עזרה פטריוטית נחוצה שוב

רחלי ג

New member
תולי יקרה,../images/Emo106.gif

לדעתי אין לך כמעט תחרות. אהבתי את 4 ו 17. אבל,את שלך הכי הכי. באמת שלדעתי אין לך בכלל ממה לחשוש ממש מגיע לך. בהצלחה אחזיק לך אצבעות

לימי43

New member
תולי הצבעתי לך הרבה בהצלחהההההה

ואם את זוכה את חולקת איתי את הלקים :)

סקרמנטה

New member
כמה פעמים מותר להצביע? ../images/Emo3.gif

הצבעתי כבר שלשום, אבל מאז בכל פעם שאני פותחת את הקישור, במקום לקבל את התוצאות יש לי שוב אפשרות לבחור... אז מצד אחד זה מצויין! מצד שני זו מירמה... מבחינתי ברווור שלא אצביע שוב. אני גם מתארת לעצמי שלמארגנות התחרות יש איזו דרך לסנן הצבעות חוזרות. איך בכל זאת אפשר להגיע לדף התוצאות? וכמובן ב"הצלחה!

תולי01

New member
איזה קטע....

אני לא יודעת איך זה קורה אצלך
ולא, אין לה דרך לסנן הצבעות, כי אם המחשב נתן לעשות הצבעה והכניסה התקבלה, אז זה תופס....אבל אין לי מושג אם היא יכולה לראות מי הצביע מאיזה מחשב. אצלי כשאני מצביעה אז הוא לא נותן לי יותר אופציות לבחירה, אלא ישר מראה לי את התוצאות, אז אין לי מושג למה הוא לא עושה את זה ככה אצלך......

סקרמנטה

New member
למיטב ידיעתי זה ענין של קוקיז

אני בפיירפוקס והגדרתי אותו שימחק לי אותם אוטומטית. זה אמור להיות אפשרי בכל דפדפן, גם אוטומטית וגם ידנית (בד"כ תפריט כלים-אפשריות...)

תולי01

New member
אה, יכול להיות שזה העניין ../images/Emo13.gif

אני מודעת לעניין הקוקיז ולעובדה שאני יכולה לשבת כל היום ולהצביע לעצמי. אני מרגישה שגם ככה אני עושה מעל ומעבר בזה שאני מגייסת קולות להצבעה, וזה כשלעצמו לא היה נראה לי הכי "כשר" מלכתחילה, אבל מהר מאוד הבנתי שאין לי ברירה
אז מעבר לגיוס הקולות, אני לא מעוניינת לעשות שום דבר נוסף ונראה לי דבילי, מיותר ומעליב את עצמי, לשבת ולהצביע לעצמי כל היום ולא הייתי רוצה שאף אחת תעשה את זה בשבילי (למרות שאני מאוד מעריכה את ההצעה
ואת התמיכה
) לא ככה הדברים צריכים להתנהל לפי דעתי וגם כתבתי לבנות ברשת את דעתי על הנושא ואני מקווה שבפעמים הבאות יהיה שינוי, כי הצבעות כאלה נראות לי לגמרי חסרות תכלית.

סקרמנטה

New member
אוי ווי... ../images/Emo9.gif לא הצעתי שנצביע שוב

חס וחלילה. ה' ישמרנו! זו מירמה/ גניבת דעת... :) רציתי רק להסיב את תשומת ליבך שלא בטוח שהתחרות (עם כל הכבוד למארגנות) הוגנת. כי בעצם כל אחת מהמשתתפות יכולה לקבל הצבעות חוזרות בדרך זו, בין אם שלה עצמה ובין אם של חברותיה. ואמנם זו לא תחרות על מיליון דולר. אבל בכל זאת... אז טוב ששיתפת אותן בענין. שבוע טוב ומבורך

תולי01

New member
אני יודעת יקירתי ../images/Emo189.gif../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

ברור שזה ממש לא מתנהל שם בצורה הוגנת ואני שוקלת ברצינות עכשיו מה לעשות עם זה

Black Star

New member
הצבעתי, בהצלחה! ../images/Emo24.gif

חייבת לציין שאני מאוד אוהבת את הבלוג שלך

תולי01

New member
אתן פשוט ../images/Emo47.gif - תודה רבה !!!

ועדכון חם מהשטח - בינתיים אני מקום רביעי, שזה ממש יפה, והתחרות מסתיימת עוד 10 ימים, שזה המון זמן, אז אני מקווה שאני אצליח לעמוד בה ! תודה רבה רבה על התמיכה שלכן - אתן ממש מקסימות

תולי01

New member
החלטתי לפרוש מהתחרות.....

לחלוטין לא נראית לי הדרך בה הדברים מתנהלים ואין לי גם כוונה להשתתף בעתיד בתחרויות שייערכו בצורה הזאת
תודה רבה לכולכן - אתן מקסימות ואני ממש מעריכה את העזרה שלכן ואת ההיענות המדהימה

תולי01

New member
כמו שכתבתי, לא נראית לי הדרך

שבה התחרות מתנהלת ומכיוון שאין לי כוונה לשבת ולהקליק כל היום כדי להצביע לעצמי, נראה לי חבל לבזבז על זה אנרגיות מיותרות ולא רציתי להמשיך ולהטריח אתכן
אני מתכוונת גם להודיע על זה בבלוג בהמשך. הפרס באמת מדהים וכל הכבוד לחברות האלו שהסכימו לממן אותו, אבל אני עובדת מאוד קשה על הבלוג שלי ועל השם שלי ואני לא אמכור את העקרונות שלי בשביל כמה לקים - זה הרי לא שחסרים לי לקים...חחחח....ואת המתנות לקוראות שלי אני כנראה אצטרך להמשיך לקנות מכספי בשלב זה

Witchcrafts

New member
אני ממש מעריכה את הגישה הזו שלך.

וזה מצביע על המון, אז קבלי ח"ח. אגב, אני אפילו בעד לקיים אצלנו בפורום תחרויות כאלה מדי פעם~

למעלה