עזרו לי להישאר בארץ שלי!

motyka

New member
רות המואביה הייתה מהגרת עבודה

לא יהודיה שהצליחה לפתות גבר יהודי ולהיכנס ממנו להיריון בלי נישוין. בשום מקום לא כתוב שעברה גיור

אל תצחיקלי- "עמך עמי ואלוהיך אלוהי"

אז לא כתוב שגויירה, לא כתוב שבא הרבי מהרבנות, לא כתוב שעשתה מזוזות ונרות של שבת....יאללה...הרבה דברים לא כתובים בתנ"ך אבל קשה להבין להם אחרת שהרי לאיזה עם ולאיזה אלוהים התכוונה? רות המואביה נהפכה ליהודיה. אוריה החיתי היה יהודי. אישתו היתה שרמוטה. נראה לי שגם מנשה התימני היה יהודי.

motyka

New member
"עמך עמי" זו טענת הלדים

הם גדלו כאן, משרתים כאן בצבא ומרגישים חלק מהעם

ואני טוען שבלי גיור עמי אינו עמם

לשרת בצבא זה יפה אבל לא מספיק, "מרגישים חלק מהעם" זה יפה במדינת כל עממיה, אני לא מרגיש ככה. זאת מדינת העם היהודי ויש קצת מיעוטים פה ושם ואין כוונה לקבל אחרים. הם גדלו כאן בכפייה עליי- לא רציתי שיהיו פה ולא הסכמתי לקבלם. לטעמי אם הוא טוען את הטענה שבראש משפטך עליו להשלימה עם התנאי שאני מציב לו.

אבל זו לא תהיה השלמה אמיתית עם התנאי

זו תהיה פיקציה, רק על מנת לזכות באזרחות. מי שרוצה באמת להתגייר ולהיות יהודי לא צריך את התנאי שלך על מנת לעשות זאת. ומי שיעשה זאת בגלל התנאי שלך לא עושה זאת בכנות ובאמת. שעה אחרי שהתהליך יסתיים הוא כבר ישכח מה זה יהדות. לגיטימי לא לרצות שעובדים זרים ישארו כאן, אבל בתנאי שאתה מציב אתה מרמה את עצמך.

ואני מסכים לך עם אמירתך

ועל כל רובם המוחלט שילכו מפה עוד היום. מי שנורא רוצהלהשאר פה צריך להבין שההפגנה שלו צריכה להיות מול הרבנות, שיישן על המדרגות, שיכתוב לאלי ישי שהדבר שהוא הכי רוצה בחיים זה להיות יהודי ולא נותנים לו. אף אחד מהם לא אמר זאת- כולם נורא ישראלים ומלח הארץ ומדברים עברית ורוצים לצבא. יאללה יאללה...מדקלמים מה שהסמול הדמוקרטי המתיוון אמר להם להגיד למצלמה. מה לעשות שלהיות חלק מהעם הזה מצריך בריתמילה.

רות המואביה היתה גרת צדק

היא ואחותה היו נשואות ל2 גברים יהודים מחלון וכיליון ממשפחת אלימלך במשך 10 שנים ואז בעליהן נפטרו והן נשארו אלמנות ללא ילדים, רות דבקה בעם ישראל ובדת היהודית והלכה אחרי חמתה נעמי לארץ ישראל , ובועז שהיה קרוב משפחתם של מחלון וכיליון , הקים זרע על שמם , כי בתקופת המקרא היה מצוות יבום , ולכן לא היה צורך בנישואין בין רות לבועז

motyka

New member
יש אמהות לילדים מישראלים שמאויימות בגירוש

יש פיליפינית שחייתה עם ישראלי, נולד להם ילד, ובגלל שלא הספיקו לסדר ניירת רוצים לגרש אותם. כלומר - היא פטורה מיבום (יש ילד) ובכל זאת רוצים לגרש - מה הנימוק?

לא נשמע אמין- יהודי יכול להביא לפה

את הגמד שלו עפ"י חוק השבות ולאף אחד אין טענות כלפיו חוץ מאשר לערבים כמובן בנושא אפלייה וזה בסדר מבחינתי.

motyka

New member
זה נכתב בעיתון לפני שבוע

הישראלי/האבא נפטר ממחלה. האימא יכולה להשאיר כאן את התינוק וללכת. אבל אצל מי בדיוק, ולמה שתעשה זאת. כך שבאופן מעשי מגרשים ילד של ישראלי יהודי

אם בדיקת אבהות מוכיחה שהוא שלו

אז מה הבעיות? או אם ההורים התחתנו או כל אלמנט ראוי אחר. נו...פה אין לנו ויכוח. מה הלאה?

motyka

New member
ההורים לא התחתנו

האב מת ולכן האם כבר לא חיה בזוגיות עם ישראלי. ולכן רוצים לגרש את האם. מרשים לה (איזו נדיבות) להשאיר את התינוק עם משפחת האב ולבקש פעם בכמה שנים ויזה על מנת לבקר אותו

אם אתה מציג סיפור אמיתי אז הוא נשמע לא טוב

ובכל מקרה למה הילד לא אזרח ישראלי? למה האמא לא קיבלה אזרחות?

motyka

New member
התינוק אזרח ישראלי

האימא לא קיבלה אזרחות כי רק התחילה בהליכי התאזרחות, שהופסקו אוטמטית עם מות בן זוגה

motyka

New member
מתוך ה-400 יש 87 מקרים מיוחדים

זה אחד מהם (מתוך ה-400 שמיועדים לגירוש)

אם מתוך 400 יצאו 87 מיוחדים

אז הם לא מיוחדים. זה אחוז גבוה מדי לי. האמת...המקרה הפרטי שאתה נותן יכול לעבור את הרף המינימלי שלי, אבל אם תתן לי עוד רבים כמוהו אני אהיה נגד. ובכל מקרה הייתי רוצה לשמוע מה יש לפקידי משרד הפנים להגיד על המקרה דנן.

מהגרים שרוצים להיות חלק מעם ישראל ברוכים

מי שלורוצא להתגייר אין לי כוונה להשאיר אותו אצלי במרפסת. שיילך ללאן שבא ממנו.

למעלה