עז.

Science Fiction

New member
מנהלות ואדומות יקרות,../images/Emo119.gif

למה אתן פותחות את השרשורים הקבועים כל יום? שדח"ם פותחים כל שלושה ימים, לא כשמתחשק לכן. אני יודעת שאתן ארבע [יותר מדי, לטעמי, אבל זה כבר עניין שלכן] וכל אחת רוצה לפתוח שדח"ם ואוף, אבל אנחנו רוצות שלושה ימים כדי שיגיבו לנו על הדוליז, לא יום וחצי. נא לקחת לתשומת לבכן.

GalGul000

New member
../images/Emo45.gif

הסיבה שאתן פותחות כל יום זה בגלל שהשרשורים מתמלאים.. השרשוים מתמלאים בגלל שלא הספיקו לענות לבנות בשרשור הקודם- אז שמים שוב...

Loony Moony

New member
../images/Emo45.gif

יש מנהלות ואדומות שמגיעות לפורום ופותחות הכל לא משנה מתי

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אמ.

אני חייבת לציין שקצת פגעו בי ההודעות האלה
אני ממש לא פותחת כשמתחשק לי, אלא כשאני רואה שהקודם מפוצץ. "וכל אחת רוצה לפתוח שדח"ם ואוף" האמת, זה ממש לא מזיז לי אם אני אפתח או לא. בקשר למה שאמרת, שאנחנו ארבע - גם אני חושבת שאולי זה יותר מידי, אבל עם כל זה שאני מנהלת - יאנה ושקד היו הרבה לפני וזכותן להישאר

Koobit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifלא ממש מסכימה.

בהחלט יש משהו במה שאת אומרת. אבל לדעתי אין יותר מידי אדומות+כחולות. מיכל עסוקה ובגלל זה מיכל השנייה פה, בשביל גיבוי באמת נחוץ לפורום. האדומות כמעט קרסו (אם לא שמת לב) וזה לא קל לנהל פורום כמו שזה נראה לנו. חוץ מזה, שאני בטוחה שלכל אחת מה-4 יש חיים משלה ותתקלו בהמון סיטואציות שבהן חלק מהן לא יכולות לפתוח שרשור כי הן עושות משהו אחר, או שהן עסוקות יותר מידי. 4 זה טוב, 5 היה מוגזם לטעמי, אבל הן בהחלט לא יותר מידי לדעתי. לגבי השדח''מים, את באמת צודקת, אתן רוצות יותר תגובות ביותר ימים, אבל ברגע ששדח''ם מתפוצץ כבר קשה להגיב לכולן. אני מסכימה איתך בנוגע לימים אבל לדעתי את טועה כשאת אומרת שהן פותחות אותו מתי שמתחשק להן. השדח''ם פה מפוצץ! זה ממש היסטרי! כן, צריך שדח''ם חדש אחרי יום וחצי. אין ברירה, זו מציאות כלשהי בפורום. אי אפשר להשתמש במציאות שלא מתלבשת על התנאים של הפורום, נכון? הפורום גדל בהמון מאז שפתחו את השדח''ם כל שלושה ימים, והצורך בו נהיה יום-יומי כמעט. חוץ מזה, שברגע כשאדומה/כחולה נעלמת ליום או יומיים והשדח''ם לא נפתח בדיוק בדיוק במועד שבו הוא אמור להיפתח, איזה מאתיים בנות שולחות הודעות של: "שדח''ם! צריך שדח''ם!" שימי לב לזה.

Fruit Smash

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

בקשר לתחרות באתר שלי. (planet.nana.co.il/cits)
מי שמשתתפת, שתשרשר -
מי שאולי משתתפת, שתשרשר -
ובנות, תשתתפו
11 [באמת, בייס קטן ופשוט.
]
מי שכבר סיימה את הדולי שלה שתגיד לי, ותשלח לי אותה בהקדם.
זהו.

CoW MiLk

New member
../images/Emo45.gifהדולי שלי!../images/Emo2.gif../images/Emo83.gif

בייס שלך [
]. האתר שלך ממש חמוד ^^. [חה, ההדפס על החולצה P:].

Fruit Smash

New member
אוקיי אז צדקתי ../images/Emo9.gif

ידעתי את זה, אבל אני תמיד מפחדת לטעות. אז יופי ^^

למעלה