עידכון קרבות חם מהתנור !!

elvis18

New member

מרקו בי

New member
יופי של קרבות נקוה שיתגשמו

שוגון-סילבה לדעתי יהיה קרב השנה, סתם הרגשה מכיוון שמדובר ברוצחים שהולכים עד הסוף, ולא מנסים לנצח בנקודות. השאלה אם שוגון לא יפצע בבוהן או יחתך מנייר חלילה עד הקרב. נראה לי שיש הימורים גם על זה :)

לומברד-סטאן קידום מצויין ללומבארד שינצח בקלות שם מוכר, רואים שהufc רוצים לתת ללומבארד טייטל שוט בהקדם.

welterweight

New member
לא יודע,אני דווקא תוהה קצת

גם את פניו של חורחה סנטיאגו,שהגיע עם חגורה מארגון אחר ולא מעט הייפ,קיבל סטאן בחום רב וחשף אותו מול כולם.לא בטוח שהמצב יהיה שונה פה.

זה נראה לי טיפה מטופש מצד הUFC לתת ללומבארד קרב ראשון שכזה.שיתנו לו קרב התאקלמות ראשון,יראו מה הוא שווה ואז יחליטו על קרבות ההמשך שלו בהתאם,זה לא שיש יותר מדי מתמודדים על התואר במחלקה,למה להרוס אחד כל כך מהר?

הדרך היחידה שבה זה נראה לי הגיוני היא שהם מאמינים שלומבארד לא יעבור גם קרב נגד יריב בינוני (ליבן למשל) ולכן נותנים לו את סטאן שיגמור אותו,כי טיפה מוזר לי שהם ירצו לקטוע את הריצה בחזרה לצמרת של האול אמריקן בוי פעם נוספת.בטח ובטח עם התדמית שלו והסיפור שמאחוריו.

BeniTaz

New member
לומבארד זה לא סנטיאגו

סטאן יפסיד בכל דרך שלומבארד יבחר.. גם בעמידה. על הקרקע אין בכלל מה להשוות. סטאן עדיין לא ברמה גבוהה בכלל בקרקע.

welterweight

New member
אני באמת לא יודע על מה אתה מבסס את זה

זה לא שאני פוסל את מה שאתה אומר,אני פשוט אומר שאי אפשר לדעת.לומבארד לא נלחם באף יריב בעל שם בחייו,למעט מוסאסי ואז הוא הפסיד לו,אז מאיפה לאנשים הביטחון?

BeniTaz

New member
ההפסד למוסאסי היה בתחילת הקריירה

ב-2006. עבר זמן רב מאז..
הסיבה שאני מאמין בו זה הקלות שבה הוא מנצח את כל הלוחמים שהוא נפגש איתם, העוצמה שלו בכל מימד והרקע שהוא מביא איתו לזירה. אין דבר כזה ב-MMA לטעמי. נכון, הוא לא נלחם בטופ 10 אבל הוא עשה הרבה יותר מכל הלוחמים שכאילו נלחמו נגד שמות "רציניים" ב-UFC.

לוחמים כמו אברסול, הס, שלמנקו, ויטאלה לא פראיירים והצורה שבם הוא ניצח מעוררת השראה. כמעט בלתי פגיע. בוא נראה מה יהיה.. כדי לזהות לוחם גדול לא תמיד צריך לראות אותו מנצח "טופ 10 עלאק", גם בקרבות אחרים ניתן למדוד את יכולתו.

בעמידה יש לו פשוט פצצות בידיים, KO פאוור אדיר. אין לו יותר מידי טכניקה והוא דיי ברולר אבל זה יושב לזכותך שיש לך סנטר מבטון כמו ללומבארד, גם לליבן אין יותר מידי טכניקה, אבל הסנטר זה הסיפור. למי שזוכר הוא הוריד את ג'יי סילבה, לוחם UFC לשעבר ואחד שניצח הרגע את קנדל גרוב, ב-KO תוך 6 שניות בקרב LHW. יוטיוב יוטיוב.

בקלינץ' לא נראה לי שניתן להוריד אותו לקרקע.. הבנאדם ג'ודוקא אולימפי לשעבר, עם מבנה גוף שרירי וקומפקטי. לעומת זאת הוא מטיל הטלות ג'ודו בצורה מדהימה, הוכיח שיכול להטיל גם מתאבקים דויזיה 1 בקלות. בהחלט בחלק של הטייקדאון הוא מספר 1.

בחלק של ההכנעות מדובר בחגורה שחורה BJJ, לא נוטה להכניע בקרקע מכיוון שהוא משתמש ב-GNP האדיר שלו.. בקיצור, דיי להזיל ריר עליו בוא נראה מה יהיה שווה ב-UFC. אני מאמין בו.

זקס11

New member
תשמע, ראיתי את 2 הקרבות האחרונים שלו

ואני ממש לא מתרשם.
הוא בקושי הצליח לנצח בטטות שחטפו בראש מלוחמים בדרג ג'.
גם ג'סי וגם טרבור הורידו אותו יחסית בקלות. על ג'סי הוא שכב כל הסיבוב הראשון, בלי יכולת לעשות כלום.
וטרבור גרר הגיע עם שלושה הפסדים בסיבוב הראשון מארבעת הקרבות האחרונים שלו. עצם זה שהוא שרד את הסיבוב הראשון מראה כמה לומברד לא כזה מדהים.

לדעתי, סטאן יחזיק את לומברד בעמידה, ויעזר בריץ' שלו כדי לפרק אותו מרחוק (הריץ' בפועל הוא יותר גדול ממה שרשום, כי הסנטר של לומברד הוא בכתפיים של סטאן, והסנטר של סטאן הוא במצח של לומברד).

BeniTaz

New member
טוב.. יאללה נראה

קשה שלא לאהוב את סטאן, אני לא אבכה אם ינצח.. מה שכן מעצבן שמבקרים לוחם שלא יכול להיות 100% תמיד. ככה זה.. עצם העבודה שהוא שומר על ריכוז ולא מפסיד 26 קרבות ברציפות זה מדהים. זה שהוא מחסל אחד אחרי השני ולטענתך "רק" סיים בסיבוב השני ובגלל זה הוא לא טוב, זה מצחיק.

כמו שחלק כאן טוענים שג'ון ג'ונס כבר לא כזה טוב, הוא לא הצליח לחסל את מספר 2 במחלקה אז הוא כבר לא כזה טוב. אף אחד לא מנצח תמיד בנוקאאוט בסיבוב הראשון. בכלל, נראה שהאתגר הגדול של לומבארד זה בכלל לא בזירה.. זה בבדיקות הדם.

elvis18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האתגר שלו זה לא להכשל בבדיקות דם .... חח , הרסת אותי !!

כולי תקווה שיהיה קרב טוב ...אני לא חושב שא םלומבארד ינצח או יפסיד זה יאמר עליו משהו , סטן הוא לא ציפלוח ולא מסכן ..

ועדיין כולי תקווה שהמועמד שלי ושל סונן לנשיאות ארה"ב ינצח ...
והסיבה לרצון היא פשוטה - אני מחבב את סטן יורת מאשר את לומבארד
וכדי לא לנחס את סטן אני אגיד שגם אם יקרה ההפוך ,אני לא אתבאס , אם לומבארד יהיה כלכך טוב מול לוחמים בUFC כמו שהוא היה מול לוחמי בלאטור ואחרים .. צפויה לנו חוויה מעלפת ..

זקס11

New member
יחי ההבדל הקטן

ג'ונס ניצח את כל האלופים של המחלקה הכי קשה ב UFC, כאשר את רובם הוא פירק לחתיכות בצורה תקדימית (למשל, הכנעה ראשונה של מצ'ידה).
לעומת זאת, לומברד לא הצליח לנצח בסיבוב ראשון לוחם שרגיל להיות מנוצח בסיבוב הראשון.

ודרך אגב, סטן הוא לוחם מהדרג השני ב UFC. לטעמי, הוא מתחת למוניוז, סונן, סילבה ובלפורט.

ועוד משהו- דיברת על 26 נצחונות. אז יש ישראלי, שהיה לו רצף של 25 נצחונות באגרוף, ומשום מה, הוא לא נכנס אפילו לטופ 10, כי לא הכמות קובעת אלא האיכות.

udi102

New member
אתה צודק אבל איך תסביר את העובדה

שגונב נכון להיום לא P4P מספר 1 כיום אלה סילבה ? הרי סילבה נלחם מול לוחמים מדרג ב וגונס מול אלופי עבר בLHW (ראמפייג,מאצידה ,שוגון ,אוונס ) כולם אלופי עולם לגיטימיים ,לעומת זאת סילבה ניצח את הנדו , וזהו את מי עוד סילבה ניצח ששווה לדבר עליו ? גריפין ? מאיה ? בלפורט ?( להזכירך בלפורט הפסיד ללוחמים כמו טיטו וקוטור ובעצם הוא יפסיד לכל מתאבק ) ,סילבה בורח מקרבות ,הנצחון שלו מול סונן למרות שהוא ניצח בהכנעה והכל זה נצחון שכולו הפסד ,4 וחצי סיבובים הוא על הגב מקבל אגרופים +קיבל נוקדאון אחד לפחות בקרב ,זלזול או לא , סמים או לא , לGSP אף אחד לא עשה את זה עד היום למרות שהוא פגש לוחמים שעולים לקרב במשקלשל 200 פאונד כמו אלבס לדוגמא ואלופי האבקות כמו קושצאק ופיץ .

לטעמי גונס הוא הP4P מספר 1 בעולם בלי צל של ספק מעל סילבה וגם מעל GSP נכון להיום שGSP פצוע ולא נלחם מול קונדיט ,אלנברגר והנדריקס שהם כיום טופ קונטנדרים .

danielmo1

New member
זה שיש יותר "כוכבים" עם שמות בLHW

לא עושה את הניצחונות של סילבה לפחות משמעותיים.
לדעתי אוונס הוא לוחם של אגרוף אחד, הוא לוחם בינוני בעל כישורי היאבקות טובים זה הכל, אתה מציג את הנצחונות של ג'ונס כנצחונות אדירים כאילו לנצח את ראמפייג' בסוף הקריירה וללא מוטיבציה זה נחשב לניצחון גדול

GSP נכשל בעמידה, והושפל ע"י מאט סרה, לא רק שהוא קיבל נוקדאון, הוא קיבל נוקדאון מלוחם קטן ממנו משמעותית עם מוטות ידיים מצחיקות.
אותו דבר הקרב של סילבה מול סונן, עצם זה שהוא לא נשבר והמשיך עד השניה האחרונה ועוד ניצח זה אומר עליו הרבה יותר מעל השבירה של GSP בעמידה.

כל לוחם מתי שהוא מפסיד, אין מה לעשות זה הספורט, אי אפשר להיטפל לכל טעות הכי קטנה שהם עושים או לחילופין לספור טעויות כדי להחליט מי יותר טוב

דבר אחרון, בלפורט ניצח מתאבק בקרב האחרון שלו, ועוד בקרקע.

udi102

New member
לא מסכים עם כלום

אוונס אוכל כל לוחם בMW על מה אתה מדבר ? כישורי האבקות טובים ? הוא מתאבק על !

גונס ניצח את הראמפייג בכושר הכי טוב שיש ! ראמפייג לא נראה כל כך טוב וחד כבר שנים ,רק אחרי זה הוא הפסיק להתאמן ועלה מול ביידר כמו קציץ ....

GSP קיבל TKO מסרה לפני יותר מ5 שנים ! ,תגיד אתה רציני ? וזה מה שנקרא לאקי פאנץ וברימאץ GSP אנס אותו ! ,חוץ מזה GSP הפסיד בלאקי פאנץ בעוד סילבה ,כמעט הפסיד לסונן בצורה משפילה ולא היה שם שום לאקי אלא רק מצד סילבה שסונן הטמבל לא נשאר לעמוד אלא ירד לקרקע כמו טמבל .

גם סילבה הפסיד לאוקאמי הכלום לפני 6 שנים הזכרתי את זה ?! זה רלוונטי שסילבה אכל היל הוק מצונן הסרחון הזה לפני 7 שנים ! זה לא רלוונטי ולא מעניין בכלל שני הלוחמים הללו לא הפסידו שנים .

בלפורט ניצח מתאבק ? ראמבל לא השתמש בהאקות שלו כבר שנים מלבד הקרב שניים האחרונים תעשה לי טובה ! מאז ההפסד לפני 5 שנים בלפורט לא נלחם במישהו ששוה להזכיר את שמו מלבד סילבה , למען האמת לפידור יש נצחונות על לוחמים לגיטימיים יותר !

קיצר תוריד את הכובע בפני גונס הP4P מספר 1 וכנראה מי שהולך להיות האגדה הכי גדולה בכל הזמנים רק בגיל 24 זה לא יאמן . כבר היום הוא אגדה גדולה יותר משוגון ,מאצידה אוונס ואפילו לידל וקוטור .

התותח הזה ניצח ב2011את ביידר ,ראמפייג ,מאצידה ושוגון ועשה להם דברים שלא נעשו מעולם . הוא פגש את כולם בשיאם ובכושר מדהים לא פחות מזה .

danielmo1

New member
בוא נחדד

אני לא אומר מי יותר טוב ואני לא רוצה להיגרר איתך לוויכוח כי אתה פאן בוי עצבני של ג'ונס ואין לי שום בעיה עם זה

אני לא הבאתי לך את ההפסד של GSP כקונטרה לקרב של סילבה מול סונן, רק רציתי להראות שלכל לוחם יש יום רע.
עכשיו אני אעבור איתך פסקה פסקה כדי להראות לך עד כמה אתה טועה ברוב הדברים שלך (לא בכולם)

"אוונס אוכל כל לוחם בMW על מה אתה מדבר ? כישורי האבקות טובים ? הוא מתאבק על"

קודם כל הוא לא אוכל כל לוחם MW, אתה רואה אותו מנצח את סילבה?
וואלק אפילו לומברט נותן לו נשיכה באוזן וראשד בורח אחורה על מה אתה מדבר?
דבר שני, זה כמו שתאמר על סונן שהוא אוכל כל לוחם Welterweight, נשמע הגיוני?

בנוגע להיאבקות, אין לו כישורי האבקות טובים? איפה מצאת פה סיבה להתקוממות? כי לא מצצתי לו דרך המקלדת? אולי הייתי צריך לרשום כישורי היאבקות מעולים, ואז לא היה לך מה לכתוב.

"גונס ניצח את הראמפייג בכושר הכי טוב שיש ! ראמפייג לא נראה כל כך טוב וחד כבר שנים ,רק אחרי זה הוא הפסיק להתאמן ועלה מול ביידר כמו קציץ ...."

הבנתי, אז כל שלוש השנים האחרונות עם תעשיית הסרטים והרצון לפרוש לא השפיעו על יכולת הלחימה של ראמפייג' שכאמור לא נראה בכזה כושר כבר שנים.
חביבי מ2008 הוא לא אותו לוחם שהוא "היה", ואם כבר נאמר את האמת, ראמפייג' גם בתקופת פרייד מעולם לא היה בטופ של האירגון, כולה היה עוד לוחם חסר חשיבות ביפן. הוא התפרסם בזכות ההפסדים הקשים לוונדרלי סילבה שכאמור היה כוכב ענק בפרייד (מישהו אמר ויטור בלפורט נוקאווט ב0:44 שניות?)

"GSP קיבל TKO מסרה לפני יותר מ5 שנים ! ,תגיד אתה רציני ? וזה מה שנקרא לאקי פאנץ וברימאץ GSP אנס אותו ! ,חוץ מזה GSP הפסיד בלאקי פאנץ בעוד סילבה ,כמעט הפסיד לסונן בצורה משפילה ולא היה שם שום לאקי אלא רק מצד סילבה שסונן הטמבל לא נשאר לעמוד אלא ירד לקרקע כמו טמבל ."

אז בוא נחכה לרימאץ' של סילבה סונן ואם סילבה יאנוס את סונן אתה תחזור בך?
אתה בעצמך אמרת הכל בפסקה הזו
GSP הפסיד בלאקי פאנץ' (אבל הפסיד) וסילבה כמעט הפסיד בצורה משפילה, רק כמעט (ואני אפילו לא אוהב את סילבה, אתה גורם לי להלל עכשיו לוחם עם אישיות של פח זבל)

אתה מעוות את המציאות
"ראמבל לא השתמש בהיאבקות שלו כבר שנים", אבל הוא מתאבק נכון? מה זה לא השתמש, כמעט כל קרב שלו הגיע לקרקע איך אתה אומר שהוא לא השתמש בהיאבקות שלו? ועוד אתה מוסיף, פרט לשני הקרבות האחרונים שלו, זאת אומרת שהוא כן השתמש בהיאבקות בשנים האחרונות או לא?
זה כמו שתגיד שבלפורט לא חגורה שחורה בג'יו ג'יטסו ברזילאי כי הוא לא השתמש בכישורים שלו כבר שנים, זו ליצנות.

איפה ראית שזילזלתי בג'ונס?
הוא פגש את כל הלוחמים האלה בשיאם? תגיד לי מה אתה מסתלבט עלינו?
שוגאן כבר הרבה הרבה מעבר לשיא, אחרי יד שבורה ו2 ניתוחים בברך וזה שהיה לו ראן טוב נגד מצ'ידה זה טוב ויפה אבל אל תגזים.

udi102

New member
אתה מתווכח עם עובדות

ראמפייג ,מאצידה ושוגון היו בכושר הכי טוב מזה שנים בקרב מול גונס וזאת עובדה .

לובארד לא נלחם קרב אחר בUFC ! תגיד לי אתה בסדר ? דבר שני התכוונתי מלבד סילבה ,טוב שתקנת אותי אבל עדיין אין לדעת מה יקרה בינו לבין סילבה, אני מהמר על אוונס .
אוונס הוא מתאבק מעולה , מתאבק טוב זה מאצידה לדוגמא . אין כאן קשר ללקק ללוחמים אני HATER של אוונס אבל אלו העובדות .

אתה מנסה להיות דייקן ודקדקן בקשר לראמבל אז תהיה ,אבל העובדה שבWW רוב הנצחונות שלו הגיעו דרך העמידה ורק בשנה האחרונה הוא התחיל להשתמש בהאבקות שלו בקרבות וזאת עובדה .

נחכה לרימאץ של סילבה וסונן אבל עדיין מה שקרה בקרב הראשון שלהם לא היה "לאקי פאנץ " .

כל מה שאמרתי אלו עובדות ,אם תרצה אני ימצא לך ראיונות לפני הקרבות מול שוגון ומאצידה ותשמע מה המחנות אימונים שלהם אומרים די לעוות את המציאות .

הויכוח העקרי שלנו זה האם גונס פגש את הלוחמים שהוא נלחם מולם בשיאם אני לחלוטין אומר שכן ויש הוכחות . שוגון עברניתוח בברך שנה לפני ואח שלו אמר שההוא בכושר הכי טוב מעולם .

באסטר1

New member
איזה הוכחות?

להגיד ששוגון בשיא היום..זה כמו להגיד שאנדרסון סילבה תותח היאבקות
לא יודע מה איתך תראה את הקרב של שוגון נגד מא'צידה הראשון ואז תראה את שוגון נגד ג'ונס
תראה את שוגון אחר כך נגד הנדו..זה הכושר הכי טוב שלו? באמת? אתה מקשיב למחנה שאומר לפני קרב שהוא בכושר שיא? מה רצית שיגיד הוא בכושר חרא אבל עולה לקרב כי הוא גבר?

ראמפייג'..כאמור כמו שכבר אמרו לך הלך לעשות סרטים , לא סתם חיכו לקרב שלו מול אוונס המון זמן
הוא הגיע מול אוונס לא בכושר גם חטף בעמידה גם חטף בקרקע
בעצם ראמפייג' מאז הקרב מול מאט האמיל הוא לא בכושר בכלל , זה שאמרו שלראמפייג יש אגרוף אחד של KO זה לא אומר שזה כושר שיא..הוא מזמן לא הביא למישהו KO וזה רק מראה לך שהוא לא חד כמו שאמרת!

היחידים שהיו בכושר שיא שלהם מול ג'ונס הם ביידר ואוונס
אפילו מא'צידה מאז הKO שקיבל לא מצליח להתאפס על עצמו

udi102

New member
הויכוח הזה מתחיל להמאס עליי

אני אמרתי ששוגון בכושר שיא היום ?! אמרתי שבקרב מול גונס הוא הגיע בכושר שיא אחרי שנה בחוץ ,(ההחלמה מהניתוח אחרי שבררתי הרבה היתה רק 3 חודשים) ,אח שלו אמר שהוא בכושר הכי טוב ,וגונס פירק אותו כמו שלא ראיתי מעולם בעמידה ! הוא פשוט לקח את הלוחם עמידה הכי מפחיד בעולם ביחד עם סילבה ופתח לו את הצורה ,סליחה על הביטוי והוא גרם לשוגון לדפוק ולהכנע !

מה הקשר לכושר שלו נגד הנדו ? לקרב השני מול מאצידה שהוא נתן לו KO הוא עלה פצוע ומול גונס הוא עלה כשיר במאה אחוז אלה העובדות ? אלא אם הכוונה שהכושר שיא של שוגון היה בפרייד שהוא השתמש בסמים ? או שלעולם הוא לא היה בכושר שיא ? חלאס כבר עם השטויות האלה באמת .
ראמפייג מעולם לא נראה בכושר כל כך טוב והוא בעצמו אמר שהוא התכונן לקרב בצורה שהוא לא התכונן מעולם .

הלוואי שניר היה כאן בפורום כדי לומר איך מאצידה התכונן לקרב מול גונס לא רק שהוא היה בכושר מדהים ,הוא היה ביכולת הכי גבוה בקריירה שלו .

אתה לא מוכן לקבל את זה אל תקבל אלה העובדות חד וחלק יש ראיונות לפני ואחרי הקרב ואף אחד מהלוחמים הנל לא אמר שהוא פצוע אלה רק נתנו מחמאות לגונס .

זקס11

New member
תשמע אודי...

לגבי ג'ונס, אתה צודק. אבל לאנשים קשה להתמודד עם לוחם שהוא אלוף בסה"כ שנה. אבל בשנה האחרונה הוא נתן הספק של שלוש שנים. ובשנה הזו הוא חיסל את צמרת הלוחמים בקטגוריה, כאשר כולם היו אלופים, ועם הישגים משמעותיים.

לכן, הוא אמור להיות מספר 1 ב P4P.

למעלה