עיבוד חלק מחווית הלידה

בימבילי

New member
לגבי הפרופורציות -

אמא שלי תמיד אמרה לנו: "כשכואב- כואב הכי". אי אפשר להשוות בין כאבים ואני חושבת שכשלמישהי קשה עם הסיפור שלה - אז הכי קשה לה בעולם. אני לא משווה (רק מתחלפת...)

אור100

New member
אני בכלל לא קולטת

אני מרגישה שאני לא ממש מבינה את זה. קראתי את המשפטים שלך 300 פעם איך איך איך? איזה נס קרה לכם. באיזה שבוע היית (אם מותר לשאול)? ואווווו סיפור מדהים

אור100

New member
סיפור מאוד מיוחד

אני מניחה שגם בבית החולים לא שוכחים את הסיפור שלך

ו שתי

New member
....

חיבוק. לך ולמקסים. ותהיה חויה מתקנת. כשתרצי. בטח שתהיה.

daldan

New member
וואו - ממש רגעים של פחד

איזה נס, ואיזה כח רצון עז לחיות. הרי גם 10 שבועות בפגיה זו תקופה לא פשוטה בכלל. בהחלט מכניס את הדברים לפרופורציות

mummy

New member
אכן תינוק מקסים. ואמא מדהימה יש לו

עינבלית

New member
עברתי שוב ושוב ושוב על הלידה שלי

אפילו כתבתי סיפור לידה מתוקן שמכיל את הלידה שרציתי לזכור (בניגוד גמור ללידה שהיתה) אני שהתמסרתי כמוך לבית החולים, רופאיו ונהליו, ששכבתי כמו טטל'ה על הגב ולא פלא כשהלידה לא התקדמה, שכשאמרו לי "אם...אז.." הסכמתי מבלי אומר.
מצד שני- נולדה לי נסיכה נהדרת, אהובה, ואני, גם אם בקיסרי- אני אמא שלה. אני גידלתי אותה והזנתי אותה 40 שבועות ברחמי, אני הנקתי אותה 22 חודשים משדיי. הלידה היתה רק נקודה קצרה בזמן שלנו ביחד- מרגע ההתעברות ועד החודש הזה, בו תחגוג בתי שנתיים. אני מתחילה להבין, שלא הלידה היא החשובה אלא מה שקודם לה ומה שבא אחריה- החיים עצמם, העוצמה שלהם, ההריון המלא והמאיר והכוכב שנולד, שמפיץ אור רך ומלטף על פנינו. כן, חשוב לי לקחת אחריות על הלידה הבאה שלי. אני לוקחת אחריות. אני מקפידה על תזונה בריאה, על הריון בריא, מלא אור. הלידה- כל לידה שונה מרעותה. הלידה הזו תיהיה הדרך של בני לצאת לעולם. כולי תקווה שדרך זו תיהיה קלה עבור כולנו ותתחיל חיים משותפים ובריאים לארבעתנו. אמן.

עינבלית

New member
כל תפילה עושה משהו../images/Emo57.gif

ותודה לך על ההצטרפות לתפילה שלי. אני מתפללת שכולנו נזכה ללידות שיאפשרו לנו להרגיש אשה ולהרגיש אם בו בעת.

למעלה