עזרה בזיהוי גזע!!!

פפפ אצלנו בחווה יש סוס שהוא חצי

שייר.. קוראים לו גוליבר... הוא סוס מקסייייייייייייים!! וקופצים איתו.. אולגה גם מתחרה עליו... פפפ הוא כזה מגושם אבל הוא קופץ פצצה!! אתמול באימון הוא קפץ איתי והוא קפץ אפרייט של 1.20 בקלווות! הוא לא הפיל פעם אחת בשעור.... וגם אם אולגה הביאה אותו על הפנים והוא היה כזה חצי טרוט-קאנטר הוא קפץ בכל זאת ולא הפיל...

היום החצי שייר מהחווה שלנו קפץ

מניפה של 1.30.. צילמתי את זה.. אני יעלה את זה בהזדמנות שיהייה לי כוח..

TauraMan

New member
והחצי שייר שלנו..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

קפצה מסלול של 120 היום

oldenburg

New member
שאלה לגבי פפינט...

מישהו יודע מה הוא גובהו של הפיינט?.. זה גם פיינט ----->

mkuzi

New member
אחרי שהסכמנו שזה שייר.... ../images/Emo150.gif

או גזע אחר במידות (סליחה-בממדים עצומים)-אחרים יש לי שאלה: איפה לעזאזל מייצרים אוכפים וראשיות וכו'... בשביל ממדים כאלה?!?!?

מה הבעייה?!?!?

אוכפים כל אוכף יכול להתאים.. יש אצלנו סוס ענק שהוא חצי שייר.. שיש לו אוכף רב תכליתי או קפיצות.. לא זוכרת... פשוט צריכים חגורת בטן יותר גדולה... וזה לא בעייה להשיג.. וראשייה יש מידות כאלו זה לא כמו אנשים שיש להם מידת רגל של 50+ שלזה כמעט ואין נעליים ועושים להם במיוחד או בהזמנות... הנה תמונה של גולגווווול החצי שייר שלנו קופץ עם אולגה 1.30 רק חבל שהיא יושבת לו על הפה בכל התמונות...

mkuzi

New member
טטררייקיייי והוא לא ניראה כזה גדול

המכשול ניראה מכשול מסובך למדי לא??? כזה בפנייה... אם את מבינה למה אני מתכוון... מי היא אולגה הזאתי? היא מדריכה? הסוס לא ניראה יותר גדול מ"סתם סוס גדול" אם את מבינה למה אני מתכוון... אולגה כנראה ניסתה לאסוף אותו בזמן הקפיצה, לכן (ניראה לי) היא מושכת לו בפה....

הוא די גדול......

והמכשול לא מסובך אם באים באמצע אז זה כזה כמו אפרייט/אוקסר.. זה מכשול שנחשב נורא קל.. אולגה היא סתם מישהי שרוכבת אצל המאמן שלי.. היא עשתה בעבר חצי פנסיון על הסוס שלי
וככה היא גם ישבה עליו... והיא לא ניסתה לאסוף תסוס בקפיצה.. אין כזה דבר.. בקפיצה צריכים לתת יד-מושכות כדי שהסוס ימתח את הצוואר קדימה ויתעגל עם הגב.. והיא פיספה איזה 11 קפיצות מתוך 15 שהיה לה ליקפוץ סה"כ.. והיא תמיד ככה בקפיצות.. היא יושבת על הפה של הסוס.. גם ליאון צעק עליה כל הזמן וקילל קצת.. שהיא לא נותנת לו יד למרות שהסוס קופץ פצצה...

אפשר להזמין....

זה לא בעיה...הבעיה אצלנו איפה מיצרים מתג עם מושכות כאלה ארוכות.... השייר שלנו כל הזמן גונב מושכות ובסוף לא נשאר לילדים כלום בידים חחחח

Vintage Queen

New member
וואי הסוס הזה הוא בול הצבעים של

קרמבו! זה נראה בידיוק כמוהו~! אותו גוון בול!

זה סוס ממש יפה../images/Emo70.gif

רק לדעתי הרגליים שלו שעירות נורא יחסית לסוסים שאני רואה...
חחח... סליחה אם העלבתי...

למעלה