עזרה דחופה

יעלי2

New member
חבל על הזמן. איזה מרגש! צמרמורות ב ../images/Emo13.gif

בקרקפת... בכלל אני מאוד אוהבת הפתעות (מהסוג הזה), וכשהמקבל מעריך את ההשקעה והמחשבה שעמדה מאחורי הרעיון, זו בכלל חגיגה! אני אחשוף דוגמא להפתעה שעשיתי לבן זוגי מזמן, (והיות והוא נכנס לפורום לקרוא, וודאי יהיה פה חיוכון). לפני שנתיים, טסנו לנו לחו"ל הארץ. גרנו אז בת"א. כשבועיים קודם, פרסמתי ללא תשלום בעיתון "העיר" שתי שורות ב"שוקחתן", שהתייחסו אליו בשמו, אלי ולנסיעתנו. משהו בנוסח בון-וואייאז´. את העיתון אספתי ראשונה מהדוכן ב 06:00 בבוקר, והחבאתי טוב טוב. כשהיינו על המטוס, ביקשתי מדיילת שתביא לו את זה כבדרך אגב. הוא עלעל בעיתון, עד ש"נפל" על המודעה האישית וכמעט התעלף. זה היה נחמד...

shelycat

New member
לגבי תמונות על CD ../images/Emo44.gif

אנחנו ביקשנו את כל התמונות שצולמו על CD כך שגם עם התמונות נהרסות או אם רוצים לשנות להן צבעים וכל מיני ריטושים דרך תוכנת פוטו-שופ אז זה אפשרי (אני מכינה לנו כרגע אלבום מעוצב נוסף מיתר התמונות שלא נכנסו לראשון), חוץ מזה לגבי מחיר אני לא יודעת אבל כששאלנו בחנות צילום בראשון לציון לגבי סריקה של נגטיבים ל-CD אז אמרו לנו שזה יעלה 15 שקל לכל נגטיב.

sariteran

New member
לנו עלה 650 ש"ח עבור 21 פילמים

כך שזה אכן יוצא בערך 30 ש"ח לפילם. הצלמים שלנו (PRESS) נתנו לנו את ה- CD ממש תוך כמה ימים. הסיבה שרצינו את ה- CD מעבר לסיבות שהוזכרו כאן היא בחירת התמונות. יצאו בסה"כ 750 תמונות מהחתונה והיה עולה הון להדפיס את כולן. לבחור מקונטקטים זה נראה לי נורא קשה וככה גם יש לנו את התמונות מרוכזות ושמורות במדיה אלקטרונית. לדעתי, שווה...

למעלה