עורכת הדין שלי לא ידעה איפה לשים את הכסף שלה אז אמרתי לה. קיצקץ, מפה לשם, עוד לא עבר שבוע וכבר עלה ב-300 אחוז אז היא כזה "וואו, עלה ב-300 אחוז וזה"

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ואז אני כזה "טוב, תמיד ידענו שאני גאון 🤷‍♂️" ואז היא כזה "חיים שלייייייי, מה שנכון נכון 😍|לב|".

עוד יום סטנדרטי בחייו של האדם החכם בעולם, גאון-העל מאור פז 🤷‍♂️😂

3fyl2t9j3.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
למה שיהיה לי?
לא תובעים אותי...
רגע, רגע, רגע.

תן לי לראות אם הבנתי את זה נכון.

אתה עושה יותר מ-30,000 שקל בחודש, אשתך עוד יותר מ-10,000, אתם בעשירון ההכנסה העליון ביותר, אתה הבעלים של שלוש דירות, שמתוכן אתה משכיר שתיים, אתה שווה צפונה מחמש מיליון שקל, אתה מחזיק בתיק מניות משמעותי, ביצעת שיפוצים נרחבים בדירה שלך, אשתך בעלת עסק, ואחרי כל זה, אין לך עורך דין? 😂

אחי, מה לעזאזל הבעיה שלך?

תשיג עורך דין 😂

כלומר זה לא צריך להיות עורך דין כמו זאת שלי. העורכת דין שלי היא שילוב בין נינג'ה, באטמן וגודזילה. מפלצת אמיתית. העורכת דין שלי היא עורכת דין צמרת, כרישה אמיתית, בוגרת אוניברסיטת תל-אביב (ייתכן שבהצטיינות, אני כבר לא זוכר), יוצאת פרקליטות המדינה, שמייעצת לשופטים במתן פסקי דין, ושגובה הון תועפות קטן.

בוא ננסח את זה ככה: אם מישהי מסוימת תהיה טיפשה מספיק בשביל לממש את האיומים שלה נגדי, אף-אחד לא ימצא לעולם את מה שעורכת הדין שלי תשאיר ממנה.

עכשיו, אני לא אומר שאתה צריך מישהו כזה, עורכת הדין שלי היא בעיקרון הטרמינייטור של עורכי הדין, אבל בהתחשב בכספך, וכל מה שיש לך על הראש, היה אפשר לחשוב ולצפות שיהיה לך איזשהו מישהו כלשהו, אתה יודע. לפחות משהו בסיסי 🤷‍♂️

ai27

Well-known member
רגע, רגע, רגע.
תן לי לראות אם הבנתי את זה נכון.
אתה עושה יותר מ-30,000 שקל בחודש, אשתך עוד יותר מ-10,000, אתם בעשירון ההכנסה העליון ביותר, אתה הבעלים של שלוש דירות, שמתוכן אתה משכיר שתיים
בעלים של 2 דירות. ההשקעה בפינוי-בינוי וכשהוא יסתיים (האקזיט) - נמכור אותה (וננצל פטור ממס) והכסף ילך להשקעה בורסאית (עד שהילדים יצטרכו).
השכ"ד כבר מופקד לחשבון כזה - הצטברו 100 אלף לילד.
אגב - אם הסכום קטן מחצי מהתיק, עדיף לקחת הלוואה עליו מאשר למשוך (אירוע מס, שגם פוגע בריבית דריבית).
אתה שווה צפונה מחמש מיליון שקל, אתה מחזיק בתיק מניות משמעותי, ביצעת שיפוצים נרחבים בדירה שלך, אשתך בעלת עסק, ואחרי כל זה, אין לך עורך דין? 😂
אחי, מה לעזאזל הבעיה שלך?
תשיג עורך דין 😂
ומה הוא יעשה?
יגרד בביצים?
כלומר זה לא צריך להיות עורך דין כמו זאת שלי. העורכת דין שלי היא שילוב בין נינג'ה, באטמן וגודזילה. מפלצת אמיתית. העורכת דין שלי היא עורכת דין צמרת, כרישה אמיתית, בוגרת אוניברסיטת תל-אביב (ייתכן שבהצטיינות, אני כבר לא זוכר), יוצאת פרקליטות המדינה, שמייעצת לשופטים במתן פסקי דין, ושגובה הון תועפות קטן
אתה עושה הרבה שטויות כל הזמן, לכן אתה צריך נינג'ה במשרה קבועה שתגן עליך.
מי שלא עושה שטויות - לא צריך.
בוא ננסח את זה ככה: אם מישהי מסוימת תהיה טיפשה מספיק בשביל לממש את האיומים שלה נגדי, אף-אחד לא ימצא לעולם את מה שעורכת הדין שלי תשאיר ממנה
ועלי - אף אחד לא מאיים
לעומתך אני גם חכם מספיק לא לפרסם ברשת תחת השם שלי, ולא לתת ברשת מייל שמקושר אלי
אם יהיו איומים - נשיג עורך דין.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
עשירים באמת צריכים עו"ד - לירושות,לכל מיני מבנים משפטיים שעוזרים נגד תביעות ומיסים וכו'.

אבל זה רק סופר עשירים.
למה ככה? אתה הולך לרכוש דירה או למכור דירה... לא בקטע של "עשיר" אלא נניח כדירה לילד או כשיפור דיור. לא תצטרך בשביל זה עו"ד? ונניח שאתה עומד לרשת סכום משמעותי, אבל יהיה עליך לסגור כל מיני קצוות? תעשה את זה לבדך? נראה שאתה לא ממש "שוחה" בתחום, ולכן אתה חושב שאתה תוכל בכל מקרה להסתדר לבד. ועוד קטנה. נניח שלקית חלילה בגופך ומרגע זה ואילך מגיעה לך קצבת נכות. האם תדע להסתדר ללא סיוע של "זכותי" או "לבנה פורמת" או עו"ד? בוא ונראה אותך גיבור.

למה ככה? אתה הולך לרכוש דירה או למכור דירה... לא בקטע של "עשיר" אלא נניח כדירה לילד או כשיפור דיור. לא תצטרך בשביל זה עו"ד? ונניח שאתה עומד לרשת סכום משמעותי, אבל יהיה עליך לסגור כל מיני קצוות? תעשה את זה לבדך? נראה שאתה לא ממש "שוחה" בתחום, ולכן אתה חושב שאתה תוכל בכל מקרה להסתדר לבד. ועוד קטנה. נניח שלקית חלילה בגופך ומרגע זה ואילך מגיעה לך קצבת נכות. האם תדע להסתדר ללא סיוע של "זכותי" או "לבנה פורמת" או עו"ד? בוא ונראה אותך גיבור.
הכוונה לעו"ד קבוע.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
למה שיהיה לי?
לא תובעים אותי...
ואני רק הערה אחת קטנה. זה שיש לאדם כלשהו עורך דין "אישי", לא פותר עבורו דבר וחצי דבר. לכל עורך דין יש תחום התמחות משלו ועו"ד שעוסק בדיני אישות לא יטפל בחוזי מקרקעין. עו"ד של מקרקעין לא יעסוק בפלילים ועו"ד המתמחה בירושות לא יעסוק בתחום שונה. אז כמובן שמי שהתמחה בדיני תאונות ונכויות, גם הוא לא יחרוג מתחום עיסוקו. וכן. אלה רק דוגמאות. לכן, אולי אולי ההורים של גאון הדור מחזיקים עו"ד יועץ לענייני x אבל אם בבוא היום הם יזדקקו למומחה בתחום y, הוא כבר לו יועיל להם אלא אם הוא בעצמו יביא מומחה בתחום. ואם הגאון ראה את הוריו בחברת עו"ד פעמיים או שלוש, אולי הוא כבר החליט שלהוריו יש עו"ד משלהם. אבל התשובה היא אחת מ-3.
1. העו"ד הזה הוא חבר שלהם והמפגשים איתו הם על בסיס חברות ולא על בסיס משפטי.
2. הם אכן נועצו בהזדמנות זו או אחרת בעו"ד, כשם שכל אחד מאיתנו נזקק פה ושם לייעוץ, ומכאן דימיונו של הגאון הרקיע לשחקים והוא כבר קבע שלמשפחתו יש עו"ד "קבוע".
3. ישנם עשירים (או מנהלי חברות), שאכן מחזיקים עו"ד על בסיס קבוע והוא עומד לשירותם, אם על בסיס של תשלום חודשי קבוע ואם על בסיס של שעות עבודה. כך או כך, לא נראה לי שזה המצב בבית משפחת הגאון.

ai27

Well-known member
והפעם אין לו תירוץ לא להגיד מה מדובר,
הרי התירוץ עם המניות היה שלא נעתיק אותו ונרויח בלי לשלם כסף מה"ידע" שלו.
אז הפעם זה רק רכילות,לא משהו שאפשר להעתיק.
רווחים היסטוריים הוא יכול לחשוף בלי חשש שנעתיק בכל מקרה
הוא כנראה מצפה ששוב תיפול בפח

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא אלף ולא לילה. כולה מדובר בהזיות בהקיץ.
כאמור, האמת נחשפה בהודעה מספר 11 בשרשור זה :)

תשטוף את העיניים טוב-טוב כי מחר ובגלל הצניעות שלי אני עורך את ההודעה והתמונה נמחקת ;)

מה שכן, ורק לפרוטוקול ובשביל התרגיל המחשבתי, אם היינו אומרים שמה שאמרתי היה לא נכון, אכן היו סיכויים גדולים יותר שמדובר היה בהזיה ולא בשקר.

אני? שקרן? לא ולא. בשום פנים ואופן. פשוט לא.

כאילו, מה, תחשוב על זה. עם כל תכונותיי הרעות, גם שקרן אני אהיה בנוסף על הכול? ;)

לא משנה מי אנחנו, או מה עשינו, בסופו של דבר, יום אחד, כל בן-אדם צריך לבחור לעצמו את הגבול שלו, ולדבוק בו.

השם שלי הוא מאור פז.

יש לי דברים רבים.

מזל, בנות, כוח.

בגדים טובים, מראה טוב.

הרבה שכל, הרבה כישרון.

ביטחון עצמי, קסם אישי.

צמד הורים צייתנים שעושים כל מה שאני אומר להם.

זין גדול, ארנק גדול. שני הדברים האלו בדרך כלל לא מגיעים ביחד. זה כמו בחור לוהט עם חוש הומור נהדר.

איך אמרו לי לא פעם?

"אתה אגדה"?

וובכן, משהו כזה, אני מניח 🤷‍♂️

כלומר, ברצינות.

אני כל-כך מושלם שזה מגעיל.

אפילו אני רוצה להכניס לי אגרוף בפרצוף.

אבל מה אם, עם כל הדברים הרבים שלי, ובסופו של דבר, בדיוק כמו לכל שאר האנשים, אין לי כלום?

כי בסופו של דבר, מהו הטעם עבורי בכל אשר יש לי?

כי מה בנוגע לשקר החן והבל היופי?

ומה הוא הערך של כל עמלנו תחת השמש?

אז בסופו של דבר, מה אם כל מה שיש לי בעולם הזה, ושבאמת נחשב, זה רק מה שלכל השאר יש?

מה אם כל מה שיש לי בעולם הזה זה את הביצים שלי ואת המילה שלי?

וובכן, אז תנחש מה?

אני לא הולך לשבור אותם בשביל אף-אחד.

אז אני? שקרן מזויין?

אני? מישהו שמדבר עם מישהו שבוטח בו שיגיד לו את האמת, ומספר שקרים?

כמו נחש? כמו שרמוטה?

לא, אני מניח שלא.

מצד שני, משוגע?

בגדול? גם לא.

אבל במקרה שלי זה יותר סביר משקרן.

מה גם, שזה ידוע שגאונים נוטים להשתגע בגלל המשקל מרסק העצמות והמוחץ של חוכמתם האדירה על ליבם ונשמתם.

קל וחומר הגאונים המופלגים מבניהם.

לדוגמה אני.

ממש פתחתי על זה שרשור פעם.

המתנגדים ממשיכים להתעקש שיש משהו לא בסדר איתי, ואו שזה לא נכון, או שזה נכון, אבל אפילו אם זה נכון, הסיבה היחידה לכך היא שאישיותי ונשמתי נסדקות ונמחצות | תפוז פורומים

אמרתי את זה בקול רם וברור:

המתנגדים מתעקשים שיש משהו לא בסדר איתי, והם טועים, אבל אתם יודעים מה? אפילו אם נגיד שהם צודקים, הסיבה היחידה שיש משהו לא בסדר איתי, גם אם נגיד שזה נכון, זה כי השתגעתי מגאונותי המופלגת, ואם זה המקרה, אפילו אז אני יוצא טוב, ועדיין מנצח.

כי זה מי שאני.

זה מה שאני עושה.

אני מנצח.

אני תמיד מנצח.

אני מנצח מלידה.

139789f3ed4c221fe272b38a463384be.jpg

אני מתכוון, שיט.

תסתכל עליי.

מה הפלא שאני נשנא?

יש לי הכול, עם דגש מיוחד על כל מה שאני צריך בשביל לנצח, במיוחד במשחק החשוב מכולם, משחק החיים.

שלא כמו עם אנשים אחרים, איתי, אנחנו לא צריכים לשאול איך אני אמור לנצח.

איתי, אנחנו צריכים לשאול איך אני אמור להפסיד.

אני בלתי מנוצח.

אני בלתי ניתן לעצירה.

אני בלתי נמנע.

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עשירים באמת צריכים עו"ד - לירושות,לכל מיני מבנים משפטיים שעוזרים נגד תביעות ומיסים וכו'.

אבל זה רק סופר עשירים.
לא. לרוב הגדול של העשירים, מכל תתי-מעמדות העושר, יש עורכי דין. כשאתה עשיר, כמעט אוטומטית יש לך עורך דין. בן-אדם עשיר בלי עורך דין (לפחות של המשפחה אם לא שלך עצמך אישית), זה כמו חברה מסחרית בלי עורך דין. זה כמעט לא קורה. עורכי דין זה ממש לא רק לתביעות. היה אפשר לצפות ממנו שיהיה לו עורך דין. בטח עם כל מה שיש לו על הראש וקורה אצלו. יש אנשים שקורה אצלם פחות מחצי מהדברים שקורים אצלו ויש להם עורך דין, אז לו אין עורך דין?

להבנתי, או שהוא בורגנות זעירה מאוד, או שהוא והמשפחה שלו הם מהאנשים האלו שאוהבים לעשות הכול בעצמם מתוך תחושת גאווה או תחושת מסוגלות גבוהה, או שהם סתם מוזרים.
והפעם אין לו תירוץ לא להגיד מה מדובר,

הרי התירוץ עם המניות היה שלא נעתיק אותו ונרויח בלי לשלם כסף מה"ידע" שלו.

אז הפעם זה רק רכילות,לא משהו שאפשר להעתיק.
הקטע הוא, שאני לא אומר לכם אם הדבר המדובר ימשיך לעלות או לא, כאשר יכול להיות, שהוא ימשיך לעלות, ואם זאת אפשרות, אפילו רק תיאורטית, גם אז, אני לא אומר לכם. הראיתי לכם מספיק, ולמען האמת הרבה יותר ממה שאני מראה בדרך כלל, אז תסתמו ותגידו תודה על מה שקיבלתם, כי אני ממש לא בן-אדם שצריך להוכיח משהו, וגם אם כן, עדיין, אתם ממש לא אנשים להוכיח להם שום דבר, אלא זה אני, שפשוט הייתי נחמד. מחר התמונה ההיא נמחקת דרך-אגב, אז תשטוף את העיניים טוב-טוב כל עוד אתה יכול.
הוא רוצה הכרה(ניפוח אגו) ולא באמת להוכיח שהוא צודק.

אחרת היה חושף את כל הפרטים.
לא.
לדעתי יש כאן משהו אמיתי,

אבל כמו כל פוליטיקאי ערמומי - חצי אמת.
מה זאת אומרת "חצי אמת"? חצי אמת כי אתה טוען שאני לא מספר לכם הכול, או חצי אמת כי אתה טוען שחצי מהדברים שלי הם אמת וחצי מהם הם שקר? כי אלו שני הערות שונות מאוד, שאני אגיב עליהן מאוד אחרת 😠

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
סיפור מאור פז אלף לילה ולילה :-D
אנשים טיפשים.

אחרי כל הזמן הזה, עדיין אין לכם מושג מי אני? 😂

אנשים טיפשים.

אחרי כל הזמן הזה, עדיין לא הבנתם עם מי יש לכם עסק? 😂

אנשים טיפשים.

עם כל תכונותיי הרעות, אתם באמת חושבים שאני יכול להרשות לעצמי להיות גם שקרן נוסף על הכול? 😂

(כאן הייתה תמונה מתוך הווטסאפ שלי עם עורכת הדין שלי, שמוכיחה את דבריי. כפי מה שאמרתי אתמול שאעשה היום, עכשיו אני עורך את הודעתי ומוחק את התמונה מתוך צניעותי, לאחר שהייתה פה 24 שעות).

כשאתה מזיין את הצד השני כל-כך פאקינג חזק שאתה לא משאיר אחריך שום דבר חוץ מאדמה חרוכה :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::

תשטפו את העיניים טוב-טוב כי אני לא הטיפוס השחצני, וממילא אין לי מה להוכיח או לעשות דאווינים על אנשים כמוכם, וברמה שלכם, ומחר אני עורך מחדש את ההודעה הזאת, והתמונה הזאת מתוך הווטסאפ שלי ושל העורכת דין שלי נמחקת 😂😂😂

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: ?bitches, are we done here

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: LMAO

giphy (2).gif
lolol-lmao.gif

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:✌️✌️✌️ peace out bitches

67478_image_0-ab64dc93df538ffac28c90737ecd11e0.jpg
2Ce1.gif 800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif giphy.gif 111.jpg

נערך לאחרונה ב:
למעלה