עזרה דחופה

*שיר

New member
אנחנו חשבנו שכדאי להעביר את הכל

ל-CD, היות וזו מדיה מגנטית שנשמרת לטווח ארוך (בתנאי כמובן שבעוד 10 שנים עדיין יהיו מכשירי CD)

הילית*

New member
אנחנו סרקנו את רוב התמונות בעצמנו

והם על המחשב שלנו בבית וגם אנחנו רוצים לסרוק את הפילם (בדקנו כבר את האופציה הזאת). חוץ מזה כשהמחירים ירדו אנחנו רוצים להעביר את סרט הוידאו ל- DVD (כרגע זה עולה כ- 200$)

*שיר

New member
גם אני סרקתי חלק מהתמונות

כדי להראות לקרובים שבחו"ל (שמנו ברשת), חוץ מזה, רצינו לבדוק את האופציה של לסרוק את הכל - היות ומדובר ב- 600 תמונות, זה הרבה עבודה לסרוק ידנית...

אתי@

New member
השאלה היא אם בכלל צריך את זה

הרי הילדים שלנו יוכלו לראות את התמונות ב- hard copy וגם הנכדים שלנו. אח"כ זה כבר לא יעניין אף אחד...

*שיר

New member
אפשר לעשות עם מדיה דיגיטלית המון

דברים: Screen Savers, להדפיס לוחות שנה (עשיתי את זה פעם מתנה להורים שלי ויצא מהמם) וכמובן לשלוח לכל העולם באימייל

אתי@

New member
טוב, לנו אין כאלה שאיפות... ../images/Emo13.gif

ולשלוח לכל העולם באי מייל (וגם בשביל כל השאר) - בשביל זה מספיקות ה- 40 תמונות. אבל אולי בכל זאת נעשה את זה - כמו שאני מכירה את אבא שלי הוא ימסגר את הנגטיבים אם אני לא אתן לו קצת פירורים...

*שיר

New member
מה לעשות, בעלי רוצה את הכל מתועד

ושמור על הלפטופ שלו
אולי בשביל לראות את התמונות שלי בנסיעות שלו לחו"ל?...

*שיר

New member
../images/Emo9.gif נראה לי שצריך להפגיש אותם...

שאלה: הוא מהנדס?

*שיר

New member
אויש, נכון../images/Emo70.gif איזה מפגרת אני, כבר

אמרת את זה
ואני לא צריכה לשבת, כי מבין חברינו הטובים יש שלושה (!) רוקחים..
זה מאוד שימושי

*שיר

New member
זו לא בעייה לבדוק ../images/Emo9.gif

רובם יוצאי הסופרפארם ברמת אביב, והיום עובדים בחברות שונות (טבע, מכון ויצמן וכו´) ודרך אגב, טעיתי - יש לנו|הגדש|4 חברים רוקחים...

יעלי2

New member
לאתי@

עשיתם אלבום קטן להורים, עם תמונות נבחרות? אני שואלת כי אמרת שאבא שלך מחכה לפירורים. פרורים לשלוח לכל חבריו בתפוצות, או אלבום להשביץ כשבאים אליהם אורחים? ממה שביררתי, יש עלות נוספת בעסקה שאנחנו בודקים ששם מקבלים 2 אלבומים נחמדים להורים. בדרך כלל נותנים להם אלבום שלהם נכון?

אתי@

New member
אז ככה: קודם כל באמת סגרנו על 2

אלבומי הורים, אבל לא כל הצלמים מציעים את זה בעיסקה שלהם. אבל גם אם לא היינו סוגרים על אלבום הורים, מן הסתם היינו מכינים להם אלבום משלהם...
אבל, כשאמרתי פירורים התכוונתי לתמונות במחשב - להשוויץ לכל החברים שיש להם אי מייל (גם אלה שהיו בחתונה...
וגם אלה שבתפוצות ). בכלל - אבא שלי מתעד כל מה שאפשר: ביומהולדת 70 של סבא שלי הוא עשה לו דיסק+אלבום עם כ-500 תמונות של כל המשפחה מהימים שסבא וסבתא שלי היו תינוקות ועד היום... אני מנחשת שהוא רוצה תמונות מהחתונה לאלבום הבא...
אז בתשובה לשאלתך - פירורים משני הסוגים

יעלי2

New member
וווואאאאאוווווו ../images/Emo2.gif ../images/Emo45.gif

זה ממש מרגש! אבא שלך נשמע לי בראש צעיר ומקורי. אחות של אבי כזו. צלמת חובבת. המצלמה תמיד איתה (גם באירועים). וליום הולדת 89 של סבא שלי היא הכינה לו אלבום משפחה שמזכיר את התיאור שלך. עוד חוגש וחצי הוא בן 90 ואני עושה לו לוח שנה עם תמונות של כל המשפחה, לפי חודשים. לסיום, אלבום הורים זה נורמה. טוב.

אתי@

New member
מה שיפה בזה, זה לראות את סבא שלי

מזיל דמעה כשהוא רואה את התמונות שלו כנער על מסך הלפטופ... או תמונה של סבא של סבא שלי!!! וגם, ליום הנישואין ה-50 שלהם, סרקנו 2 תמונות מהחתונה שלהם, הדפסנו על נייר של תמונות (כמו שמפתחים במעבדה) ומיסגרנו את זה. זה היה ממש יפה ומרגש.

למעלה