עזרה פטריוטית נחוצה שוב ../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif../images/Emo92.gif
רשת בלוגריות הלקים העולמית עורכת תחרות נוספת והפעם, גדולה במיוחד. התחרות היא בחסות שתי החברות הגדולות - China Glaze ו- Seche Vite והפרס הפעם הוא מדהים במיוחד - המקום הראשון יקבל 10 לקים של צ'יינה גלייז לבחירתו מהקולקציות האחרונות ו- 10 לקים של Seche Vite לבחירתו . והנה מגיע הקטע הטוב - הזוכה יקבל את הפרס הזה פעמים (!!!) פעם אחת בשבילו ופעם אחת כדי להגריל אותו בין הקוראים שלו !!! אז זאת אומרת שאם אני אזכה, תחכה לנו הגרלה ענקית בפתח ! המקום השני יקבל את אותו פרס, רק חצי (5 לקים ו- 5 לקים, כפול שתיים). אם אתן רוצות לראות את העיצוב שבחרתי להכין לתחרות, אתן יכולות למצוא אותו בפוסט הזה ואני ממש מקווה שתחשבו שזה ייצוג הולם
התחרות הפעם היא ממש קשה והאמת שאני לא ממש אופטימית, כי נראה לי הולכת להיות מלחמת חורמה על הפרס הזה
ובנוסף, מי שארגנה את התחרות נתקלה בקשיים טכניים בעלאת התמונות, כך שכל התמונות מוצגות במצגת רצה ובצורה ממש לא ברורה וגם בגודל הרבה יותר קטן, כך שקשה להתרשם כמו שצריך. אבל למרות זאת - אני ממשיכה להשתתף כי אני רוצה להפנות את תשומת הלב של החברות העולמיות גם אלינו !
הרשת הזאת נועדה, בין היתר, כדי ליצור קשרים של שיתוף פעולה בין החברות הגדולות לבין בלוגריות הלקים, ובתור החברה הישראלית היחידה ברשת אני מנסה להיות פעילה כדי לתת לנו כאן ייצוג הולם ולהשמיע את קולנו בתקווה שיום אחד, השינוי יגיע גם לכאן... אני ממש ממש אודה לכן אם תעזרו לי לנסות ולנצח בתחרות הזאת (בפעם שעברה הפסדתי בקול אחד, אז כנראה שבאמת כל קול חשוב) וכמו שחברה יקרה אמרה לי - Go Go Forum Power !!!
אז הנה הקישור לאתר של ההצבעה - http://nailblognetwork.onsugar.com/Nail-Blog-Network-Nail-Off-Let-games-begin-7685721 - מתחת למצגת התמונות יש שמות (השם שלי הוא הראשון - Tuli's Nails). צריך לסמן את העיגול ליד השם ולהקליק VOTE למטה. תודה רבה רבה לכן
רשת בלוגריות הלקים העולמית עורכת תחרות נוספת והפעם, גדולה במיוחד. התחרות היא בחסות שתי החברות הגדולות - China Glaze ו- Seche Vite והפרס הפעם הוא מדהים במיוחד - המקום הראשון יקבל 10 לקים של צ'יינה גלייז לבחירתו מהקולקציות האחרונות ו- 10 לקים של Seche Vite לבחירתו . והנה מגיע הקטע הטוב - הזוכה יקבל את הפרס הזה פעמים (!!!) פעם אחת בשבילו ופעם אחת כדי להגריל אותו בין הקוראים שלו !!! אז זאת אומרת שאם אני אזכה, תחכה לנו הגרלה ענקית בפתח ! המקום השני יקבל את אותו פרס, רק חצי (5 לקים ו- 5 לקים, כפול שתיים). אם אתן רוצות לראות את העיצוב שבחרתי להכין לתחרות, אתן יכולות למצוא אותו בפוסט הזה ואני ממש מקווה שתחשבו שזה ייצוג הולם