עזרה דחופה..

מאשה

New member
עונה../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

מה היה הכי מצחיק?שנתיבה לא שמעה כימת שום דבר ואחרי כל פיפס אמרה "מה" "דברו יותר חזק וברור" איזה קטע היה פאדחני לנו [עינב ורעות]?שצחקתן כל שניה
ממה הכי נהנתם בשיחה?מהד"ש
ממה הכי השתעממתם בשיחה?מהחלק של התרומות
האם היה שווה להוריד ת'סרטון או שהוא סתם תופס מקום במחשב?סתם תופס מקום
איך הקול של נתיבה?נמנעת מלהגיב:-S איך הקולות שלנו [רעות ועינב]?אני מאוהבת בכל של עינב
מה היינו צריכות להוסיף לשיחה?למסור לי ד"ש
מה היה מיותר בשיחה?התרומות האם אתם חושבים שהזקנים מאחוזת פולג שמעו את השיחה שלנו, אם כן מה הם חשבו לעצמם באותו הרגע?שאתן מפגרות
גם אתם התפוצצתם מצחוק?לא
האם יש לכם מושג מה עבר עלינו באותה רגע שהקול של נתיבה ענה לנו?כן..כל העולם ואישתו נראלי יודעים
איזה קטע היה הכי הזוי בשיחה?של השיחה הזאת בכלל הזויה
איזה קטע היה הכי נורמלי בשיחה?אין אחד כזה

אניניניני../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחח../images/Emo19.gif../images/Emo108.gif

מה היה הכי מצחיק? הכללל
חחחחחחחחחחחחחח איזה קטע היה פאדחני לנו [עינב ורעות]? אממ "מאזינים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה כזה דפוק ופדיחהה
ממה הכי נהנתם בשיחה? מה"חגים וזמנים לששון
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממה הכי השתעממתם בשיחה?מהחפירות שלי
האם היה שווה להוריד ת'סרטון או שהוא סתם תופס מקום במחשב?שווה ביותר
איך הקול של נתיבה? גגגגגגגדדדדדוללללללללל חחחחחחחחחחחחח אני רק שומעת אותה אני מתפוצצת
איך הקולות שלנו [רעות ועינב]?חמודים
מה היינו צריכות להוסיף לשיחה? צחוקיםםםםםםםם מה היה מיותר בשיחה?החפירות שלי
אבל היה צריך להיות קצת רצינות! האם אתם חושבים שהזקנים מאחוזת פולג שמעו את השיחה שלנו, אם כן מה הם חשבו לעצמם באותו הרגע?חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הם היו אומרים מי אלה הבנות האלה שערות בשעות כאלה
והם אומרים לעמצם "אנחנו מאושפזים על נתיבה
" גם אתם התפוצצתם מצחוק?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם יש לכם מושג מה עבר עלינו באותה רגע שהקול של נתיבה ענה לנו? בארור כי הייתי שם
פשוט צחקנווו כל הזמןןן כל הזמןןןןן ואני סותמת את האףף כדי שלא ישמעו אותי צוחקת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע היה הכי הזוי בשיחה? הכלללל כל הצחחווקיםםםםםם ושסתמתי את האף
ותחשבוו מה עבר עליי אני מנסה להיות רצינית אני רואה מולי את רעות ואחשלה רבים ומתים מצחוק בו זמניתת אני שומעת את הקול של נתיבה ואני רואה את עינתת מיכל וחלי שולחות הודועתת ועינת בכללל
"דדדדדדדשששששששש"
איזה קטע היה הכי נורמלי בשיחה?לא היה
זהו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה כזה הזוי יווו
"חגים וזמנים לששון" יוו אבל אתם לא קולטיםםםםםםםםםםם בלילה היו לי סיוטים ממנההההההההההההההההההההההה תשאלו את רעותתת אני חלמתי עליהה בחייייייייייי נשבעת לכםםםםםםםםםםםםםם חלמתי שכל הפורום בבצפר שלי ושל רעות וכולם ישבו על כיסאות בחוץ כזה ורעות ישבה על כסא על המדררגות ואז כזה נתיבה היתה שם וחיכנו לאגם שהיא צריה לבוא
ואז כזה אביחי אומר "שקטט אגם בדרך" ואני ורעות מסתכלות ביחד על נתיבה והיה קטע של שקט כי כולם חיכו לאגםם ואני ורעות צוחקותתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם בלילה כזה שעצמתי את העינים אז דיממינתי אותה כזאת מצויירת שמסביב לעינים שלה יש אדום כזה והיא חושפת את השינים וזה היה מזה מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ואני ורעות צחקנו עליה כל הלילה

אני../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

מה היה הכי מצחיק? "חגים וזמנים לששון"
איזה קטע היה פאדחני לנו [עינב ורעות]
שהיא לא הבינה כלום ממה שאמרתי
ממה הכי נהנתם בשיחה
מהצחוקים
ממה הכי השתעממתם בשיחה
ממה שעינב סיפרה
האם היה שווה להוריד ת'סרטון או שהוא סתם תופס מקום במחשב? ברור ששווה
איך הקול של נתיבה
מאוד מסקרן
איך הקולות שלנו [רעות ועינב]
שלי לפחות מזעזע
של עינב נורמלי מאוד נורמלי
מה היינו צריכות להוסיף לשיחה? מלא דברים: 1. על זה שהא מעשנת ושזה לא טוב
2. היינו צריכות להגיד ליקיר "ננה בננה" 3. להגיד לה שתשים ת'שיר "בהאחזות הנחל בסיני" למרות שזה לא לפני קום המדינה
4. למסור יותר ד"שים 5. לספר לה על זה שראינו אותה בתשע"ה באב
מה היה מיותר בשיחה
מה שעינב סיפרה:p האם אתם חושבים שהזקנים מאחוזת פולג שמעו את השיחה שלנו, אם כן מה הם חשבו לעצמם באותו הרגע
איזה חמודות הן:p גם אתם התפוצצתם מצחוק
מאוד:| האם יש לכם מושג מה עבר עלינו באותה רגע שהקול של נתיבה ענה לנו
איזה קטע היה הכי הזוי בשיחה
"מאזינים"
איזה קטע היה הכי נורמלי בשיחה
שמסרנו ד"ש
והשאלה הכי הכי: איך היה
כייייייייייייייייף
חוויה של פעם בחיים ועוד לחגים הבאים ולחופש הגדול:p:p חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאזינים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

גגגגגגגגגגגגגגגגגגדדדדדדדדדדדדווווווולללללללללללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עונהההה../images/Emo3.gif

מה היה הכי מצחיק: בהכללללללללללללל!!!!!!!!!!!!
איזה קטע היה פאדחני לנו [עינב ורעות] אממ שרעות צחקה יותר מידי ושהיא אמרה אני ממש מזילה דמעה
ממה הכי נהנתם בשיחה: מהד"ש
חחחחחח מהכלל
ממה הכי השתעממתם בשיחה: מכלוםםםםם!!
האם היה שווה להוריד ת'סרטון או שהוא סתם תופס מקום במחשב| סתם תופס מקום במחשה
חחחחח סתםם
שווה הורדה בהחלט
איך הקול של נתיבה נחמדדדד!!
איך הקולות שלנו [רעות ועינב] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש ממש יפיםםם
מה היינו צריכות להוסיף לשיחה: קצת יותר לפרט על העיקר לא?
מה היה מיותר בשיחה חחחחח רעות
האם אתם חושבים שהזקנים מאחוזת פולג שמעו את השיחה שלנו, אם כן מה הם חשבו לעצמם באותו הרגע: חחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא רוצה לחשוב מה הם חושבים
אבל למה דווקא אחוזת פוחג?
גם אתם התפוצצתם מצחוק:ככןן
האם יש לכם מושג מה עבר עלינו באותה רגע שהקול של נתיבה ענה לנו: לא
איזה קטע היה הכי הזוי בשיחה: חחחחחחחח כל השיחה הזאת הזוייה!!
איזה קטע היה הכי נורמלי בשיחה: דוגרי אין כזה

המצב מדרדר../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

מה היה הכי מצחיק? הכל:p איזה קטע היה פאדחני לנו [עינב ורעות]? חחחחחחח המ שאתן צוחקות ממה הכי נהנתם בשיחה? ממה שעינב אמרה ומהדשים:] ממה הכי השתעממתם בשיחה? לא יודעת
האם היה שווה להוריד ת'סרטון או שהוא סתם תופס מקום במחשב? שווה שווה איך הקול של נתיבה? אחלה בחלה איך הקולות שלנו [רעות ועינב]? אחלה בחלה מה היינו צריכות להוסיף לשיחה? שומדבר מה היה מיותר בשיחה? נתיבה:) סתםסתם. האם אתם חושבים שהזקנים מאחוזת פולג שמעו את השיחה שלנו, אם כן מה הם חשבו לעצמם באותו הרגע? שאתן מקסימות:] גם אתם התפוצצתם מצחוק? כעע האם יש לכם מושג מה עבר עלינו באותה רגע שהקול של נתיבה ענה לנו?
איזה קטע היה הכי הזוי בשיחה? המממממממממממ ה"מזילה דמעה" איזה קטע היה הכי נורמלי בשיחה? לוידעת. לא היה כזה. והשאלה הכי הכי: איך היה? אחלווש

חחח מיכי../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

את נהנת ממה שאמרתי?
אוקי
אני אפילו לא שמתי לב למה שאמרתי זה המצחיק
כפרעליךך

blue and pink

New member
עונה../images/Emo68.gif

מה היה הכי מצחיק-הממ שרעות אמרה חול המועד עכשיו איזה קטע היה פאדחני לנו [עינב ורעות]-שאחשל רעות הרס לה ת'שידור
ממה הכי נהנתם בשיחה-שעינב דיברה
ממה הכי השתעממתם בשיחה-שרעות לא הפסיקה לצחוק
האם היה שווה להוריד ת'סרטון או שהוא סתם תופס מקום במחשב-שווה
איך הקול של נתיבה-מעשן מאחוזאת פולג איך הקולות שלנו [רעות ועינב]-אממ של רעות קול של עידן יניב [בחיי
] של עינב קול יפה צלול
מה היינו צריכות להוסיף לשיחה-למסור לי ד"ש
מה היה מיותר בשיחה-שרעות דיברה
האם אתם חושבים שהזקנים מאחוזת פולג שמעו את השיחה שלנו, אם כן מה הם חשבו לעצמם באותו הרגע-מי זה המשקרות מפ"ת?
גם אתם התפוצצתם מצחוק-כןןןןן נפלתי מהכיסא
האם יש לכם מושג מה עבר עלינו באותה רגע שהקול של נתיבה ענה לנו-אמאאאאא היא ענתה לנו בוא נכתוב בפורום:p איזה קטע היה הכי הזוי בשיחה- שהם אמרו שהם יתנדבו
איזה קטע היה הכי נורמלי בשיחה-שנתיבה אמרה "ממש תודה רבהP:" והשאלה הכי הכי: איך היה-יפה רק שלא שמעתי בשעות האלה אלא הורדתי
כל הזכויות שמורות לרעות האכלנית ועינבי ארנבי 1 אני אגנוב ת'שאלון דווקא:p

einatit4

New member
../images/Emo55.gif

מה היה הכי מצחיק המממ הכל?
איזה קטע היה פאדחני לנו [עינב ורעות] לפי דעתי רק זה שאתן שומעות את השטיפת מוח הזאת זה פדחני לכן
ממה הכי נהנתם בשיחה מממ כל התשובות שלי יהיו מהכל
ממה הכי השתעממתם בשיחה מממ כשלא הבנתי/לא שמעתי אז היה משעמם
האם היה שווה להוריד ת'סרטון או שהוא סתם תופס מקום במחשב שוווה
איך הקול של נתיבה נחמד פלוס מינוס
איך הקולות שלנו [רעות ועינב] חמודיםםם
מה היינו צריכות להוסיף לשיחה שלא להגיד את השם שלי מהר.. הייתן צריכות לתת לשם עינת התייחסות מיוחדת בד"ש שלכן
מה היה מיותר בשיחה כלום האם אתם חושבים שהזקנים מאחוזת פולג שמעו את השיחה שלנו, אם כן מה הם חשבו לעצמם באותו הרגע "מי אלו הבנות שמתפרצות ככה לשידורים שלנו?
" גם אתם התפוצצתם מצחוק כןןןןן
האם יש לכם מושג מה עבר עלינו באותה רגע שהקול של נתיבה ענה לנו כן, אמרתן במסנ
איזה קטע היה הכי הזוי בשיחה הכלללל
איזה קטע היה הכי נורמלי בשיחה שום דבר
והשאלה הכי הכי: איך היה מעולה!

אניניניניני../images/Emo41.gif

מה היה הכי מצחיק?הכוללל..חחחחחחח איזה קטע היה פאדחני לנו [עינב ורעות]?האממ שאמרתם אנחנו מעריצות אותך.. ממה הכי נהנתם בשיחה?מהכול ומזה שאתם תורמות! ממה הכי השתעממתם בשיחה?לא השתעממתי רק קצת שהסברתם שזה חשוב..חחח האם היה שווה להוריד ת'סרטון או שהוא סתם תופס מקום במחשב?שווה איך הקול של נתיבה?של זקנה... איך הקולות שלנו [רעות ועינב]?ממש מתוקים ויפיייםםםםם!! מה היינו צריכות להוסיף לשיחה?האממ לאדעת.. מה היה מיותר בשיחה?לאדעת לא נראלי שהיה.. האם אתם חושבים שהזקנים מאחוזת פולג שמעו את השיחה שלנו, אם כן מה הם חשבו לעצמם באותו הרגע?האממ אולי הם שמעו ולאדעת מה חשבו גם אתם התפוצצתם מצחוק?כןןן האם יש לכם מושג מה עבר עלינו באותה רגע שהקול של נתיבה ענה לנו?האממ התרגשות ומה להגיד להה... איזה קטע היה הכי הזוי בשיחה?לאדעת..אולי שמישהי אמרה אני מזילה דמעה נראלי רעות..חח איזה קטע היה הכי נורמלי בשיחה?הכול וההתחלה במיוחדדד..והסיפור על התרומה! והשאלה הכי הכי: איך היה?היה מצחיקק ונחמדדדד!!!

למעלה