שדרנית ברדיו תודה
ש שיר חולה על אגמי New member 12/10/06 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח רעות ועינב הרגתן אותי מצחוקקקקק קראתי את כל המגילה לא שמעתי את השידור עכשיו זה מורידד!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח רעות ועינב הרגתן אותי מצחוקקקקק קראתי את כל המגילה לא שמעתי את השידור עכשיו זה מורידד!!
ר רעות האכלנית New member 12/10/06 #28 כפרעלייייך../images/Emo25.gif../images/Emo205.gif מקפיצהההההההההההההה
ש שיר חולה על אגמי New member 12/10/06 #26 איזה מפגרותתתתתתתתתתתתתת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רעותתתתתתת הרגת אותי מצחווקוקקק יואווו כמה אתן צוחקות
איזה מפגרותתתתתתתתתתתתתת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רעותתתתתתת הרגת אותי מצחווקוקקק יואווו כמה אתן צוחקות
ע עינבי ארנבי 1 New member 12/10/06 #75 ../images/Emo6.gif../images/Emo76.gif../images/Emo108.gif לא הספקתי לצחוק
ר רעות האכלנית New member 12/10/06 #29 שיר, נכון שווה להוריד../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם פשוט תפלו על הרצפה
שיר, נכון שווה להוריד../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם פשוט תפלו על הרצפה
ש שיר חולה על אגמי New member 12/10/06 #35 חחחחחחחחחחחחחחחח כעעעעעע../images/Emo6.gif כל כך רצית שאני יגיב? הגבתיי
ר רעות האכלנית New member 12/10/06 #31 יקיר../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif אתה רואה שעלינו לשידורררררררררררר ואתה העיקר אומר לנו "עבדו עליכן" ממששששששששש יש לך מזל שמסרנו לך ד"ש והיינו חמודות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי, אני נקרעת פה [רעות] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעות: רציתי להגיד "וליקיר, נהנה בננה" , אוף חבל שלא אמרתי למרות שעינב היתה צריכה להגיד את זה =/=/ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יקיר../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif אתה רואה שעלינו לשידורררררררררררר ואתה העיקר אומר לנו "עבדו עליכן" ממששששששששש יש לך מזל שמסרנו לך ד"ש והיינו חמודות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי, אני נקרעת פה [רעות] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעות: רציתי להגיד "וליקיר, נהנה בננה" , אוף חבל שלא אמרתי למרות שעינב היתה צריכה להגיד את זה =/=/ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
י יקיר15 New member 12/10/06 #157 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אתן הורסות חד שמעמיתתת חחחח מ-ר-ס-ק חבול ננהבננה חחחחחח איזה שבוזותתתת עלק אני ממש מתרגשתתת חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif אתן הורסות חד שמעמיתתת חחחח מ-ר-ס-ק חבול ננהבננה חחחחחח איזה שבוזותתתת עלק אני ממש מתרגשתתת חחחחחחחח
ר רעות האכלנית New member 12/10/06 #159 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif דבר איתי במסן
ע עינבי ארנבי 1 New member 13/10/06 #160 גגגגגגגגרררררררר א=ת=ה ../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif תרגע עם הננות בננות שלך אתה מאבד רוק זה לא טוב גגגגגגגגררררר אתה עוד תקבלל י'מרסק בעצמךך גגגרררר שבוזות?
גגגגגגגגרררררררר א=ת=ה ../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif תרגע עם הננות בננות שלך אתה מאבד רוק זה לא טוב גגגגגגגגררררר אתה עוד תקבלל י'מרסק בעצמךך גגגרררר שבוזות?
ע עינבי ארנבי 1 New member 12/10/06 #65 מי אחראי על השירשור ../images/Emo108.gif ההזוי הזה ?! היי *מע*
ע עינבי ארנבי 1 New member 12/10/06 #83 ../images/Emo6.gif../images/Emo76.gif../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo76.gif../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח