זה לא "target=_blank"?>< ככה אני עושה
M Miss Naama New member 5/5/05 #94 ../images/Emo48.gif יא יא ../images/Emo2.gif אבל אני עושה טרגט ניו וזה עושה לי בסדר, אז אני לא מתווכחת!
../images/Emo48.gif יא יא ../images/Emo2.gif אבל אני עושה טרגט ניו וזה עושה לי בסדר, אז אני לא מתווכחת!
W welcome to heaven New member 2/5/05 #8 אממ.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo141.gif אין לי מושג אם זה מתחיל לשעווה או לוח, אבל בכל זאת - מישהי יכולה להביא לי אתרים מצויינים שעוזרים לHTML?
אממ.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo141.gif אין לי מושג אם זה מתחיל לשעווה או לוח, אבל בכל זאת - מישהי יכולה להביא לי אתרים מצויינים שעוזרים לHTML?
W welcome to heaven New member 2/5/05 #17 תודה.. ../images/Emo141.gif זה לא אחד מהאתרים הגנבים האלה? >< *מקווה שלא* בכלאופן, חיפשתי אתרים שיהיה שם הסבר מפורט על פריימים. אבל לא משנה, בכל זאת תודה!
תודה.. ../images/Emo141.gif זה לא אחד מהאתרים הגנבים האלה? >< *מקווה שלא* בכלאופן, חיפשתי אתרים שיהיה שם הסבר מפורט על פריימים. אבל לא משנה, בכל זאת תודה!
E e f r o a c h New member 2/5/05 #20 אני יכולה... ../images/Emo13.gif לעזור לך בHTML. אני מבינה כי יש לי אתר: www.efroach.up.co.il רוצה שאני יעזור לך?
אני יכולה... ../images/Emo13.gif לעזור לך בHTML. אני מבינה כי יש לי אתר: www.efroach.up.co.il רוצה שאני יעזור לך?
ח חביבה פלוססס New member 3/5/05 #67 אבל באתר שלך יש דוליז גנובות ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif עא:|
G greencard1994 New member 2/5/05 #21 שלוממ!!../images/Emo156.gif אני החדשה אמממ.. קראתי את החוקים- ושיננתי בעל פה. אנה תקנו אותי כשאני טועה בכל אופן, אתן כולכן כל כך מקסימות ואני כבר רצה לקרוא הכל!
שלוממ!!../images/Emo156.gif אני החדשה אמממ.. קראתי את החוקים- ושיננתי בעל פה. אנה תקנו אותי כשאני טועה בכל אופן, אתן כולכן כל כך מקסימות ואני כבר רצה לקרוא הכל!
G greencard1994 New member 2/5/05 #22 ../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo163.gifטיפשה!../images/Emo156.gif וקוראים לי ענבל ואני בת 13
../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo163.gifטיפשה!../images/Emo156.gif וקוראים לי ענבל ואני בת 13
ח חמצמצה New member 2/5/05 #27 עדכון באתר ../images/Emo13.gif אתם מוזמנים http://www.pinkpixels.up.co.il/