תודה רבה, danc
צ ציקלופ דו ראשי New member 11/7/06 #40 לדעתי, אין לך מה לעשות חוץ מלשפר בגרויות. אם אתה דובר אנגלית, אתה יכול לעשות 7 יח' אנגלית (2 היח' הנוספות הן תרגום טקסט). חוץ מזה, אם תשפר מתמ' ואת מקצוע הבחירה המורחב שלך אני חושבת שמקומך בטכניון ובעברית מובטח.
לדעתי, אין לך מה לעשות חוץ מלשפר בגרויות. אם אתה דובר אנגלית, אתה יכול לעשות 7 יח' אנגלית (2 היח' הנוספות הן תרגום טקסט). חוץ מזה, אם תשפר מתמ' ואת מקצוע הבחירה המורחב שלך אני חושבת שמקומך בטכניון ובעברית מובטח.
ל ליאו רפאלסקו New member 11/7/06 #41 הו, 7 יח' אנגלית זה משהו חדש. אפשר פרטים בבקשה? תרגום לאנגלית (בין היתר) זאת העבודה שלי בינתיים. איך ניגשים ל-7 יח' והאם יש על זה בונוס נוסף, האם זה בכלל שווה?
הו, 7 יח' אנגלית זה משהו חדש. אפשר פרטים בבקשה? תרגום לאנגלית (בין היתר) זאת העבודה שלי בינתיים. איך ניגשים ל-7 יח' והאם יש על זה בונוס נוסף, האם זה בכלל שווה?
D danc18 New member 11/7/06 #46 ../images/Emo31.gif זה לא 7 יחידות זה 2 יחידות נוספות, שגם ככה עפות בממוצע.
צ ציקלופ דו ראשי New member 11/7/06 #47 אוקי אם אתם אומרים, רק הבאתי את מה ששמעתי ממישהי שדווקא עשתה את זה.