עזרה דחופה בתיבת אוצר פתוחה
יש לי להכין למחר... את תיבת האוצר הראשונה שלי. הבעיה שיש פרטים טכניים קטנים שמציקים לי.
בעוגה אמורה להספיק ל30 איש אבל אני מתלבטת אם לעשות את הגדולה שלי 28x28 ואז כמובן חוצה לחצי ושמה אחת על השניה לתיבה מרשימה או האם ה24 יספיק?
2. האם צריך קונסטרוקציה פנימית בתיבה כלומר ב2 קומות? כאילו הייתם מצפים קומה ראשונה ואז שניה עם משטח דק של עוגות, או שאין צורך לצפות ולשים בכול אופן הפרדה בינהם?
3. מטריד אותי איך המכסה יושב בדיוק על העוגה ולא נופל... הבנתי שצריך לשים אותו על תמיכה משולשת כך שיהיה בשיפוע. האם קפאה של חצי סמ תספיק למכסה העליון? ושוב איך זה ישב ולא יתגלש לי מהעוגה. מאחורה המשולש ומקדימה המטבעות אבל איך באמת לא יפול?
4. איך צובעים את ה׳קרשים׳ כך שיראו מעץ? חתכים בבצק חום ואז עוברים עם חום כהה מותר שנתפס בחריצים?
תודה רבה רבה לכול מי שעוזר!!!!!
יש לי להכין למחר... את תיבת האוצר הראשונה שלי. הבעיה שיש פרטים טכניים קטנים שמציקים לי.
בעוגה אמורה להספיק ל30 איש אבל אני מתלבטת אם לעשות את הגדולה שלי 28x28 ואז כמובן חוצה לחצי ושמה אחת על השניה לתיבה מרשימה או האם ה24 יספיק?
2. האם צריך קונסטרוקציה פנימית בתיבה כלומר ב2 קומות? כאילו הייתם מצפים קומה ראשונה ואז שניה עם משטח דק של עוגות, או שאין צורך לצפות ולשים בכול אופן הפרדה בינהם?
3. מטריד אותי איך המכסה יושב בדיוק על העוגה ולא נופל... הבנתי שצריך לשים אותו על תמיכה משולשת כך שיהיה בשיפוע. האם קפאה של חצי סמ תספיק למכסה העליון? ושוב איך זה ישב ולא יתגלש לי מהעוגה. מאחורה המשולש ומקדימה המטבעות אבל איך באמת לא יפול?
4. איך צובעים את ה׳קרשים׳ כך שיראו מעץ? חתכים בבצק חום ואז עוברים עם חום כהה מותר שנתפס בחריצים?
תודה רבה רבה לכול מי שעוזר!!!!!