עזרתכם בהערכת מצב.

Corpus Magnus

New member
עזרתכם בהערכת מצב.

אחרי התאפסות רצינית מהכאפה שחטפתי משרייבר בב"ש החלטתי שאני לא רוצה ללמוד רפואה יותר. לא - סתם ! למעשה אני מגיש מועמדות שנה הבאה, תוך כדי שיפור בגרויות החורף, מתמטיקה ואנגלית 5 יח"ל. מתמטיקה 85, אנגלית 91 הסכם התל אביבי שלי כרגע הוא 700.39 ממוצע בגרויות 104.31 פסיכומטרי 763 במידה ואשפר את המתמטיקה והאנגלית ל - 96 הסכם קופץ ל - 715.5 במידה ואשפר את המתמטיקה והאנגלית ל - 100, הסכם קופץ ל - 723.06 אני קורא כאן לגבי מערכות לשקלול נתונים לארבעת האוניברסיטאות, על אנשים שמדברים על איך אין להם בכלל סיכוי עם סכם של 715. מה שמביא אותי לשאלת המיליון דולר : האם בכלל שווה להשקיע את המאמץ ? האם יש דרך אטרקטיבית יותר מבחינת נקודת הזמן שבה אני נמצא ? התחלתי ללמוד עצמאית לשתי הבחינות היום, הבנתי שהן בינואר - פברואר, האם יש מספיק זמן ? האם אנחנו מדברים על יישום מטרות ריאלי או שמה אני תוהה באפלה ?

asiuta

New member
תשמע.. תראה..

לא, סתם. גם אני בהתלבטות, כי אם אני לא מתקבלת לירושלים, אני צריכה לחרוש קצת לקראת הבגרויות בחורף. מה לגבי כל בגרויות החובה (ספרות, תנ"ך, הסטוריה..)? יש לך טעם לשפר אותן? כי זה מה שאני מתכוונת לעשות בכל אופן.. אם יש לך טעם לשפר אותן, אז אולי כדאי לך לעשות את זה ולבנות על ציונים בסביבות ה-90 כי זה דווקא מקפיץ מאוד את הממוצע.

Corpus Magnus

New member
פיזור משאבים זה דבר חכם ?

כי ככל שיש יותר בגרויות, זמן ההתכוננות מתחלק באופן טבעי בין יותר בגרויות.

yakirml

New member
לעניות דעתי

כדאי לך לבדוק את הסכם שיהיה לך בטכניון לאחר השיפורים מכיוון ששם מייחסים משקל גבוה יותר למתמטיקה 5 יח"ל מאשר באוניברסיטאות אחרות. קשה לדעת איזה סכם מאפשר קבלה מכיוון שלא ידוע עדיין אופן שיקלול המו"ר עם הסכם. בעוד 10 ימים כאשר נדע מי התקבל ועם איזה נתונים נהיה חכמים יותר. כדאי לחשוב גם על שיפור מקצועות חובה אחרים או להגביר מקצוע קל כמו גיאוגרפיה במועד קיץ 2007. נכון להיום, הטכניון (ורק הוא) טוען כי אין לו בעיה להמתין לציוני קיץ.

אין לו בעיה.

גם לא נראה שלתל אביב יש, העיניין הוא שאחרי פרסום ציוני הקיץ סכם הקבלה מאמיר למקומות די גבוהים, ככה אני מעריך לפחות.

michyish

New member
הלו! אל תספיד את בעלי ה715../images/Emo8.gif

תן לנו עוד לחיות בחלום

itsish

New member
לדעתי יש כאן הגזמה רצינית

אם יש לך 763 אתה בהחלט יכול דבר ראשון לשפר את הציון שלך באנגלית. ודבר שני גם השיפור במתמטיקה הוא בהחלט לא בשמיים. מבחינת הזמנים אם אתה מתחיל עכשיו אתה בקצב מצויין...כל הקורסים במכונים השונים מתחילים בספטמבר אם אני לא טועה....וסכם התחלתי של בין 715.5 ל723 הוא ממש לא עלוב...בייחוד שאם ההייטק ימשיך לפרוח הביקוש לרפואה ירד קצת וגם הסכם... בהצלחה!

Corpus Magnus

New member
אני אספיק למועד ב' קיץ ?

באנגלית ? או שפיספסתי את המועד ? ותודה על השמת הדברים בפרופורציה

Corpus Magnus

New member
יש הרשמה בעלות כפולה ביום הבגרות ?

כי אם כן אני מוכן. מתי מחר ?

Corpus Magnus

New member
שרייבר למטה ואלוהים למעלה.

זאת קואליציה שלא קל לנצח. אבל עוד לא אמרתי את המילה האחרונה עדיין. לגבי תאריכים לחורף יש ?

Corpus Magnus

New member
אושרית...

אחרי שאני אהפוך להיות טייקון רציני בענף המחקר והרפואה, אני אקרא לפרוצדורה רפואית מצילת חיים שאני אפתח על שמך, כי בלעדייך, כל זה לא היה מתאפשר.

המועד ב' באנגלית הוא מחר בבוקר

מועד ב' במתמטיקה הוא ביום רביעי בבוקר. אני הייתי בודקת אם לא כדאי לשפר גם עוד בגרות חובה אחת או שתיים, זה לא יזיק ויכול אפילו להועיל. בכל מקרה, התייחסת רק לתל אביב בהודעה שלך, יש עוד שלוש אוניברסיטאות. בירושלים ובטכניון הפסיכומטרי מקבל 70%, ככה שיהיו לך סיכויים גבוהים יותר שם. מאוד כדאי להיכנס לאתרים של האוניברסיטאות ולשחק שם עם המחשבונים, זה ייתן לך פרספקטיבה טובה יותר על המצב שלך.

itsish

New member
אוקיי

אני מבקש לא להקצין לשום כיוון...קודם חשבת שאין לך סיכוי...עכשיו אתה כבר מוכן לעשות בגרויות השבוע...שוויע שוויע...חכה לחורף...תתכונן קצת...אם תעשה בחורף עדיין תוכל להרשם לשנה הבאה...

למעלה