בוא נחדד
אני לא אומר מי יותר טוב ואני לא רוצה להיגרר איתך לוויכוח כי אתה פאן בוי עצבני של ג'ונס ואין לי שום בעיה עם זה
אני לא הבאתי לך את ההפסד של GSP כקונטרה לקרב של סילבה מול סונן, רק רציתי להראות שלכל לוחם יש יום רע.
עכשיו אני אעבור איתך פסקה פסקה כדי להראות לך עד כמה אתה טועה ברוב הדברים שלך (לא בכולם)
"אוונס אוכל כל לוחם בMW על מה אתה מדבר ? כישורי האבקות טובים ? הוא מתאבק על"
קודם כל הוא לא אוכל כל לוחם MW, אתה רואה אותו מנצח את סילבה?
וואלק אפילו לומברט נותן לו נשיכה באוזן וראשד בורח אחורה על מה אתה מדבר?
דבר שני, זה כמו שתאמר על סונן שהוא אוכל כל לוחם Welterweight, נשמע הגיוני?
בנוגע להיאבקות, אין לו כישורי האבקות טובים? איפה מצאת פה סיבה להתקוממות? כי לא מצצתי לו דרך המקלדת? אולי הייתי צריך לרשום כישורי היאבקות מעולים, ואז לא היה לך מה לכתוב.
"גונס ניצח את הראמפייג בכושר הכי טוב שיש ! ראמפייג לא נראה כל כך טוב וחד כבר שנים ,רק אחרי זה הוא הפסיק להתאמן ועלה מול ביידר כמו קציץ ...."
הבנתי, אז כל שלוש השנים האחרונות עם תעשיית הסרטים והרצון לפרוש לא השפיעו על יכולת הלחימה של ראמפייג' שכאמור לא נראה בכזה כושר כבר שנים.
חביבי מ2008 הוא לא אותו לוחם שהוא "היה", ואם כבר נאמר את האמת, ראמפייג' גם בתקופת פרייד מעולם לא היה בטופ של האירגון, כולה היה עוד לוחם חסר חשיבות ביפן. הוא התפרסם בזכות ההפסדים הקשים לוונדרלי סילבה שכאמור היה כוכב ענק בפרייד (מישהו אמר ויטור בלפורט נוקאווט ב0:44 שניות?)
"GSP קיבל TKO מסרה לפני יותר מ5 שנים ! ,תגיד אתה רציני ? וזה מה שנקרא לאקי פאנץ וברימאץ GSP אנס אותו ! ,חוץ מזה GSP הפסיד בלאקי פאנץ בעוד סילבה ,כמעט הפסיד לסונן בצורה משפילה ולא היה שם שום לאקי אלא רק מצד סילבה שסונן הטמבל לא נשאר לעמוד אלא ירד לקרקע כמו טמבל ."
אז בוא נחכה לרימאץ' של סילבה סונן ואם סילבה יאנוס את סונן אתה תחזור בך?
אתה בעצמך אמרת הכל בפסקה הזו
GSP הפסיד בלאקי פאנץ' (אבל הפסיד) וסילבה כמעט הפסיד בצורה משפילה, רק כמעט (ואני אפילו לא אוהב את סילבה, אתה גורם לי להלל עכשיו לוחם עם אישיות של פח זבל)
אתה מעוות את המציאות
"ראמבל לא השתמש בהיאבקות שלו כבר שנים", אבל הוא מתאבק נכון? מה זה לא השתמש, כמעט כל קרב שלו הגיע לקרקע איך אתה אומר שהוא לא השתמש בהיאבקות שלו? ועוד אתה מוסיף, פרט לשני הקרבות האחרונים שלו, זאת אומרת שהוא כן השתמש בהיאבקות בשנים האחרונות או לא?
זה כמו שתגיד שבלפורט לא חגורה שחורה בג'יו ג'יטסו ברזילאי כי הוא לא השתמש בכישורים שלו כבר שנים, זו ליצנות.
איפה ראית שזילזלתי בג'ונס?
הוא פגש את כל הלוחמים האלה בשיאם? תגיד לי מה אתה מסתלבט עלינו?
שוגאן כבר הרבה הרבה מעבר לשיא, אחרי יד שבורה ו2 ניתוחים בברך וזה שהיה לו ראן טוב נגד מצ'ידה זה טוב ויפה אבל אל תגזים.