עזרה בחיפושששששש!!!!!

saar7650

New member
עזרה בחיפושששששש!!!!!

לפני כמה שבועות היה כאן אחד שהקים אתר בו מצויים אתרים ולינקים נוספים בענייני היהדות. (כמו הפרכות "דעת אמת" והפרכות על ההפרכות, והפרכות על ההפרכות של ההפרכות וכו' וכו'...). אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בחיפוש ההודעה שלו על מנת שאוכל לראות את הטענות מוצגות זו כנגד זו! תודה!!!

עמלק

New member
בבקשה

http://netaimstuff.tripod.com/ ותמצא דברים מעניינים על הדילוגים כאן : http://members.lycos.co.uk/amaleknet/

saar7650

New member
תודה רבה אחי ורעי!!!

תודה רבה לך על העזרה!! כבר שבוע אני מחפש... אגב- התלבטתי הרבה אם לומר לך או לא ובסופו של דבר לאחר לבטים רבים הכרעתי שכן- כשנכנסתי לאתר וראיתי את שמך מתנוסס לו בין שאר המבקרים בפורום- מאוד צרם לי הדבר! כיצד אתה היית חש אם היה קם יהודי תחת השם "היטלר" ימח שמו וזכרו???!!! הצורר העמלקי שעל פי מסורת ישראל אחראי לכל (או לכל הפחות לרוב) צוררי העם היהודי (שהם צאצאיו) זוכה שיהודי ייקרא על שמו?... אף שהדבר נעשה בצחוק בכל זאת עדיין כואב וקשה להבין זאת!

עמלק

New member
כיצד הייתי מרגיש.

אתחיל ואומר שאני שמח שבחרת לשאול את השאלה, לא בריא לשמור דברים בלב. אם היה מגיע לכאן איש ומכנה עצמו בשם "היטלר" הייתי חש תחושת סקרנות עמוקה והייתי שואל אותו לפשר הדבר. למרות הכאב הרב שיש בנושא השואה, לא הייתי נעלב או מרגיש רע עם כינוי זה - והייתי מנסה להבין את הסיבות לבחירת השם. עמלק הוא הזיכרון האולטימטיבי לעובדה שיש חוקים דתיים שחייבים לשנות, מצווה זו שהייתה מוסרית (אולי) בעבר הרחוק, כבר אינה רלונטית כלל. ביחוד לאור העובדה שמישהו החליט, לפני שישים שנים לערך, שאנחנו עמלק ויש להשמיד אותנו... משום מה לא למדנו מכך דבר ועדיין אנחנו מחזיקים באמונה שעלינו לבצע שואה בעם אחר. הערה- העובדה שאין אנו יודעים כיום בדיוק מיהם העמלקים אינו מוריד ולו שמץ מהטיעון שהצגתי לעיל, מתישהו, מישהו - יחליט שעם כלשהו הוא עמלק, ולאור האמונה העיוורת של חלק גדול מהדתיים ולאור העובדה שלעולם אינם בודקים את שהרבנים והמחזירים בתשובה אומרים ואף מתעלמים מכל ממצא מנוגד - הם ילכו בעיניים עצומות ויבצעו שואה בעם אחר... זוהי דעתי ו"חברינו" הדתיים בפורום (לא כולם, אבל דודXXX, תולעת, בקבוק שמח וכו' - כן) מוכיחים את דברי באופן מושלם - התעלמות מוחלטת מכל דבר שאינו מתאים בדיוק לאמונה ולסיפורים שסיפורו להם. יום טוב.

saar7650

New member
תודה על התשובה!

ולעניין עצמו- לפני כ- 60 שנה החליט מישהו שאנו העמלקים???? יש הבדל גדול בינינו לבין אותו ימח שמו וזכרו שציינתי לעיל (היטלר)! אותו היטלר דיבר אך ורק על גזע! הרי ברור לכל שלא ניסינו להכחיד פיפס הכי קטנטן מהעם הגרמני! ובכל זאת רצה להשמידנו אותו צורר ארור! אז עם כל הכבוד- אין מקום להשוואה!

נו, זה לא ברור?

דבריו כוונו לכך שה"תיאולוגיה" הפשיסטית הורתה להכחיד את הגזע היהודי. באותה צורה, ה"תיאולוגיה" היהודית מורה להכחיד את הגזע העמלקי (כולל נשים, טף, רכוש...). העניין הוא שמרגע שתיאולוגיות הכחדת גזע נחשבות "צודקות" אצל עם אחד, אין סיבה שעם אחר לא יאמץ גם לעצמו תיאולוגיה כזאת. (אקדימך ואומר שאין זה משנה על מה ציווי הכחדת הגזע מבוסס. המוסריות של זה תהיה מוסרית רק לגבי אותה תיאולוגיה, ולא לגבי המוסריות הכלל אנושית)

עמלק

New member
נכון,

היטלר דיבר רק על גזע וגם אנחנו מדברים רק על גזע. אנחנו מצווים להשמיד כל מי שמשתייך לעם העמלקי, דהיינו כל צאציו של השבט העמלקי מתקופת התורה. אם נדע כיום מיהם עמלק נהייה מחוייבים לרצוח ולשחוט בהם רק משום שהם צאצאים של העמלקים של פעם - ממש כשם שהנאצים רצו להשמיד אותנו כי אנחנו צאצאים של היהודים של פעם... אין שום הבדל, מצווה מזויעה שמוכיחה באופן מוחלט שחוקי התורה חייבים לעבור שידרוג מעת לעת. אך הפלא ופלא, אין שום רב (ואם יש, אף אחד לא מקשיב לו) שאומר שהמצווה הזו - פג תוקפה.

מי שרוצה לדעת על הפרכות לדעת אמת

ועוד עניינים מעניינים יעיין שאתר הזה: http://planet.nana.co.il/pash8/ ובנושא הפרכות דעת אמת יעיין כאן

G ove rn or

New member
בס"ד. אי"ה. בע"ה. חבל"ז. מי שרוצה

לקרא על הפרכת הפרכות לדעת אמת מוזמן: (א) הפרכה להפרכות (1) עד (4) (ב) הפרכה להפרכות (5) עד (10) (ג) תוספת הפרכת נסיון הפרכה בענין הקנים

עמלק

New member
אתה לא מסוגל לסבול שיש שרשור רציני?

חייב לנסות להרוס?

uuuaaa

New member
שקר. ההשוואה שלך אנטישמית

זה לא הפעם הראשונה שכתבתי תשובה לטענות הללו. משום מה אף אחד לא הגיב ברצינות. 1. חוקי המוסר של החילוניים הם המצאה אנושית. כל חברה קובעת לעצמה את המוסר שלה. לכן, אין לחילוני זכות לומר לאדם מאמין שהוא אינו מוסרי. כי המוסר של הדתי הוא קבוע, והמוסר של החילוני נובע מהמצאה אנושית שמשתנה עם הזמן והאופנה. נמצאנו למדים שכל חברה חילונית קובעת לעצמה את חוקי המוסר, ולא ברור לי על סמך מה אתה מחליט שהנאצים לא היו מוסריים. 2. אנו מאמינים שאלוקים עירבב בכוונה את האומות, וכך נמנע מאיתנו לקיים את מצוות מחיית עמלק. עד שיבוא המשיח. ואז כבר העולם יראה אחרת לגמרי (כי כל העמים יבואו וילחמו נגד היהודים בירושלים). 3. על-פי ההלכה, כל עמלקי יכול להנצל ע"י הצהרה על שמירת 7 מצוות בני נוח. (או ע"י התגיירות). היהודים לא קיבלו אפשרויות כאלה מהנאצים. 7 מצוות פשוטות ביותר: 1. לקבל על עצמם חוקי משפט כלשהם. אפילו של גויים. 2. לא לקלל את ה'. 3. לא לעבוד עבודה זרה. 4. איסור גילוי עריות 5. לא לרצוח 6. לא לגזול 7. אבר מן החי (לא לאכול אבר של יצור כשהוא עדיין חי) 4. מסופר בגמרא (סנהדרין צ"ו) שבני בניו של המן העמלקי למדו תורה בבני-ברק. אם כן, לפי שיטתך היאך ייתכן שלא הרגו אותם ? הרי ידעו עליהם בוודאות שהם עמלקים ? אלא, הם התגיירו, ולכן אסור היה לפגוע בהם לרעה. אם הדברים האלה לא ישכנעו אתכם, אני אבין שהשנאה שלכם ליהדות היא אנטישמית, ולא נובעת מטיעונים שכליים. במקרה כזה, אין לי מה לדבר איתכם יותר. כנראה שסבא שלכם היה קאפו. אז תשאלו אותו את השאלות שמטרידות אתכם.

עמלק

New member
השקרים הם שלך, אולי...

1. חוקי המוסר, של כולם, הם המצאה אנושית - עד שלא תוכיח שבכלל יש אלוהים אינך יכול לצפות שנקבל באופן מיידי ושלם את הטיעון שלך שהמוסר של תקופת התורה הוא המוסר ה"קבוע". בטח ובטח לא לאור כל השינויים שעברו החוקים הדתיים במשך השנים... אני טוען את כל הטענות שלי על פי המוסר הנוכחי שבו אני מאמין. 2. מה זה משנה? אתה לא קראת כלל את שכתבתי וישר ענית? אין לזה שום חשיבות שאין אנו יודעים מיהם כרגע... תקרא את שכתבתי לפני שאתה עונה, זה יעלה את רמת הדיון. 3. אתה באמת חושב שזה משנה? אילו הנאצים היו נותנים ליהודים אפשרות להתנצר או "להתפגן" בתמורה לחייהם - היו אומרים נקדש את השם במותנו והולכים למות... ואגב, כיצד ילד בן שבועיים אמור לקבל החלטות שכאלו? הרי אתה מחויב למחות את זכר עמלק, משמע לחסל כל פרט ופרט באוכלוסיה - הטיעון שלך לא תופס וגם לו היה תופס, הוא היה רלונטי רק לאנשים בוגרים. 4. שוב, אין לזה כל חשיבות - ראה סעיף 3.

saar7650

New member
אני לא מבין מה לא מובן?....

מה לא מובן לך??? הרי אם יאמץ עמלקי את חוק התורה- 7 מצוות בני נח שאלו מצוות מוסריות כמו- איסור שפכית דמים, הקמת משרות שיפוטיות לעם... וכן הלאה.... לא יתקיים בו הנאמר:"מחה תמחה את זכר עמלק"!!! אין אני מוחה את עמלק בגלל שיוכו לגזע העמלקי אלא בגלל הערכים שלהם הוא משתייך- כמו הרצון להשמיד את העם היהודי! בהתאם לכך מתקיים בו הנאמר:"הבא להורגך- השכם להורגו"! ולכן- כל עוד הוא לא שינה את התוכן של חייו ולמול עיניו עומד הרצון להשמיד אותי (וגם אותך חביבי) אז אקדים תרופה למכה ואשמידהו! ואגב- הנאצים המיתו ורצחו גם יהודים שהתנצרו! הרי היו הרבה יהודים שהנאצים גילו להם על יהדותם... גילו שאותו יהודי הוא צאצא של יהודי למרות שמשפחתו כבר עברה תהליך של התבוללות- נחשב הוא על פי הנאצים ליהודי! מה שמראה שאפילו אפשרות להתנצר וע"י כך להתחמק מגזירת השמד לא נתנו ליהודים!!!

עמלק

New member
אתה מסרב להבין....

מאוד פשוט - מצוות מחיית עמלק מתייחסת לצאצאים של העמלקים - משמע שמדובר בציווי על פי מוצא. ילד בן שלוש אינו "בא להורגך" ואינך יכול להחליט, רק משום שהוריו עמלקים, כי הוא סכנה בשבילך ! בנוגע ליהודים שהתנצרו - יש לך קשיי הבנת הנקרא, תקרא שוב את שכתבתי, הפעם לאט יותר. אם עדיין לא תבין, תשאל.

saar7650

New member
ני מסרב להאמין או שאתה?....

אסביר שוב- ילד שיחונך מקטנותו להרוג יפנים בזמן מסויים את ה"חינוך" שקיבל ויהפוך גם הוא לרוצח אכזר!!! שים לב את דוגמת ה"שאהידים" שבארצנו הקטנטונת... ילדים כה רכים מחונכים לרצוח להתאבד! אז... ילד שלא יקבל חינוך אחר- במקרה שלנו 7 מצוות בני נח שהן המצוות המוסריות של הגויים עתיד להיות רוצח גם הוא! על תשובה ב' כנראה ששוב לא ירדתי לסוף דעתך! אשמח אם תחכים אותי בחידוש זה או אחר...

amirjak

New member
תשובה מס' 3 הינה מאולצת ומטופשת

לא ניתן להשוות בין השמדת העמלקים ביהדות להשמדת היהודים בנאציזם.

עמלק

New member
על הסבר כזה

מפורט, רציונלי ויפה פשוט אין לי מה להגיב. אולי אגיב אם תיצוק מעט תוכן והסברים לדבריך.

uuuaaa

New member
לא

1. יש הבדלים מהותיים בינינו: א. אתה מודה שהחוקים שלך אנושיים ומשתנים. אני מאמין שהחוקים שלי הם אלוקיים. גם אם נניח שהחוקים שלי הם אנושיים גם כן - אפילו אז, זה יהיה מגוחך מצידך לומר על החוקים שלי שהם בלתי מוסריים. כי אתה מודה שחוקי המוסר שלך הם אנושיים, ומשתנים מחברה לחברה ותלויים באופנות חולפות. קל וחומר בן-בנו של קל וחומר, כאשר אין לך הוכחה חד-משמעית שחוקי המוסר שלי אינם אלוקיים. ב. לך אין חוקי מוסר כתובים. לי יש. ג. החוקים שלי לא השתנו מאז שקיבלנו אותם לפני כ-4000 שנה. שלך משתנים כל 100 שנה בערך. 2. זה משנה מאוד. אתה ניסית בהערה להראות כאילו הסיבה שאי אפשר למחות כיום את עמלק היא "טכנית", כי אנו לא יודעים מי הם העמלקים. אך אנו מאמינים שאין מקריות בעולם. אלא הכל מתוכנן בידי בורא העולם. לכן, אם אנו לא יודעים מי הם, הסיבה לכך היא שה' לא רוצה שנדע מי הם. 3. שטויות. הרבה מאוד יהודים שניספו היו לא דתיים. הם היו מוכנים להאמין בכל דבר כדי לחיות. אך הם לא קיבלו את האפשרות הזאת. הנאצים הרגו גם יהודים שהתנצרו וגם כל אדם שהיה לו קשר מדורות קודמים ליהודים. אם הנאצים היו מאפשרים להתנצר, מליוני אנשים היו בוחרים לעשות זאת ולהציל את עצמם. לגבי ילד קטן, אין לנו אפשרות לדעת במה הוא מאמין, ולכן נהיה חייבים לחכות עד שיגדל ואז לשאול אותו. 4. יש לסעיף זה חשיבות עצומה. אתה מנסה להתחמק. אתה טענת: "ועדיין אנחנו מחזיקים באמונה שעלינו לבצע שואה בעם אחר... הם ילכו בעיניים עצומות ויבצעו שואה בעם אחר... זוהי דעתי ו"חברינו" הדתיים בפורום" כיצד הדברים שכתבת מסתדרים עם מה שכתבתי ? אני הוכחתי לך שמצוות מחיית עמלק אינה למחות "עם", אלא למחות "דעה". כך שאם עמלקי משנה את דעתו - אין לנו זכות לפגוע בו.

עמלק

New member
טעויות

1. א+ב - פחות או יותר מסכים, לא נבזבז זמן על דברים פעוטים. ג. חוקי המוסר שלך גם השתנו, ממש כשם ששאר חוקי המוסר משתנים... 2. ואני שב ומסביר שאין זה משנה כלל וכלל שאין אנו יודעים מי הם - מספיק חמורה העובדה שבכלל יש לנו מצווה שמחייבת אותנו להשמיד עם שלם על כל פריטיו ללא שום קשר להאם ביצעו איזה שהוא פשע או לא. 3. תקרא שוב את שכתבתי והפעם תתייחס למילה "אילו", קצת הבנת הנקרא לפני שאתה יוצא לכתוב תשובות. בנוגע לילד הקטן, לא זכור לי שמצוות מחיית עמלק מכילה סייג שאומר שאין להרוג ילדים אלא לחכות שיגדלו ולברר עימם מה הם חושבים ---- אתה הורג אותו אך ורק משום שהוא עמלקי, ממש כמו שעשו לנו לפני 60 שנים. 4. ואם תקרא שוב שאת סעיף 3 והמקבילה שלו בהודעה הקודמת שלי -- תבין שכבר עניתי לך על זה... לא הוכחת לי כלום למעט שאתה מוסיף בעצמך סייגים למצוות מחיית עמלק...

למעלה