עושר זה דבר שנבנה בשלבים. לכן החל מרגע שאני אהיה עשיר, עדיין יעבור עוד זמן מה עד שאהיה עשיר מספיק בשביל לבנות לעצמי את אחוזת הענק שלי

מצב
הנושא נעול.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בחצר האחורית, ולכן יהיה עוד מקום ביניים אחד בין מקום מגוריי העכשווי, לאחוזת הענק בסוף הדרך, ולאחר מחשבה מרובה בנושא, החלטתי שבתקופת הביניים שבה כבר אהיה עשיר מספיק בשביל לגור במקום טוב יותר, אבל עדיין לא עשיר מספיק בשביל לבנות לעצמי את אחוזת הענק המיועדת, אז אקנה באמצעות משכנתא (כדי לחסוך כסף) ואגור במיני-אחוזה נחמדה כזאת, עם כמה וכמה מאות מטרים רבועים, חצר בגודל בינוני, בריכה נחמדה, עוד כל מיני דברים נחמדים.

בכל מקרה, ולאחר חיפושים, מצאתי את המקום המושלם. זאת אחוזה קטנה בשכונת הגולף שבקיסריה שנבנתה בסגנון אמריקאי.

שטח המגרש כולו הוא 1,270 מטרים רבועים והשטח הבנוי הוא 650 מטרים רבועים.

האחוזה כוללת ג'קוזי, אזור הליכה/ריצה, בריכה פרטית, ומגרש טניס. יש פרטיות, יש חוף ים בקרבת מקום ויש מגרש גולף, גם כן בקרבת מקום.

אני גם מצרף את תיאור הנכס:

"בית אדריכלי וייחודי זה תוכנן ונבנה כבית פרברים אמריקאי הן מבחינת הגישה התכנונית והן מבחינת שיטת הבניה.

הבית שוכן באחת השכונות היוקרתיות ביותר בישראל ובקיסריה בפרט, שכונת הגולף.

גישת תכנון מסורתית ושמירה על פרופורציות נוחות ונעימות משרתת היטב את הרגשת החמימות והאינטימיות שהבית משדר.

שיטת הבניה בעץ האופיינית לבניית המגורים הפרברית האמריקאית נשמרה לכל פרטיה ומתבטאת הן בחומרי השלד והן בחומרי הגמר.

הבית בעל חצר קדמית פתוחה ומזמינה, כניסה רחבה ושטחי פנים המחולקים לאזורים רשמיים ולאזורי משפחה, כמקובל במסורת האמריקאית.

הפרדה זו מאפשרת לדיירים ליהנות מפרטיות ובו בזמן לארח מבלי להפריע בני משפחה אחרים.

קומת הקרקע כוללת סלון וחדר אוכל רשמי, מטבח מרווח עם פינת אוכל, חדר משפחה גדול וחדר עבודה.

כמו כן, בקומה זו יש יחידת אירוח נפרדת המאפשרת לאורחים להרגיש בבית ללא מפריע על הפרטיות של מארחיהם.

הקומה העליונה כוללת יחידת הורים גדולה, שלושה חדרים וסוויטות נוספות עם אמבטיה וחדר כביסה.

כמו כן, בחצר האחורית ממוקמת בריכת שחייה עם ג'קוזי להנאת הדיירים.

הבית יוצר שילוב ייחודי של הסביבה הטבעית עם עיצוב מתוחכם ומעודן, בעל רמת גימור גבוהה המעניק חוויה ייחודית של חיי יוקרה יחד עם חיים שלווים ורגועים של הפרברים".

הבית עולה 12,700,000 שקל. זה נשמע הרבה, אבל זה דווקא לא הרבה, ביחס למה שמקבלים בתמורה, ככה שלמעשה, אתם עלולים להיות מופתעים, מדובר במחיר מציאה. הוא גם נמצא בשוק למכירה כבר כמה וכמה שנים מבלי שנמכר. שני הדברים נובעים כנראה מזה שהוא בקיסריה, שזה קצת רחוק מהמרכז, אבל זה בסדר כי כשאני אהיה עשיר יהיה לי מסוק. מסוק יכול לגמוע את המרחק הזה ברבע שעה או משהו כזה.

OIP (12).jpg

בכל מקרה, מכיוון שההון הראשוני הנדרש הוא 25%, אקנה את הבית בבסה"כ 3,175,000 שקל בלבד, ואני מקבל את המפתחות! זה מטורף! :D

לא מטורף כמו רון. מטורף טוב אני מתכוון.

בנוגע לשאר הסכום, אקח את המשכנתא הכי ארוכת טווח שאפשר (כמה הכי הרבה שמרשים? ארבעים שנה? חמישים שנה?), ואקנה את הבית טיפין-טיפין מבלי שבכלל ארגיש את זה בכיס.

ריבוי החדרים היחסי, יאפשר לי להחזיק במשרתים צמודים המתגוררים עמי, כמו גם יאפשר לי להסב את אחד החדרים לחדר כושר, ועוד חדר לחדר ספרייה, ועוד חדר לחדר סקס, ועוד כל מיני שיגעונות שלי ומה שבא לי.

הבית דרך אגב, עונה על קריטריון רב חשיבות נוסף. פעם ראיתי סרט קצת מפחיד, ומה שהיה מפחיד בו, זה שהאנשים בסרט שכרו בית שהם חשבו שהם שוכרים באופן זמני, אבל בסוף לא היה להם כסף לעבור, והם גרים שם כבר עשר שנים, והם תקועים שם לתמיד והם לא מאושרים שם כי זה לא הבית שהם באמת רצו, והם חשבו שזה זמני, אז הם עשו כל מיני פשרות שהן חשבו שלטווח הקצר אבל בסוף הם תקועים ככה. אז אתם מבינים, המקום המדובר נבחר גם לפי אם במקרה אני "אתקע" שם כי בסוף חלילה נגיד לדוגמה שלעולם לא יהיה לי את הכסף שרציתי לאחוזת הענק שבאמת רציתי, אז זה עדיין יהיה מקום שיהיה לי טוב בו ואני אהיה מאושר בו, גם אם חלילה לעולם לא אקבל את אחוזת הענק מהתוכנית המקורית. זה היה קריטריון די חשוב אחרי הצפייה בסרט ההוא, ואני חושב שהמיני-אחוזה שבחרתי עונה באופן הולם על הקריטריון הזה. אם "אתקע שם", וזה יהיה מקום המגורים שלי וככה ייראו החיים שלי, אני חושב שאני יכול להשלים עם זה. אני חושב שאני יכול לחיות עם זה. זה באמת מקום טוב. אני באמת אהיה מאושר שם. כן. זה מקום המגורים המיועד הבא שלי. לגמרי.

קישור לעמוד של המיני-אחוזה:

וילה בסגנון אמריקאי בשכונת הגולף קיסריה - סותבי'ס ישראל נדל"ן בינלאומי (israelsir.co.il)

ועכשיו תמונות! :D

MG_7622.jpg
MG_7639.jpg
MG_7640.jpg
MG_7704.jpg
MG_7642.jpg
MG_7656.jpg
MG_7649.jpg
IMG_3939.jpg
MG_7666.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
MG_7744.jpg
DSC_4221a.jpg
MG_7742.jpg
DSC_4225-new.jpg

וובכן? :D

מה דעתכם על הבית שאני מייעד אותו להיות בית הביניים שלי בין הבית הנוכחי לאחוזת הענק בהמשך הדרך? :D

מקווה שאהבתם, אבל לא יותר מידי. שלא תגנבו לי אותו ותקנו אותו קודם ;)

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מי חיפש טחינה ולא מצא? יש "בברקת" מבחר רחב של טחינה.

קבצים מצורפים

• IMG-20240906-WA0027.jpeg
    IMG-20240906-WA0027.jpeg
    1.5 MB · צפיות: 3

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אנורקסים, שחיפים, רזים, מלאים/סובלים מעודף משקל, השמנה/שמנים, שמנים בהגזמה/obesity/השמנת יתר חולנית.

יש הרבה אנשים מכל הסוגים ומכל הקטגוריות, כאשר רק קטגוריה אחת, היא "הנכונה ביותר"-"רזים".

משמעות הדבר היא שרוב האנשים לא משתייכים אל הקטגוריה האחת הנכונה ביותר, וזה טבעי וזה מובן, כי בסופו של דבר כולנו בני-אדם, ואי-אפשר שכולם יתאימו לאותו הסטנדרט האחד או לאותה קבוצת משקל. כל זה ידוע, מובן ומקובל.

לכן, ובעתות המודרניות הוחלט על תוכניות חינוכיות והסברתיות של קידום דימוי גוף חיובי, מכיוון שאנחנו רוצים, זה חשוב וזה נדרש שאנשים ירגישו טוב עם עצמם וירגישו טוב עם הגוף שלהם.

כל זה נכון.

הבעיה היא שיש גם צורך לשמור על בריאות הציבור, ומעולם לא נקבעו גבולות ברורים, של איפה עובר הקו, ואיפה אנחנו מתעדפים דימוי גוף חיובי על-מנת לשמור על בריאותם הנפשית של האנשים לבין איפה אנחנו מתעדפים מלחמה בהשמנה על-מנת לשמור על בריאותם הפיזית של האנשים, והאמת היא, שזאת בעיה שיש לפתור אותה.

למשפחה שלי יש רקע של רפואה, הרי סבתא הייתה רופאה במוסקבה במחצית הראשונה של המאה ה-20, שנים ועשרות שנים לפני שהתהליך המזעזע של זילות ההשכלה הגבוהה בעולם הראשון התחיל להתניע וגרם לכניסתם לאקדמיה של אנשים בלתי כשירים שהורסים אותה ואת יוקרתה מבפנים, כמו גם את כל המחקר המדעי וההתקדמות המדעית, אם כי כמובן שלא ננקוב בשמות (דיברגנט), ולכן ייתכן שיש לי כשירות מסוימת להיות זה הקובע היכן צריך לעבור קו הגבול המדובר.

האמת היא, שצריכים להיות שני קווי גבול.

קו הגבול הראשון, צריך לעבור בקו הגבול שבין אנורקסיה לבין שחיפים וקו הגבול השני צריך לעבור בקו הגבול שבין מלאות/עודף משקל לבין השמנה/שמנים.

מדוע? זה פשוט.

בנוגע לאנורקסיה, זה נראה לי שזה מובן מאליו-אלו אנשים רזים בהגזמה עד לרמה שהגוף שלהם כבר חולה, ואז ברור שצריך לתעדף את הבריאות הפיזית ולגרום לאנשים האלו להשמין ומהר.

בנוגע לקו הגבול השני, הרי רוב ההשפעות הבריאותיות השליליות של ההשמנה לא נכנסות לתוקף, או לא נכנסות למצב של תאוצה, במצב של מלאות ועודף משקל, אלא רק במצב השמנה.

עוד שימו לב, שזאת הקטגוריה היחידה שנמצאת בין "רזים" לבין "שמנים", כאשר הרזים היא הקבוצה הנכונה ביותר, ככה שאם לא "נתיר" וניתן לגיטימציה ללפחות קבוצה אחת מעל הרזים, בעצם לא התרנו כלום מלבד הקבוצה הנכונה ביותר, והשחיפים, ואנחנו הרי צריכים להתיר עוד קבוצה אחת נכונה מלבד ה"רזים", לכאן ולכאן, כך אומר ומסביר ההיגיון הבריא.

לכן ולנוכח כל האמור לעיל, אנורקסיה-לא לגיטימי; שחיפים, רזים ומלאים/עודף משקל-לגיטימי; והשמנה/שמנים, שמנים בהגזמה/obesity/השמנת יתר חולנית-לא לגיטימי.

במצב האנורקסיה, ההשמנה/שמנים והשמנים בהגזמה/obesity/השמנת יתר חולנית-צריך לתעדף את הבריאות הפיזית.

במצבי השחיפים, רזים ומלאים/עודף משקל-צריך לתעדף את קידום דימוי הגוף החיובי והבריאות הנפשית.

אתם מבינים, קידום דימוי הגוף החיובי והצורך לשמור על בריאות הציבור לא באמת סותרים זה את זה, כמו מה שבפיזיקה המכניקה הקלאסית לא באמת סותרת את התורה האלקטרומגנטית, אלא פשוט היינו צריכים להגדיר ולהבין את הדברים יותר טוב ויותר לעומק, ולהבין כיצד כל הדברים מתיישבים יחדיו, כך שלמעשה, אין סתירה, ומעולם לא הייתה סתירה מלכתחילה בין קידום דימוי גוף חיובי לבין הצורך לשמור על בריאות הציבור.

בנוגע לפתרון הסתירה כביכול בין המכניקה הקלאסית לתורה האלקטרומגנטית, אני מניח שנצטרך להמשיך לחכות ;)

9sejr52f.png

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
סליחה אם זה לא צנוע, אבל למען השם, אנחנו פאקינג מדינת ישראל.

אנחנו המדינה הכי חזקה ורבת עוצמה במזרח התיכון.

אנחנו מעצמה צבאית אזורית ועולמית.

יש לנו את מטוסי הקרב המתקדמים בעולם.

יש לנו חברות משלנו לייצור נשק תוצרת ישראל.

אנחנו אחת המדינות היחידות בעולם עם נשק גרעיני, ומחזיקים ביותר פצצות גרעיניות מפקיסטן, הודו וקוריאה הצפונית שלושתן ביחד, כך לפי חלק מהפרסומים.

תקציב הביטחון שלנו ענקי.

אנחנו מעצמת חלל והייטק.

איך זה יכול להיות שאנחנו לא בעלי יכולת ייצור עצמית וסיפוק עצמי של כל צרכינו הצבאיים?

עם כל הכבוד לאמריקה ועם כל הוקרת התודה לביידן, כבודם במקומם מונח, בכל זאת, זה לא צריך להיות ככה. ואני גם לא מבין איך זה ככה. איך זה יכול להיות שאנחנו כל-כך תלויים במשלוחי הנשק האמריקאיים? ואיך זה יכול להיות שאנחנו כל-כך תלויים בסיוע הכספי האמריקאי?

לא, באמת, איך זה יכול להיות? מישהו יכול להסביר לי? 🤷‍♂️

435_1_1214924280.jpg

ריקי זו אני

Well-known member
כמה תובנות לגבי המצב שלנו מאז אוקטובר שנה שעברה ועוד מעט נציין שנה למחדל האיום הזה...
והמחדל לא נולד בשמחת תורה... הוא לא נפל עלינו כרעם ביום בהיר... הוא החל לפני עשרות שנים בתהליכים איטיים מאוד...
תוך כדי ניוון שרירי מערכות, תפיסות עולם משוגעות עד מטורפות, כשלים שלא למדו מהם שום לקח ועוד כהנה וכהנה
שבסופו של תהליך...הכל מתפוצץ בפנים. השאלה שאני שואלת וכמובן אין עליה תשובה טובה (וגם לכך יש סיבה...) האם הכל נעשה בתום לב
או שהיו כאן עניינים לא מעטים שבאו עלינו בחוסר תום לב... ומתוך כוונה לפגוע במי מאיתנו.

Harrington

Well-known member
מנהל
איך זה יכול להיות שאנחנו לא בעלי יכולת ייצור עצמית וסיפוק עצמי של כל צרכינו הצבאיים?
ראשית כי יש לנו הרבה מאוד צרכים צבאיים :). כך למשל כמות גדולה של כלים שונים שמחייבים חימושים שונים. סיבה נוספת היא פחות עניינית ונובעת מהסכמים בינינו למדינות אחרות. כך למשל חלק מהסיוע הכספי האמריקאי לישראל ניתן לנו בדמות אמל"ח שאנו רוכשים בארה"ב. בצורה זו אמריקה נהנית גם מהענקת סיוע לישראל וגם מחיזוק התעשייה המייצרת שלה. אלא שזה הופך אותם לתלותי כמובן, שכן אינך או שאינך יכול ע"פ ההסכמים (למשל אם מדובר בייצור משותף של כלי) ליצור בעצמך או שזה לא כדאי לך כלכלית, כי משם אתה מקבל את זה בחינם וכאן זה עולה לך הון תועפות.

Harrington

Well-known member
מנהל
כמה תובנות לגבי המצב שלנו מאז אוקטובר שנה שעברה ועוד מעט נציין שנה למחדל האיום הזה...
והמחדל לא נולד בשמחת תורה... הוא לא נפל עלינו כרעם ביום בהיר... הוא החל לפני עשרות שנים בתהליכים איטיים מאוד...
תוך כדי ניוון שרירי מערכות, תפיסות עולם משוגעות עד מטורפות, כשלים שלא למדו מהם שום לקח ועוד כהנה וכהנה
שבסופו של תהליך...הכל מתפוצץ בפנים. השאלה שאני שואלת וכמובן אין עליה תשובה טובה (וגם לכך יש סיבה...) האם הכל נעשה בתום לב
או שהיו כאן עניינים לא מעטים שבאו עלינו בחוסר תום לב... ומתוך כוונה לפגוע במי מאיתנו.
לגמרי מסכים. מה שהתחיל לפני עשרות שנים זה שראשי המערכת עברו מראש של 'אנחנו בסכנה תמידית וצריכים להיערך למלחמה בכל רגע נתון' ל'אנחנו בדרך לשלום אזורי וצריכים לעמול על שילוב נשים, ניתוחים לטרנסג'נדרים ולדאוג לפנסיות התקציביות'.

בלע"ז זה מכונה הקונספציה. משם עד לשמחת תורה, הדרך הייתה הרבה פחות ארוכה מכפי שנדמה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מאור פז. הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה.

קודם כל, לא צריך לדבר בכלל במונחים של "תורת ההיגיון". תורת ההיגיון היא חלק מתוך התבונה, ולכן מוטב לדבר על התבונה, אבל תבונה היא בכל מקרה רק סוג אחד של שכל, שאינו הגדול ביותר מבחינה כמותית. מי שהכי גדול מבחינה כמותית זה השכל הרגיל, אחריו התבונה ואז הנאורות. מי שחכם זה מי שיודע הרבה, ומי שיותר חכם זה מי שיודע יותר הרבה באופן כללי, בלי קשר לסוגים.

בניגוד לנהוג לחשוב, הפיזיקאים הם לא כאלו-כאלו חכמים גדולים, ובוודאי שהם אינם אנשים נבונים. לא שלא יכולים להיות פיזיקאים חכמים ונבונים, לדוגמה עוזי, אבל הם מעטים, והשכל והתבונה שלהם לא קשורים לפיזיקה שלהם.

ככלל כוללני, פיזיקאים הם לא כאלו חכמים גדולים, גם אם חכמים יותר מהממוצע (פשוט משמעותית פחות מהנהוג לחשוב), ולא נבונים.

אם הייתה להם תבונה, והם היו שולטים בתורת ההיגיון, הם לא היו רק "די חכמים" (אם ננסח זאת כך), חסרי כל תבונה מינימאלית, עם אפס שליטה בתורת ההיגיון, וטועים בנוגע לכמעט הכול.

אם הייתה להם תבונה והם היו שולטים בתורת ההיגיון, הם היו חושבים שהטכנולוגיה שלהם היא טכנולוגיה לא מתקדמת, והם היו מעלים בדעתם שהטכנולוגיה שלהם פרימיטיבית וכושלת, לפני מה שהם היו חושבים שהאור הוא הדבר הראשון והאחרון ביקום כולו שלא עוקב אחרי אף-אחד מחוקי הפיזיקה המוכרים לנו; הם לא היו תומכים בתיאוריית החומר האפל שהם אפילו טיפשים מידי מכדי להבין כמה היא דומה לתיאוריית האתר שהם כבר פסלו, אלא הם היו מבינים שהתשובה הנכונה למסה החסרה ביקום היא דינמיקה ניוטונית מתוקנת, והם לא היו ממציאים עשרות חלקיקים תיאורטיים שלא קיימים כל פעם שהם לא מבינים משהו, כדי להסביר לעצמם בכוח את כל הפיזיקה שהם לא מבינים, כדוגמת הגרביטון, הבאריון האקזוטי, החלקיקים הגאוג'ינואים, הניוטרלינו, הצ'רג'ינו, הטכיון, חלקיק המונופול המגנטי ועוד ועוד, במקום פשוט להודות בצנעה ובענווה, שהם לא יודעים ולא מבינים, את כל הפיזיקה שהם לא יודעים ולא מבינים.

כאשר הם נכשלים במבחני תבונה בסיסית כה אלמנטריים, הם רוצים לטעון שהם שולטים בתורת ההיגיון ויש להם תבונה? הצחיקו אותי.

אך אין זה פלא שהם לא שולטים בתורת ההיגיון ואין להם תבונה. תבונה זה מהמילה הבנה. ידע תבוני הוא הידע כיצד להבין דבר מתוך דבר, דבר מתוך מגע בין דבר לדבר, לצרף דברים שונים ביחד, לפרק דברים מורכבים וכיוצא בזה.

התבונה היא אסופה של פרטי מידע מופשטים מרובים המרכיבים את סך כל הידע הדרוש להבנה, אבל דווקא מתוך מופשטותם של מידעים אלו, הם קיימים ומתגלמים בכל הדברים, ולכן יש מספר דרכים להגיע אל התבונה, כאשר התמצאות במדעים הריאליים היא הדרך הגרועה מביניהם.

אלו רק מספרים. במקרה הטוב אלו מספרים עם כימיה (כימיה), מספרים עם חומר (פיזיקה), מספרים עם צורות (הנדסה). במקרה הרע אלו מספרים עם מספרים (מתמטיקה). אלו מדעים מאוד משעממים, מאוד לא מתוחכמים, מאוד צרים רוחבית ומאוד רדודים עומקית.

לכן אין פלא שהעוסקים בהם הם בסה"כ אנשים קצת חכמים, לא כזה-כזה הרבה מעל הממוצע, בטח שלא גאונים, בטח שחסרי תבונה, ושהיכולת שלכם להיגיון ותבונה היא אפס עגול, כמו גם ההבנה שלהם בתורת ההיגיון, כפי מה שהוכחתי פה מעלה.

הדרך השנייה הגרועה ביותר, שהיא גם השנייה הטובה ביותר, להגיע אל התבונה ולהתמצא בתורת ההיגיון, היא ללמוד את תורת ההיגיון ישירות, באמצעות לימודים הומאניים של הפילוסופיה והלוגיקה.

הדרך הטובה ביותר להגיע אל התבונה ולהתמצא בתורת ההיגיון, היא פשוט להיות חכם, ולהחזיק במידעים רבים ממגוון הסוגים, מכיוון שכנאמר קודם, התבונה היא אסופת מידעים כה פשוטים ואלמנטריים, שהם מתגלמים בכל הדברים, כך ש"שכל רגיל" רב מכיל בתוכו חזרות מרובות על הכללים והמידעים התבוניים, כך שמי שחכם, התבונה וההיגיון כבר יבואו אליו לבד דרך החוכמה הרבה מכיוון שהוא יראה את כללי התבונה ואת הידיעות התבוניות חוזרות על עצמן שוב ושוב בידיעותיו הרבות.

מכיוון שאנשי המדעים הריאליים לא לומדים פילוסופיה ובטח שלא לוגיקה, ומכיוון שהם לא אנשים חכמים במידה ראויה לציון, אין פלא שאין להם תבונה או היגיון, ושהמתמטיקה ושאר המדעים הריאליים הם לא דרך טובה להגיע אל התבונה והלוגיקה.

הפיזיקאים חושבים שהם חכמים? חושבים שהם תבוניים? חושבים שהם מתמצאים בתורת ההיגיון?

למה? כי הם מתמצאים בפיזיקה? ועוד כזאת שהיא כוזבת?

הצחיקו אותי.

פיזיקה, כוזבת או נכונה, אין זה משנה, לא נותנת מידות משמעותיות לא של חוכמה, לא של תבונה ולא של היגיון.

אלו רק מספרים. אלו רק נוסחאות.

זה אפילו לא באמת שכל, שלא לדבר על תבונה או תורת ההיגיון.

זאת אינטליגנציה.

זה אפילו לא באמת ידע.

זה תפקוד מנועי המוח.

שבו בשקט, אנשים קטנים.

דעו את מקומכם בין הענקים.

אתם רק פיזיקאים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עם כניסתם לבמה, טראמפ ניגש ישר אל הפודיום, אך במקום לגשת אל הפודיום שלה, קמלה ניגשה אל טראמפ ולחצה את ידו, לפני שניגשה אל הפודיום שלה. לאחר מכן, התחיל העימות.

טראמפ לקמלה: "את נרקיסיסטית. גם אבא שלך היה נרקיסיסט".

קמלה לטראמפ: "אתה תעביר איסור פדרלי על הפלות".

טראמפ בתגובה: "אני אשאיר את זה למדינות".

טראמפ על ביידן: "ביידן מבלה את הזמן בחוף הים".

קמלה על טראמפ: "הוא מדבר בעצרות הבחירות שלו על חניבעל לקטר. אנשים עוזבים באמצע".

טראמפ בתגובה: "את משלמת לאנשים לבוא לעצרות הבחירות שלך".

טראמפ על המהגרים הלא חוקיים: "המהגרים הלא חוקיים אוכלים את הכלבים של התושבים המקומיים".

טראמפ: "הפשיעה יצאה משליטה תחת ממשל ביידן".

טראמפ לקמלה: "חטפתי כדור בראש בגללך ובגלל ביידן".

קמלה לטראמפ: "ירשת 400 מיליון דולר ובכל זאת הצלחת לפשוט רגל שש פעמים".

טראמפ לקמלה: "את כל הזמן משנה את המדיניות שלך".

טראמפ על קמלה: "היא שמאלנית קיצונית ליברלית".

טראמפ על אירועי השישי בינואר: "ננסי פלוסי היא האשמה באירועי השישי בינואר".

טראמפ על קמלה: "היא כל-כך גרועה. זה פשוט מגוחך".

קמלה לטראמפ: "מנהיגי העולם צוחקים עליך".

טראמפ בתגובה: "מנהיגי העולם לא צוחקים עליי".

קמלה: "הרבה יותר מידי אזרחים פלסטינים חפים מפשע נהרגו במלחמת ישראל-עזה".

טראמפ על קמלה: "היא שונאת את ישראל".

טראמפ: "קמלה לא הייתה בנאום של נתניהו כי היא הייתה במסיבת אחווה בקולג'".

טראמפ: "אם קמלה האריס תיבחר, ישראל לא תהיה קיימת בתוך שנתיים".

טראמפ: "אם אני הייתי הנשיא, מלחמות רוסיה-אוקראינה וישראל-עזה לא היו מתחילות".

קמלה לטראמפ: "החלפת מכתבי אהבה עם קים ג'ונג און".

קמלה לטראמפ: "מנהיגי העולם יודעים שהם יכולים לתמרן אותך באמצעות מתנות וחנופה".

טראמפ לקמלה: "פוטין תומך בך".

טראמפ לקמלה: "זרקתם את ביידן מהקמפיין כמו כלב".

טראמפ לקמלה: "פוטין היה אוכל אותך לארוחת צהריים".

טראמפ: "טראמפ עשה דברים מדהימים" (מדבר על עצמו בגוף שלישי).

קמלה לטראמפ: "שחררת 5,000 מחבלים בעסקה עם הטליבאן".

טראמפ על קמלה: "היא ביידן".

קמלה בתגובה: "אני לא ביידן. אני קמלה".

בעקבות ניצחונה של קמלה בעימות, היא מבקשת עימות נוסף, ייתכן שאפילו שני עימותים נוספים.

היא תתחרט על כך.

על החתום,

מאור,

גאון בפוליטיקה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה