זה לא הסוס הכי גדול בעולם? מישהו שם את זה פה פעם
N narretrulz New member 15/10/03 #27 אבל זה וורמבלד בלגי ולא שייר... והוא אכן נרשם בספר השיאים של גינס כסוס הגבוה בעולם
ה ה ד ו ה ר ה י ח י ד New member 15/10/03 #26 ../images/Emo70.gif../images/Emo47.gifאנדלוסי../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif
A animals lover New member 15/10/03 #28 ../images/Emo47.gifערבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif
../images/Emo47.gifערבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif
O oldenburg New member 15/10/03 #30 ואני הייתי רוצה... שייר... או אולדנבורג... ממש קשה לי להחליט... תעזרו לי... מה אתם אומרים... שייר\אולדנבורג?....
ואני הייתי רוצה... שייר... או אולדנבורג... ממש קשה לי להחליט... תעזרו לי... מה אתם אומרים... שייר\אולדנבורג?....
O oldenburg New member 16/10/03 #37 אולדנבורג מהמם!!!! אין כמו אולדנבורג... זה הסוס העתידי שיהיה לי.. מעניין עם אפשר להשיג אולדנבורגים בארץ..
אולדנבורג מהמם!!!! אין כמו אולדנבורג... זה הסוס העתידי שיהיה לי.. מעניין עם אפשר להשיג אולדנבורגים בארץ..
O oldenburg New member 17/10/03 #47 אין כמו טרקהיינר... אבל אולדנבורג הכי טוווווווווווווווווווב ---> טרקהיינר
© ©Apollo The King© New member 17/10/03 #44 הגזע הזה נקרא פרסיאן.... שאחת הבנות (שי,עדי באפמן) יכתבו לך את השם של זה באנגלית.. הם סוסים באמת מדהימייים!! ושיי שימי תתמונה של מרינו...
הגזע הזה נקרא פרסיאן.... שאחת הבנות (שי,עדי באפמן) יכתבו לך את השם של זה באנגלית.. הם סוסים באמת מדהימייים!! ושיי שימי תתמונה של מרינו...
O oldenburg New member 14/10/03 #23 כמה דברים... קראתי עכשיו באתר על גזע השייר שהגזע הזה לא בנוי לקפיצות.. ככה שלא ממליצים שהסוס יקפוץ.. (אינגליש..).. בעע... זה לא מה שרציתי לשאול.. בכל מיקרה... רציתי לשאול איך בדיוק אפשר לרכב גאלופ על סוס כמו שייר?... זה ניראה די קשה...
כמה דברים... קראתי עכשיו באתר על גזע השייר שהגזע הזה לא בנוי לקפיצות.. ככה שלא ממליצים שהסוס יקפוץ.. (אינגליש..).. בעע... זה לא מה שרציתי לשאול.. בכל מיקרה... רציתי לשאול איך בדיוק אפשר לרכב גאלופ על סוס כמו שייר?... זה ניראה די קשה...