרכו).רגע, רגע, רגע.
תן לי לראות אם הבנתי את זה נכון.
אתה עושה יותר מ-30,000 שקל בחודש, אשתך עוד יותר מ-10,000, אתם בעשירון ההכנסה העליון ביותר, אתה הבעלים של שלוש דירות, שמתוכן אתה משכיר שתיים
ומה הוא יעשה?אתה שווה צפונה מחמש מיליון שקל, אתה מחזיק בתיק מניות משמעותי, ביצעת שיפוצים נרחבים בדירה שלך, אשתך בעלת עסק, ואחרי כל זה, אין לך עורך דין?
אחי, מה לעזאזל הבעיה שלך?
תשיג עורך דין![]()
אתה עושה הרבה שטויות כל הזמן, לכן אתה צריך נינג'ה במשרה קבועה שתגן עליך.כלומר זה לא צריך להיות עורך דין כמו זאת שלי. העורכת דין שלי היא שילוב בין נינג'ה, באטמן וגודזילה. מפלצת אמיתית. העורכת דין שלי היא עורכת דין צמרת, כרישה אמיתית, בוגרת אוניברסיטת תל-אביב (ייתכן שבהצטיינות, אני כבר לא זוכר), יוצאת פרקליטות המדינה, שמייעצת לשופטים במתן פסקי דין, ושגובה הון תועפות קטן
ועלי - אף אחד לא מאייםבוא ננסח את זה ככה: אם מישהי מסוימת תהיה טיפשה מספיק בשביל לממש את האיומים שלה נגדי, אף-אחד לא ימצא לעולם את מה שעורכת הדין שלי תשאיר ממנה
לא אלף ולא לילה. כולה מדובר בהזיות בהקיץ.סיפור מאור פז אלף לילה ולילה![]()
והפעם אין לו תירוץ לא להגיד מה מדובר,לא אלף ולא לילה. כולה מדובר בהזיות בהקיץ.
רווחים היסטוריים הוא יכול לחשוף בלי חשש שנעתיק בכל מקרהוהפעם אין לו תירוץ לא להגיד מה מדובר,
הרי התירוץ עם המניות היה שלא נעתיק אותו ונרויח בלי לשלם כסף מה"ידע" שלו.
אז הפעם זה רק רכילות,לא משהו שאפשר להעתיק.
אנשים טיפשים.סיפור מאור פז אלף לילה ולילה![]()
אנשים טיפשים.
אחרי כל הזמן הזה, עדיין אין לכם מושג מי אני?
אנשים טיפשים.
אחרי כל הזמן הזה, עדיין לא הבנתם עם מי יש לכם עסק?
אנשים טיפשים.
עם כל תכונותיי הרעות, אתם באמת חושבים שאני יכול להרשות לעצמי להיות גם שקרן נוסף על הכול?
צפה בקובץ המצורף 124506
כשאתה מזיין את הצד השני כל-כך פאקינג חזק שאתה לא משאיר אחריך שום דבר חוץ מאדמה חרוכה:
תשטפו את העיניים טוב-טוב כי אני הלא הטיפוס השחצני, וממילא אין לי מה להוכיח או לעשות דאווינים על אנשים כמוכם, וברמה שלכם, ומחר אני עורך מחדש את ההודעה הזאת, והתמונה הזאת מתוך הווטסאפ שלי ושל העורכת דין שלי נמחקת
?bitches, are we done here
LMAO
צפה בקובץ המצורף 124515
צפה בקובץ המצורף 124516
peace out bitches
צפה בקובץ המצורף 124517
צפה בקובץ המצורף 124518 צפה בקובץ המצורף 124519 צפה בקובץ המצורף 124520 צפה בקובץ המצורף 124521
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.