עזרה דחופה

שי1

New member
עזרה דחופה ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

אנחנו ממש לפני סגירה עם צלם אבל עדיין יש לנו התלבטות בין שני נותני השירות הבאים: פוסט מודרני (הצלם -אבשה) סיגל שגב ( הבעיה שאנחנו לא מכירים את צלם הוידאו..) אשמח לשמוע תגובה וכל הערה..... אנחנו נבחר היום באחד מהם אז אשמח לשמוע תגובות מהירות.. תודה לכולן על התמיכה.

הילית*

New member
אותנו צילמה סיגל שגב והיינו מאוד

מרוצים...עשתה לנו עבודה מצוינת ומקצועית .... אם אתם מתלבטים לגבי הוידאו אפשר לעשות מה שעשתה ניקיט ולקחת צלם וידאו אחר ובכך להפחית את החששות

אתי@

New member
אני יכולה להעיד רק על סיגל שגב |גב

(לא מכירה את פוסט מודרני). עד עכשיו סיגל היתה פשוט יוצאת מן הכלל!!! אני לא מדברת רק על תמונות נהדרות שהיא צילמה, אלא על שירות מצוין, על התיחסות רצינית ומקצועית ועל יחסי אנוש מעולים (זה לא פחות חשוב!!!). היא לא מתחמקת מאחריות, פותרת כל בעיה שנוצרת, ונותנת את הנשמה לעבודה שלה. סיגל עובדת מהבטן וזה ממש חשוב. לגבי הוידאו: אנחנו לא ראינו הרבה צלמי וידאו ולא התעמקנו בנושא. מלכתחילה לא באנו עם ציפיות מאוד גבוהות לגבי נושא הוידאו משום את הוידאו עשינו עבור ההורים, וגם להם אין ציפיות למשהו מדהים!!! אצלנו צילם מרק. בלי להכיר צלמים אחרים ואיכויות אחרות, אני יכולה לומר שאנחנו מרוצים מהסרט. שים לב שמרק מצלם בדיגיטלי (פורמט DV)!!! לגבי התקציר - פה מה שמשחק זה רק העורך, ומהבחינה הזאת העורך שסיגל עובדת איתו יצא ענקי!!! העריכה סופר מקצועית, והתקציר יצא מדהים לכל הדעות!!! זהו. אני ממש ממליצה על סיגל, ואם אתם הולכים לסגור איתה תמסרו לה ד"ש חם מאתי של רונן...

אתי@

New member
ועוד דבר שאהבתי אצל סיגל

זה האלבום המעוצב. את שלנו עדיין לא קיבלנו, אבל ממה שראינו אצלה לעומת אחרים, אני יכולה לומר ששלה פשוט מצויין!!! האלבום נטול יומרות, בלי קישקושיאדות ושטויות, בלי אקסטרא קיטש על מה שמוכרח להיות באלבום חתונה... אלבום פשוט ונקי ואמנותי!!!

הילית*

New member
האלבום המעוצב שלה הוא חבל על הזמן

אנחנו מקבלים כל הזמן מחמאות על הכשרון הרב של המעצבת ואני גם יכולה לומר שנתנו למעצבת יד חופשית וכלל לא בחרנו איזה תמונות יהיו באלבום והיא עשתה עבודה מעולה !!!! נדמה לי שקוראים למעצבת שלי....

שי1

New member
אתי...אתי.. ממש תודה

ושאלה אחרונה ואולי לא מנומסת...מה המחיר שהיא דורשת (לאו דווקא שסגרתם כי זה משתנה) והאם אפשר להתמקח איתה...אם את מבינה למה אני מתכוון..

אתי@

New member
סגרנו איתה ממש מזמן ואני לא זוכרת

כמה היא ביקשה אז. אנחנו שינינו את הדיל המקורי שלה (כבר סיפרתי לך על זה) ולכן גם המחיר השתנה...

אתי@

New member
אני יכולה להעיד רק על סיגל שגב ../images/Emo106.gif

(לא מכירה את פוסט מודרני). עד עכשיו סיגל היתה פשוט יוצאת מן הכלל!!! אני לא מדברת רק על תמונות נהדרות שהיא צילמה, אלא על שירות מצוין, על התיחסות רצינית ומקצועית ועל יחסי אנוש מעולים (זה לא פחות חשוב!!!). היא לא מתחמקת מאחריות, פותרת כל בעיה שנוצרת, ונותנת את הנשמה לעבודה שלה. סיגל עובדת מהבטן וזה ממש חשוב. לגבי הוידאו: אנחנו לא ראינו הרבה צלמי וידאו ולא התעמקנו בנושא. מלכתחילה לא באנו עם ציפיות מאוד גבוהות לגבי נושא הוידאו משום את הוידאו עשינו עבור ההורים, וגם להם אין ציפיות למשהו מדהים!!! אצלנו צילם מרק. בלי להכיר צלמים אחרים ואיכויות אחרות, אני יכולה לומר שאנחנו מרוצים מהסרט. שים לב שמרק מצלם בדיגיטלי (פורמט DV)!!! לגבי התקציר - פה מה שמשחק זה רק העורך, ומהבחינה הזאת העורך שסיגל עובדת איתו יצא ענקי!!! העריכה סופר מקצועית, והתקציר יצא מדהים לכל הדעות!!! זהו. אני ממש ממליצה על סיגל, ואם אתם הולכים לסגור איתה תמסרו לה ד"ש חם מאתי של רונן...

יעלי2

New member
שי

לא ביררתם בזמנו לגבי עושים צילום? אשמח אם תעדכן למה ירדתם מהם. תודה

יש לי רעיון....

אולי תבקשו מסיגל ליצור לכם פגישה לפני הסגירה עם הצלם שהיא מיעדת שיעבוד איתכם ואולי אחרי זה תגיעו למסכנה שלסגור עם סיגל זו החלטה נכונה....
בהצלחה אייל...

לי27

New member
טלפונים בבקשה

אפשר לקבל את הטלפון של סיגל שגב? תודה |
|

או שכן או שלא...

מה שבטוח זה אולי וגם זה מוטל בספק....
אני ממש לא יכול לעזור לך בנושא הזה של המחירים משתי סיבות: 1. הבטחתי פעם (ואני עומד בהבטחות שלי) שלא להפוך את הפורום לבמת עסקים שלי ולכן אני לא יכול לפרסם מחירים כאן בפורום. (דבר שינתן לך במסגרת פגישה כמובן) 2. והסיבה השניה היא שאני לא יודע אם סיגל תבחר להציג אותי בפנייך או שמישהו אחר, בכל מקרה היא טובה בלי כל קשר לעסקים (כפי שכבר שמעת פה מאחרות וגם ממני). אז בהצלחה ותדבר איתה ויהיו לך תשובות לכל השאלות בהצלחה אייל...

oc101

New member
שאלה ?

כמה צריך לעלות cd של תמונות חתונה ? הצעירה

רחלי1

New member
עד כמה שידוע לי -

(מבירור אחד בלבד שעשינו) - 100$. שווה להשוות מול צלמים נוספים.

*שיר

New member
מברור בחנות צילום רגילה

המחיר הוא 40 שקל לפילם הראשון, ועוד 30 שקל לכל פילם נוסף.

*שיר

New member
החנות נקראת "פוטוגני" והיא נמצאת

בצפון ת"א (שני סניפים) זה המחיר שהם אמרו לי בטלפון
- לא בדקתי יותר מזה אשמח לתת לך את המספר, אם זה רלוונטי

אתי@

New member
אנחנו מקבלים מסיגל דיסק עם 40 תמונו

והאמת היא שאני לא בטוחה שצריך יותר מזה על CD, אבל אולי... אם נראה שקשה לנו לבחור רק 40 תמונות אז נשקול לעשות את זה. תודה בכל אופן.

למעלה