עושר זה דבר שנבנה בשלבים. לכן החל מרגע שאני אהיה עשיר, עדיין יעבור עוד זמן מה עד שאהיה עשיר מספיק בשביל לבנות לעצמי את אחוזת הענק שלי

מצב
הנושא נעול.

Harrington

Well-known member
מנהל
עם כניסתם לבמה, טראמפ ניגש ישר אל הפודיום, אך במקום לגשת אל הפודיום שלה, קמלה ניגשה אל טראמפ ולחצה את ידו, לפני שניגשה אל הפודיום שלה. לאחר מכן, התחיל העימות.

טראמפ לקמלה: "את נרקיסיסטית. גם אבא שלך היה נרקיסיסט".

קמלה לטראמפ: "אתה תעביר איסור פדרלי על הפלות".

טראמפ בתגובה: "אני אשאיר את זה למדינות".

טראמפ על ביידן: "ביידן מבלה את הזמן בחוף הים".

קמלה על טראמפ: "הוא מדבר בעצרות הבחירות שלו על חניבעל לקטר. אנשים עוזבים באמצע".

טראמפ בתגובה: "את משלמת לאנשים לבוא לעצרות הבחירות שלך".

טראמפ על המהגרים הלא חוקיים: "המהגרים הלא חוקיים אוכלים את הכלבים של התושבים המקומיים".

טראמפ: "הפשיעה יצאה משליטה תחת ממשל ביידן".

טראמפ לקמלה: "חטפתי כדור בראש בגללך ובגלל ביידן".

קמלה לטראמפ: "ירשת 400 מיליון דולר ובכל זאת הצלחת לפשוט רגל שש פעמים".

טראמפ לקמלה: "את כל הזמן משנה את המדיניות שלך".

טראמפ על קמלה: "היא שמאלנית קיצונית ליברלית".

טראמפ על אירועי השישי בינואר: "ננסי פלוסי היא האשמה באירועי השישי בינואר".

טראמפ על קמלה: "היא כל-כך גרועה. זה פשוט מגוחך".

קמלה לטראמפ: "מנהיגי העולם צוחקים עליך".

טראמפ בתגובה: "מנהיגי העולם לא צוחקים עליי".

קמלה: "הרבה יותר מידי אזרחים פלסטינים חפים מפשע נהרגו במלחמת ישראל-עזה".

טראמפ על קמלה: "היא שונאת את ישראל".

טראמפ: "קמלה לא הייתה בנאום של נתניהו כי היא הייתה במסיבת אחווה בקולג'".

טראמפ: "אם קמלה האריס תיבחר, ישראל לא תהיה קיימת בתוך שנתיים".

טראמפ: "אם אני הייתי הנשיא, מלחמות רוסיה-אוקראינה וישראל-עזה לא היו מתחילות".

קמלה לטראמפ: "החלפת מכתבי אהבה עם קים ג'ונג און".

קמלה לטראמפ: "מנהיגי העולם יודעים שהם יכולים לתמרן אותך באמצעות מתנות וחנופה".

טראמפ לקמלה: "פוטין תומך בך".

טראמפ לקמלה: "זרקתם את ביידן מהקמפיין כמו כלב".

טראמפ לקמלה: "פוטין היה אוכל אותך לארוחת צהריים".

טראמפ: "טראמפ עשה דברים מדהימים" (מדבר על עצמו בגוף שלישי).

קמלה לטראמפ: "שחררת 5,000 מחבלים בעסקה עם הטליבאן".

טראמפ על קמלה: "היא ביידן".

קמלה בתגובה: "אני לא ביידן. אני קמלה".

בעקבות ניצחונה של קמלה בעימות, היא מבקשת עימות נוסף, ייתכן שאפילו שני עימותים נוספים.

היא תתחרט על כך.

על החתום,

מאור,

גאון בפוליטיקה.
שייהנו להם :). לא מבין למה זה כל כך מעסיק אותנו. כלומר ברור שזהות הממשל הבא תשפיע על ישראל. אולם בגדול לענ"ד המצב מבחינתנו יכול רק להשתפר. אם האריס תיבחר, הממשל הבא יידמה לנוכחי בגדול. לא צפויים יותר מדי שינויים. אמנם בתוך מפלגתה פנימה היא תידרש להקצנת היחס לישראל לרעה, אבל מבחינת עמדת הממשל המסורתית ורצון כלל הציבור יופעל לחץ הפוך. לא שונה משמעותית ממה שקרה בתקופת ביידן. למעשה, ביידן הראה במחצית השנה האחרונה שהוא מסוגל לפגוע באינטרסים של ישראל אך גם באלו של ארצות הברית, למען צרכיו האישיים בקמפיין. לא בטוח בכלל שגם האריס תפעל כך. כלומר גם האריס יכולה להוות שיפור מבחינתנו.
ברור שאם טראמפ ייבחר, על-פי הדעה הרווחת מצבה של ישראל ישתפר.

כלומר במבחן התוצאה, מצבנו צפוי להשתפר או ליתר דיוק, יכול רק להשתפר, לא להחמיר. אז כל ההתעסקות בזה כאילו על-פי הבחירות הללו ייקבע מצבה של ישראל כשלעצמה, סתם מוגזמים בעיני. כן, ברור שיש חשיבות לעניין. אבל לא צריך להגזים. בסופו של דבר רק ישראל והיא עצמה קובעת מה יקרה כאן באזור.

מבחינת האמריקאים עצמם, גם היהודים שבהם, טוב יעשו אם יצביעו בהתאם למה שלדעתם טוב למדינה בה הם מתגוררים. יחסם או דעתם על ישראל לא צריך לשנות הצבעה כזאת. למעשה בעיני לפחות זאת תהיה סוג של בגידה אם יעמידו את צרכי ישראל לפני צרכי מדינתם שלהם שבראשה הנשיא/ה הנבחר עומד לעמוד. מעבר לכך אנחנו יודעים פחות או יותר כיצד מצביעים יהודי ארה"ב כפי שהם מכונים (כלל לא בטוח שכל אלה שמכונים כך אכן יהודים) באופן מסורתי. זה אומר שהרוב יצביעו לדמוקרטים ומיעוט לרפובליקנים. יתכן שהמיעוט הזה יגדל מעט בהתאם למה שנחשב טובת ישראל. אבל לא ברמה שהמגמה הזאת צפויה להתהפך.

אישית אשמח אם טראמפ ייבחר. הן מאחר ולהשקפתי זה עדיף לישראל והן בגלל שפשוט אהנה לראות את פניהם של חברי הדיפ-סטייט, התקשורת (האמריקאית והישראלית כאחת) והשמאלנים (רל"בניקים כאן ורל"טניקים שם) החמוצים אם וכאשר זה יקרה. אבל מעבר לכך, זה ממש לא משהו שמעסיק אותי יותר מדי. מה קורה כאן בישראל פנימה, אם בשלטון ואם בכלל, חשוב לי פי כמה, כאשר ככל שקיים קשר בין הדברים, אתמוך באלו שינתקו את הקשר הזה דווקא ולא לאלו שנכנעים לו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
נראה כמו שטר מזוייף
זה לא שטר מזויף. זה שטר אמיתי שהיה אמור להיות חלק מסדרת השטרות הקודמת אבל בוטל ברגע האחרון לאחר שהחליטו שאין בו צורך.

לדעתי דווקא יש צורך:

מתי כבר יהיה שטר של 500 שקל? | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

אבל מצד שני, אני לא דוגמה טובה...

ילד עשיר שמתעקש לעבוד רק עם מזומן כי הוא לא מאמין בכרטיסי אשראי...

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
למקרה שלא הצלחתם לקרוא בין השורות, הנקודה היא שאני חזיתי בטקסט שנכתב כבר במאי של 2023, ולבסוף פורסם באוגוסט של 2023, מלחמה בין מצרים ואתיופיה, על השליטה בנהר הנילוס, שעכשיו מתקבלים חיזוקים נוספים לכך שתקרה ותתרחש.

עכשיו ברור?

Harrington

Well-known member
מנהל
למקרה שלא הצלחתם לקרוא בין השורות, הנקודה היא שאני חזיתי בטקסט שנכתב כבר במאי של 2023, ולבסוף פורסם באוגוסט של 2023, מלחמה בין מצרים ואתיופיה, על השליטה בנהר הנילוס, שעכשיו מתקבלים חיזוקים נוספים לכך שתקרה ותתרחש.

עכשיו ברור?
היה ברור גם לפני כן. פשוט, במצב מלחמה שאנו בעצמנו נמצאים בו עם אפשרות ריאלית להתפתחות לפחות מלחמה אחת נוספת (או אם תרצה, חזית עצימה אחת נוספת), יש מצב שמלחמות בין מדינות לא כל כך מעניינות או מרכזיות פחות מעניין את ציבור הגולשים :).

אבל תכל'ס מבחינתנו כמובן חדשות טובות. מעולה לנו שמצרים תשתמש באמל"ח הרב שצברה בעשורים האחרונים למלחמה מול אתיופיה. טוב לנו גם ללמוד איזה כלים חדשים מצרים צברה בתקופה זו ועד כמה היא טובה בלהשתמש בהם. אמנם לדאבוני נראה שהפיקוד הבכיר של זרועות הבטחון המופקד על הנושא, שבוי עדיין בקונספציות הישנות ו'הטובות', מה שאומר בין השאר חוסר מודעות מוחלטת לאפשרות שמצרים ביום מן הימים תתקוף את ישראל במלוא כוחה (והיא הרי מתעצמת צבאית ללא הרף בשנים האחרונות שלא לומר בעשורים האחרונים), קונספציה שגורמת לכך שככל הנראה בכלל אין לישראל תוכניות מגירה לאפשרות הזאת. מתוך כך ספק אם גם בהינתן מלחמה בין מצרים לאתיופיה (שאגב, אני לא יודע מה אתה כתבת בעניין, אבל אכן מדברים עליה כבר משנת 2023 בפרסומים שונים בנוגע לאותו סכר מדובר) בעלי התפקידים יטריחו את עצמם לעקוב ולהתעניין במה שחשוב לנו לדעת ליום פקודה. אבל בגדול, אם יימצאו בעלי תפקידים בדרג הרלוונטי שייצאו עד אז מהקונספציה, מלחמה כזאת בהחלט יכולה לפעול לטובתנו מבחינות שונות.

ai27

Well-known member
זה לא שטר מזויף. זה שטר אמיתי שהיה אמור להיות חלק מסדרת השטרות הקודמת אבל בוטל ברגע האחרון לאחר שהחליטו שאין בו צורך.

לדעתי דווקא יש צורך:

מתי כבר יהיה שטר של 500 שקל? | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

אבל מצד שני, אני לא דוגמה טובה...

ילד עשיר שמתעקש לעבוד רק עם מזומן כי הוא לא מאמין בכרטיסי אשראי...
עכשיו יש מזימה של פקידים לבטל גם את שטר ה200
שהוא השטר הכי נפוץ

ai27

Well-known member
מצרים מסובכת עם תימן שחוסמת לה את התעבורה לסואץ
מסובכת עם אתיופיה שחוסמת לה מים לנילוס

זאת המדינה עם הצבא הכי חזק באפריקה
ואולי במזה"ת
ואין תגובה מצידם

ועד אז, אצטרך לגור במקום אחר, כי כבר אז, כמובן שאהיה עשיר מספיק בשביל לגור במקום ברמה גבוהה יותר. אבל היכן עליי לגור עד שאבנה לעצמי אחוזת ענק ואעבור לגור בה?

עד שאהיה עשיר מספיק בשביל לבנות לעצמי אחוזת ענק, אני לא חושב שאני רוצה לגור באיזשהו בית אחר כלשהו. אני חושב שמה שיהיה הכי טוב, והכי כיף, זה לגור במלון יוקרתי.

אני מתלבט בין שני סוויטות בשני במלונות וצריך שתעזרו לי לבחור.

אפשרות אחת, היא "סוויטת ירושלים" במלון המלך דוד, שעולה 25,000 שקל ללילה. זהו חדר המלון היוקרתי ביותר במלון "המלך דוד" בירושלים.

סוויטת ירושלים היא בגודל של 180 מטר רבוע. היא מבוטנת ומבוצרת וחלונותיה הגדולים הצופים לעיר העתיקה והחדשה משוריינים, כך שהיא ממש בטיחותית. בסוויטה יש מטבח מאובזר, חדר אוכל פרטי, חדר ארונות, פינת כושר, סלון גדול, חדר ישיבות, ג'קוזי, כל האבזור המודרני האפשרי, ברזי זהב ובאטלר פרטי צמוד תמורת 1,200 שקל נוספים ליום.

רציתי לצרף סרטון של סוויטת ירושלים אבל אין סרטון מתאים.

אפשרות שנייה, היא "סוויטת דוד" במלון קמפינסקי בתל-אביב, שהיא בעצם פנטהאוז של שלוש קומות, ושעולה כ-95,000 שקלים ללילה. זהו "חדר המלון" (בעצם סוויטה ופנטהאוז אבל הבנתם) היוקרתי ביותר במדינת ישראל. נקודה. סוף סיפור.

סוויטת הטריפלקס הזאת משתרעת על פני שלושה מפלסים בשטח כולל של 450 מטר רבוע. בקומה הראשונה חדר שינה (מאסטר), מטבח פרטי, חדר עבודה, סלון, אזור אירוח וחדר אמבטיה עם סאונה. בקומה השנייה חדר שינה נוסף וחדר כושר מוקף בחלונות זכוכית עם נוף פנורמי לקו הרקיע של תל אביב ויפו. בקומה השלישית ממוקמת בריכת אינסוף באורך שמונה מטר, שלצידה מגוון מערכות ישיבה ומטבח חיצוני. הסוויטה מגיעה עם באטלר פרטי צמוד 24/7 כלול כבר בתוך מחיר החדר.

והנה קישור עם סרטון מצורף:

25 אלף דולר ללילה: ניב גלבוע בודק את הסוויטה היקרה בישראל | רשת 13 (13tv.co.il)

כאשר אהיה עשיר, ובתקופת הביניים שעד שאהיה עשיר מספיק בשביל לבנות לעצמי את אחוזת הענק המגיעה לי עם הבריכה האולימפית בחצר האחורית, היכן לדעתכם יהיה עליי לגור?

בסוויטת ירושלים במלון המלך דוד בירושלים ובעלות של 25,000 שקל ליום או בסוויטת דוד במלון קמפינסקי בתל-אביב בעלות של 95,000 שקל ליום?

מה דעתם של החברים?

ועד אז, אצטרך לגור במקום אחר, כי כבר אז, כמובן שאהיה עשיר מספיק בשביל לגור במקום ברמה גבוהה יותר. אבל היכן עליי לגור עד שאבנה לעצמי אחוזת ענק ואעבור לגור בה?

עד שאהיה עשיר מספיק בשביל לבנות לעצמי אחוזת ענק, אני לא חושב שאני רוצה לגור באיזשהו בית אחר כלשהו. אני חושב שמה שיהיה הכי טוב, והכי כיף, זה לגור במלון יוקרתי.

אני מתלבט בין שני סוויטות בשני במלונות וצריך שתעזרו לי לבחור.

אפשרות אחת, היא "סוויטת ירושלים" במלון המלך דוד, שעולה 25,000 שקל ללילה. זהו חדר המלון היוקרתי ביותר במלון "המלך דוד" בירושלים.

סוויטת ירושלים היא בגודל של 180 מטר רבוע. היא מבוטנת ומבוצרת וחלונותיה הגדולים הצופים לעיר העתיקה והחדשה משוריינים, כך שהיא ממש בטיחותית. בסוויטה יש מטבח מאובזר, חדר אוכל פרטי, חדר ארונות, פינת כושר, סלון גדול, חדר ישיבות, ג'קוזי, כל האבזור המודרני האפשרי, ברזי זהב ובאטלר פרטי צמוד תמורת 1,200 שקל נוספים ליום.

רציתי לצרף סרטון של סוויטת ירושלים אבל אין סרטון מתאים.

אפשרות שנייה, היא "סוויטת דוד" במלון קמפינסקי בתל-אביב, שהיא בעצם פנטהאוז של שלוש קומות, ושעולה כ-95,000 שקלים ללילה. זהו "חדר המלון" (בעצם סוויטה ופנטהאוז אבל הבנתם) היוקרתי ביותר במדינת ישראל. נקודה. סוף סיפור.

סוויטת הטריפלקס הזאת משתרעת על פני שלושה מפלסים בשטח כולל של 450 מטר רבוע. בקומה הראשונה חדר שינה (מאסטר), מטבח פרטי, חדר עבודה, סלון, אזור אירוח וחדר אמבטיה עם סאונה. בקומה השנייה חדר שינה נוסף וחדר כושר מוקף בחלונות זכוכית עם נוף פנורמי לקו הרקיע של תל אביב ויפו. בקומה השלישית ממוקמת בריכת אינסוף באורך שמונה מטר, שלצידה מגוון מערכות ישיבה ומטבח חיצוני. הסוויטה מגיעה עם באטלר פרטי צמוד 24/7 כלול כבר בתוך מחיר החדר.

והנה קישור עם סרטון מצורף:

25 אלף דולר ללילה: ניב גלבוע בודק את הסוויטה היקרה בישראל | רשת 13 (13tv.co.il)

כאשר אהיה עשיר, ובתקופת הביניים שעד שאהיה עשיר מספיק בשביל לבנות לעצמי את אחוזת הענק המגיעה לי עם הבריכה האולימפית בחצר האחורית, היכן לדעתכם יהיה עליי לגור?

בסוויטת ירושלים במלון המלך דוד בירושלים ובעלות של 25,000 שקל ליום או בסוויטת דוד במלון קמפינסקי בתל-אביב בעלות של 95,000 שקל ליום?

מה דעתם של החברים?
חברים, אל חשש, הגעתי להחלטה. לאחר שאתעשר, ועד שאבנה לעצמי אחוזת ענק לגור בה, אני אגור בסוויטת ירושלים במלון המלך דוד שבירושלים :)

מצב
הנושא נעול.
למעלה