עזרה פטריוטית נחוצה שוב

פנרה

New member
חבל ביותר...

ממש מעציב לשמוע שכך הדברים מתנהלים. במיוחד לאור העובדה שלפני מספר ימים מישהי פה העירה (אולטרה אולי??) שגם היא יכלה להצביע פעמיים, אך לא תעשה זאת כי זאת מרמה. בכל מקרה, כל הכבוד לך שפרשת. אפשר לשאול איך זה התחוור לך?

תולי01

New member
איזה כיף לשמוע את זה מכן ../images/Emo13.gif

הרגשתי קצת לא נעים לכתוב את זה בהתחלה, אחרי ששיגעתי את כולכן, והיתה לי דילמה ממש קשה בעניין, אבל החלטתי ללכת עם הלב שלי ואחרי שהחלטתי, חשבתי שחבל שתבזבזו גם אתן אנרגיות לשווא. אז עכשיו אחרי שקראתי את מה שכתבתן לי, אני חייבת להגיד לכן שאני מרגישה כזאת הקלה - תודה לכן
לגבי איך זה התחוור לי - זה לא. כלומר, זה לא משהו שאני יכולה להוכיח אבל שמתי לב (וגם אחרים הפנו את תשומת לבי) שיש דברים מוזרים - שכל פעם שנוספים לי קולות, מישהי ישר מכסה עליהם (בפעם אחת זה היה 15 קולות תוך פחות מחמש דקות), שהדינמיקה קצת מוזרה ושכמות הקולות לא נראית ממש הגיונית באופן כללי. אני לא רוצה להפנות אצבע מאשימה כלפי אף מתחרה, כי אין לי דרך לדעת אם זו הצטרפות מקרים או לא, אבל כמו שכתבתי לכן, זאת היתה התחושה שלי והחלטתי ללכת איתה. כן, יכולתי לבקש מאנשים להצביע לי מלא פעמים וגם בתכלס, יכולתי להצביע לעצמי עד אין קץ, לא לעשות חשבון ולזכות בתחרות, אבל זה היה נראה לי ממש מטופש, מיותר ומעליב ואני לא מתכוונת לעשות דברים כאלה בעד שום פרס, כי שום פרס לא שווה מבחינתי את השם הטוב שלי ואת ההרגשה שלי כשאני אסתכל על עצמי במראה. כבר שמעתי שאני תמימה ושאני צריכה ללמוד לשחק לפי החוקים "של החיים" אבל מה לעשות, זאת מי שאני ולא בא לי לשנות את זה. התלבטתי מאוד אם לכתוב את זה או לא, ובסוף כן החלטתי לכתוב על הפרישה (ולא לפרוש בשקט, בלי להודיע) אבל לא כתבתי את הסיבות כי לא רציתי להשמיץ אף אחת. מארגנת התחרות פנתה אליי וביקשה שאני אכתוב לה למה ואמרה שהיא רוצה לרדת לעומק העניין. רשמתי לה בקווים כלליים (גם, בלי שמות או האשמות) את מה שאני חושבת ונראה מה יקרה עם זה עכשיו.

kaur

New member
באמת חבל שפרשת,

אבל הבחירה שלך מעוררת הזדהות

תולי01

New member
../images/Emo25.gifתודה לכן, אתן פשוט נהדרות ../images/Emo25.gif

ואני חששתי שתכעסו שהטרחתי אתכן לשווא.... אין עליכן

למעלה