לנו, העשירים, יש עורכי דין גם מבלי שתובעים אותנו. אני מניח שאני לא באמת צריך לספר לך את זה, אתה הרי אחד מאיתנו.תובעים אותך כ"כ הרבה?
למה שיהיה לי?לנו, העשירים, יש עורכי דין גם מבלי שתובעים אותנו. אני מניח שאני לא באמת צריך לספר לך את זה, אתה הרי אחד מאיתנו.
רגע, רגע, רגע.למה שיהיה לי?
לא תובעים אותי...
בעלים של 2 דירות. ההשקעה בפינוי-בינוי וכשהוא יסתיים (האקזיט) - נמכור אותה (וננצל פטור ממס) והכסף ילך להשקעה בורסאית (עד שהילדים יצטרכו).רגע, רגע, רגע.
תן לי לראות אם הבנתי את זה נכון.
אתה עושה יותר מ-30,000 שקל בחודש, אשתך עוד יותר מ-10,000, אתם בעשירון ההכנסה העליון ביותר, אתה הבעלים של שלוש דירות, שמתוכן אתה משכיר שתיים
ומה הוא יעשה?אתה שווה צפונה מחמש מיליון שקל, אתה מחזיק בתיק מניות משמעותי, ביצעת שיפוצים נרחבים בדירה שלך, אשתך בעלת עסק, ואחרי כל זה, אין לך עורך דין?
אחי, מה לעזאזל הבעיה שלך?
תשיג עורך דין![]()
אתה עושה הרבה שטויות כל הזמן, לכן אתה צריך נינג'ה במשרה קבועה שתגן עליך.כלומר זה לא צריך להיות עורך דין כמו זאת שלי. העורכת דין שלי היא שילוב בין נינג'ה, באטמן וגודזילה. מפלצת אמיתית. העורכת דין שלי היא עורכת דין צמרת, כרישה אמיתית, בוגרת אוניברסיטת תל-אביב (ייתכן שבהצטיינות, אני כבר לא זוכר), יוצאת פרקליטות המדינה, שמייעצת לשופטים במתן פסקי דין, ושגובה הון תועפות קטן
ועלי - אף אחד לא מאייםבוא ננסח את זה ככה: אם מישהי מסוימת תהיה טיפשה מספיק בשביל לממש את האיומים שלה נגדי, אף-אחד לא ימצא לעולם את מה שעורכת הדין שלי תשאיר ממנה
עשירים באמת צריכים עו"ד - לירושות,לכל מיני מבנים משפטיים שעוזרים נגד תביעות ומיסים וכו'.אם יהיו איומים - נשיג עורך דין.
למה ככה? אתה הולך לרכוש דירה או למכור דירה... לא בקטע של "עשיר" אלא נניח כדירה לילד או כשיפור דיור. לא תצטרך בשביל זה עו"ד? ונניח שאתה עומד לרשת סכום משמעותי, אבל יהיה עליך לסגור כל מיני קצוות? תעשה את זה לבדך? נראה שאתה לא ממש "שוחה" בתחום, ולכן אתה חושב שאתה תוכל בכל מקרה להסתדר לבד. ועוד קטנה. נניח שלקית חלילה בגופך ומרגע זה ואילך מגיעה לך קצבת נכות. האם תדע להסתדר ללא סיוע של "זכותי" או "לבנה פורמת" או עו"ד? בוא ונראה אותך גיבור.עשירים באמת צריכים עו"ד - לירושות,לכל מיני מבנים משפטיים שעוזרים נגד תביעות ומיסים וכו'.
אבל זה רק סופר עשירים.
הכוונה לעו"ד קבוע.למה ככה? אתה הולך לרכוש דירה או למכור דירה... לא בקטע של "עשיר" אלא נניח כדירה לילד או כשיפור דיור. לא תצטרך בשביל זה עו"ד? ונניח שאתה עומד לרשת סכום משמעותי, אבל יהיה עליך לסגור כל מיני קצוות? תעשה את זה לבדך? נראה שאתה לא ממש "שוחה" בתחום, ולכן אתה חושב שאתה תוכל בכל מקרה להסתדר לבד. ועוד קטנה. נניח שלקית חלילה בגופך ומרגע זה ואילך מגיעה לך קצבת נכות. האם תדע להסתדר ללא סיוע של "זכותי" או "לבנה פורמת" או עו"ד? בוא ונראה אותך גיבור.
למה שיהיה לי?לא תובעים אותי...
לא אלף ולא לילה. כולה מדובר בהזיות בהקיץ.סיפור מאור פז אלף לילה ולילה![]()
והפעם אין לו תירוץ לא להגיד מה מדובר,לא אלף ולא לילה. כולה מדובר בהזיות בהקיץ.
רווחים היסטוריים הוא יכול לחשוף בלי חשש שנעתיק בכל מקרהוהפעם אין לו תירוץ לא להגיד מה מדובר,
הרי התירוץ עם המניות היה שלא נעתיק אותו ונרויח בלי לשלם כסף מה"ידע" שלו.
אז הפעם זה רק רכילות,לא משהו שאפשר להעתיק.
הוא רוצה הכרה(ניפוח אגו) ולא באמת להוכיח שהוא צודק.רווחים היסטוריים הוא יכול לחשוף בלי חשש שנעתיק בכל מקרה
הוא כנראה מצפה ששוב תיפול בפח
כאמור, האמת נחשפה בהודעה מספר 11 בשרשור זהלא אלף ולא לילה. כולה מדובר בהזיות בהקיץ.
לדעתי יש כאן משהו אמיתי,לא אלף ולא לילה. כולה מדובר בהזיות בהקיץ.
לא. לרוב הגדול של העשירים, מכל תתי-מעמדות העושר, יש עורכי דין. כשאתה עשיר, כמעט אוטומטית יש לך עורך דין. בן-אדם עשיר בלי עורך דין (לפחות של המשפחה אם לא שלך עצמך אישית), זה כמו חברה מסחרית בלי עורך דין. זה כמעט לא קורה. עורכי דין זה ממש לא רק לתביעות. היה אפשר לצפות ממנו שיהיה לו עורך דין. בטח עם כל מה שיש לו על הראש וקורה אצלו. יש אנשים שקורה אצלם פחות מחצי מהדברים שקורים אצלו ויש להם עורך דין, אז לו אין עורך דין?עשירים באמת צריכים עו"ד - לירושות,לכל מיני מבנים משפטיים שעוזרים נגד תביעות ומיסים וכו'.
אבל זה רק סופר עשירים.
הקטע הוא, שאני לא אומר לכם אם הדבר המדובר ימשיך לעלות או לא, כאשר יכול להיות, שהוא ימשיך לעלות, ואם זאת אפשרות, אפילו רק תיאורטית, גם אז, אני לא אומר לכם. הראיתי לכם מספיק, ולמען האמת הרבה יותר ממה שאני מראה בדרך כלל, אז תסתמו ותגידו תודה על מה שקיבלתם, כי אני ממש לא בן-אדם שצריך להוכיח משהו, וגם אם כן, עדיין, אתם ממש לא אנשים להוכיח להם שום דבר, אלא זה אני, שפשוט הייתי נחמד. מחר התמונה ההיא נמחקת דרך-אגב, אז תשטוף את העיניים טוב-טוב כל עוד אתה יכול.והפעם אין לו תירוץ לא להגיד מה מדובר,
הרי התירוץ עם המניות היה שלא נעתיק אותו ונרויח בלי לשלם כסף מה"ידע" שלו.
אז הפעם זה רק רכילות,לא משהו שאפשר להעתיק.
לא.הוא רוצה הכרה(ניפוח אגו) ולא באמת להוכיח שהוא צודק.
אחרת היה חושף את כל הפרטים.
מה זאת אומרת "חצי אמת"? חצי אמת כי אתה טוען שאני לא מספר לכם הכול, או חצי אמת כי אתה טוען שחצי מהדברים שלי הם אמת וחצי מהם הם שקר? כי אלו שני הערות שונות מאוד, שאני אגיב עליהן מאוד אחרתלדעתי יש כאן משהו אמיתי,
אבל כמו כל פוליטיקאי ערמומי - חצי אמת.
אנשים טיפשים.סיפור מאור פז אלף לילה ולילה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.