עידכון קרבות חם מהתנור !!

באסטר1

New member
אתה מגזים על גבול ההזוי

ג'ונס לא אגדה!
אגדה זה לוחם שנלחם מספר שנים והביא הישגים
ג'ונס אומנם הכי צעיר אבל הספורט מתפתח רק
זה שג'ונס ניצח לוחמים במחלקה הזאת שלא הצליחו להגן על התואר מספר שנים לא אומר שהוא אגדה.
הוא לוחם טוב יש לו יתרון פיזיות וזה הכל הוא אלוף וכן הוא טופ 5 אבל וזה אבל גדול סילבה וGSP כבר שנים מנצחים ונשארים בטופ היכולת לא יורדת אלא רק עולה
סילבה הצליח להוציא ניצחון דקה וחצי לסוף סיבוב חמישי אחרי שהוא הפסיד את רוב הסיבובים ועלה פצוע זה אתה יכול להגיד שג'ונס עבר? מה הבחור אפילו לא היה בסכנה לרגע אחד..ואפילו סילבה היה וGSP היו בסכנות בהגנות של התואר שלהם.
להזכירך GSP קרע את הרצועה או משהו במהלך הקרב מול אלבס ועדין המשיך וניצח
האלה נחשבים לאלופים ולוחמים שנתנו דם ויזע במשך השנים ועדין לא נחשבים לאגדות
מה שהופך לוחם לאגדה זה המורשת שלו

וג'ונס צעיר מידי בשביל להחשב P4P מספר 1 אז אגדה??
זה לא משנה מי קבע את הדירוג אתה יכלו להגיד שג'ונס מספר 1 זה לא רלוונטי הבחור עולה לקרבות וזה כמו קרב אימון מושך גארד שניה לפני סוף סיבוב כדאי להגיד שהוא לא מפחד להיות על הגב..

אם אתה אוהד שלו זה בסדר אבל לא צריך להגזים אגדה..רק השנה הוא ניהיה אלוף מה אגדה
אמרו על וולסאקס שהוא הפידור הבא שהוא מנצח את כולם ובלה בלה הוא הפסיד ומי מדבר עליו כיום?
גם סילבה וגם GSP עברו הפסדים ועברו הרבה דברים שג'ונס לא ראה עדין
תן לבחור זמן לפני שתעשה ממנו P4P1 או אגדה

udi102

New member
גונס P4P מספר 1 וגם אגדה

אני ימשיך לחזור על זה כי זאת עובדה ,הוא עשה בשנתיים מה שסילבה וGSP עשו בשנים . תשמע אני אומנם אוהד שלו אבל אני אוהד הרבה יותר גדול של GSP ואני אומר לך שהוא רחוק הגנה אחת רו שתיים מGSP . הסברתי למה הוא הגדול מכולם אין לי צורך לחזור .

דרך אגב GSP מתח את שריר המפשעה מול אלבס בסיבוב הרביעי או סוף השלישי אם אני לא טועה והוא אלוף גדול אין ספק .
אתה מטעלם מהדרך שבה גונס ניצח את הקרבות שלו ואת מי הוא ניצח ,הוא ניצח יריבים מפחידים ואת כולם הוא ניצח תוך שנה וחצי .

באסטר1

New member
להפך , כבודו מונח במקום

אני פשוט חושב שתוך זמן קצר להגיד שהוא אגדה וP4P1 מעל סילבה וGSP זה לא נכון

אתה אומר שהוא סיים לוחמים ברמה..סילבה היה מפרק לוחמים בKO שלא נראו כמעט וGSP היה מנצח לוחמים ושולט בהם כמו שאף אחד לא עשה אז מה ההשוואה פה?

נסיון דרוש לכל אגדה..אם יגיע לוחם שינצח את סילבה בKO ואת GSP באיזה הכנעה זה אומר שהוא אגדה? האלה שניצחו את פידור הם אגדות?

כבר היה כאן בחור שאמר שמא'צידה זה הדבר הבא היה פותח עליו נושאים כל יום בערך כמוך , ובסוף שניהם נפלו :)

תזכור מה שאמרתי לך לג'ונס אין נסיון ויש לו פיזיות אם לא שמת לב הוא עולה לקרבות שהוא גבוה לפחות בראש מהיריבים עם ריץ' מטורף שהוא יודע להשתמש בו טוב ויכולת היאבקות מה שעד היום לא היה במחלקה עד שראשד חזר למקורות אחרי הKO שקיבל

בוא נדבר על זה עוד שנה איפה ג'ונס יהיה נראה אז

udi102

New member
חחחחחח

אתה אומר שאגדה זה לוחם שנלחם מספר שנים והביא הישגים ,גונס נלחם לפחות 4 שנים הוא אלוף עם שלוש הגנות על התואר מול לוחמים שאף אחד לא עשה רצף כזה מולם . אוונס הפסיד למאצידדה שהפסיד לשוגון שהושפל ע"י גונס . בלי קשר שאוונס ניצח את ראמפייג שהפסיד לגריפין בהחלטה הזויה ואותו ראמפייג ניצח את הנדו במלחמה על החגורה ובעצם הוא הלוחם היחיד שהצליח להגן על החגורה בפעם האחרונה עד שהגיע גונס .

לידל שהוא וGSP, הלוחמים האהודים עליי , הגן על החגורה אם אני לא טועה 5 פעמים וטיטו 6 , לידל ניצח את קוטור ,טיטו ,באבלו ועוד לוחמים אבל אכל KO מראמפייג די בקלות ,גם בפרייד לידל הפסיד לראמפייג בצורה מובהקת בTKO .

גונס הוא אגדה כבר היום הכי גדולה בתולדות הLHW וההשגים שלו גדולים משל לוחמים כמו לסנר ,פן ,ולאסקז ,JDS , קוטור ,לידל ,טיטו, ויוז .

יוז ,לידל וקוטור הם אגדות וגונס לא ?

אמרתי שגונס אגדה יותר גדולה מסילבה שאני בכלל לא מחשיב אותו כאגדה הוא נלחם במרבית הקריירה שלו בלוחמים חלשים מלבד הנדו ופרנקלין . גונס כבר היום השיג יותר מסילבה .

אמרתי שעוד הגנה או שתיים על התואר וההשיגים של גונס השתוו לאלו של GSP תרצה בזה או שלא זאת עובדה .

באסטר1

New member
מה שיש לך זה תאוריה

בשביל שהדבר הזה שאתה מנסה לעשות אגדה יהיה עובדה אתה צריך לעשות סקר שוק בין רוב אוהדי MMA בעולם ולראות שהאחוז הגדול יותר חושב שהוא אגדה בשביל שזה יהיה עובדה.

ככה שאת העובדה שאמרת שהוא אגדה ויותר טוב מסילבה וGSP זה אתה החלטת בלבד

אתה מדבר איתי על אגדה שהיא לא שחורה בBJJ אפילו , שלפני 4 שנים התחילה ללמוד מוי טאי, ולא זכור לי שהוא לקח טורנירים של מוי טאי .
כמו פן שתוך 3 שנים הגיע לשחורה ולקח טורנירים , וכן הגיע למצב שהוא ב2 מחלקות וכן השיג.

אני לא אומר שלג'ונס אין פוטנציאל להגיע רק הסברתי מההתחלה שהוא צעיר מידי בשביל להחשב אגדה , זה כמו שתקרא לו זקן כרגע.
לדוגמא ברוק לסנר בWWE הגיע ב2002 היה שם כמה שנים טובות השיג המון הוא נחשב לאגדה שם נראה לך? הוא נחשב לטופ ,לשם מוכר וכו' אבל ממש לא לאגדה

עכשיו נתת דוגמא שג'ונס ניצח לוחמים שאף אחד לא עשה כזה רצף מולם
ובכן GSP נמצא במחלקה הכי קשה בUFC וניצח את כולם אז למה לדעתך הוא לא P4P1? למה הוא לא אגדה?
לא זכור לי מי ניצח את פיץ' לפני הנדריקס
ולא זכור לי מי ניצח שילדס לפני GSP
ולא זכור על קושצ'אק
ומול מאט היוז צריך לדבר? שהוא אם כל הידע שלו כמעט הכניע גרייסי בקרב?

אתה מדבר על תקופות..כל מה שג'ונס עובר עכשיו GSP וסילבה עברו בעבר , הסיבה שהם לא "אגדות" זה כי פשוט הם לא קרובים לפרישה
תיהיה בטוח שסילבה עוד כמה שנתיים בערך יפרוש הוא יחשב לאגדה.

איך בכלל אפשר להחשיב את ג'ונס עם כל הלוחמים שנתנו כל כך הרבה שנים , היו אלופים או שלא זה לא משנה אותי עיצבן שאתה אוהד שרוף של ג'ונס ופשוט החלטת שהוא אגדה , אז אולי בשבילך הוא אגדה למזלינו הוא לא נחשב אגדה אחרת הייה מקבל את האות הוקרה הזה מUFC וזה חבריקו עובדה!

udi102

New member
אני אמרתי שGSP לא אגדה ?

הוא אגדה כבר היום אמרתי שעוד שתי הגנות על התואר גונס כבר ישתווה אליו ואלו העובדות וכולם יודעים שאני אוהב ענק של GSP ואם הייתי יכול הייתי נוסע למונטריאול בנובמבר לחזרה שלו נגד קונדיט ,זה החלום .

דבר נוסף בזה שונה לסנר מפן שניהם הגנו על החגורה פעמיים ,אז מה ההבדל ?

עוד משהו שהוא די שטותי לטעמי מה הקשר שגונס לא לקח טורנירים של מואי טאי ?! מה הקשר לשחורה של פן בBJJ ?! כל מי שיש לו חגורה שחורה בBJJ הוא אגדה ? אז יש יור אגדות מלוחמים חחח ,תהיה רציני אני מבקש אחינו .
זה MMA !!!! אגדה בMMA!!!!
הטיעונים שלך לא סבירים ולא מבוססים ,אולי קשה לך להכיר בזה אבל גונס אגדה והוא הP4P מספר 1 היום !

הכי טוב בכל הזמנים ? אני אמרתי שעדיין לא ! מתי אמרתי שכן ? אמרתי שאם הוא ימשיך ככה תוך שנתיים הוא גם יהיה .

GSP עבר פציעה מאוד קשה ולעולם ספורטאים לא חוזרים להיות כפי שהיו אחריהם או חוזרים בכלל ! יש ספורטאים שחוזרים וקורעים את הרצועה שוב ואני יכול לתת לך רשימה מטום בריידי למייקל אסיין ועד דרק רוז ! ,GSP יחזור לוחם שונה הוא לא יהיה כבעבר מה שכואב לי זה שכשהוא יפסיד למתאבקים כמו אלנברגר וקושמאק (אם יהיה קרב נוסף בינהם) אנשים ילעיזו וישמיצו אותו על לא עוול בכפו ....

סילבה כבר בן 37 ובשנתיים האחרונות נלחם רק פעמיים ,אני חוזר ואומר שהוא נלחם במחלקה החלשה ביותר בספורט מלבד המחלקות הנמוכות החדשות ,הלוחמים שאותם הוא ניצח לא עשו כלום בספורט ברובם ! .

תמיד נתתי לו קרדיט על הנצחון על הנדו אבל חוץ מזה אין מה להשוואות בין הרשימת נצחונות של GSP וגונס לרשימה של סילבה זה פשוט מעליב ! וזאת עובדה !

danielmo1

New member
פרנקלין לא עשה כלום בספורט?

הנדו? בלפורט?

אתה גם שוכח שהוא ניצח את את פורסט את ליבן שהיה 15-1 עד אותו קרב שהרס לו את הקריירה ג'רמי הורן שלא נגיד כמה נלחם, יושין אוקמי וסונן

זה שהוא גם לרובם להיראות לא טוב זה לא אומר שהוא לא ניצח לוחמים שבזמנו נחשבו לוחמים גדולים

אתה פשוט עושה השוואה לא נכונה, להשוואת את ג'ונס לGSP או לסילבה זו טעות כל אחד עשה את זה בדרך שלו, גם המחלקה של GSP עם כמה שהיא כביכול חזקה, לא נראת כ"כ חזקה כשהוא נלחם כי הוא פשוט טוב מידי, כנ"ל אנדרסון סילבה וכנ"ל לג'ונס

udi102

New member
מה בלפורט עשה בספורט ???

ליבן ? גריפין ? (האלוף הגרוע ביותר בתולדות הארגון ! וכן כללתי גם את סרה )

אוקאמי סמרטוט אל תזכיר לי אותו !! לפרנקלין יש הנחות אז ניתן לו אותן בו נניח שסילבה ניצח את הנדו ופרנקלין זה עושה אותו אגדה ?
GIVE ME ABREAK !!!

הלוחמים שGSP ניצח הם P4P מהטובים ביותר ,פיץ ,קושצאק ,אלבס ,פן וגם שילדס שאי אפשר לקחת ממנו את מה שעשה למרות שהיום הוא בתחתית ,אבל עד לפני שנה אנשים כאן אמרו שהוא מספר 2 בעולם בMW ובWW , וזה מראה הכי הרבה איך מספר 2 בעולם בMW עד לפני שנה ,שילדס , היום נמצא בתחתית הWW ,שילדס ניצח את הנדו ועוד לוחמים רבים ולטעמי הוא לא רחוק מההשגים של סילבה .

באסטר1

New member
מה עשה ג'ונס בספורט?

אתה משווה אחרים לכמה הם חלשים ולא עשו
מה הוא עשה? זכה בתואר? זהו? אז הוא אגדה? אז פרנקלין זכה בתואר גם הוא נחשב אגדה? בזמנו הוא ניצח לוחמים שנחשבו לטופ

צר לי לבאס אותך ראמפייג' לא נחשב טוב כבר כמו בעבר הוא טופ 5 במחלקה שלו כי היא דלילה
אתה אומר שגריפין הוא פח אשפה במילים אחרות ואותו גריפין ניצח את ראמפייג' אז מה זה אומר על ראמפייג'? קצת סותר מה שאתה אומר
כל המחלקה הזאת התחלפה אין בה לוחמים חדשים פרט למא'צידה וג'ונס כבר המון המון זמן
אולי בשנה הזאת בהחלט הגיעו כמה שאולי יתנו פייט אבל זה כמו להכניס את פן של פעם למחלקת הפדריוויט היום..הוא יחסל את כולם.

אתה אומר שסילבה ניצח את הנדו ופרנקלין אז זה לא עושה אותו אגדה , אוקי יכול להיות אבל ג'ונס נלחם שנה הספיק לנצח את הטופ מה עכשיו? אגדה הוא לא כי שסילבה ניצח הוא לא נחשב לאגדה בגלל הנצחונות , למה שג'ונס כן?
אתה פשוט עושה מעשה אינדיגו על מא'צידה ופשוט רואה שג'ונס ניצח ופוף הוא P4P1 ואגדה..אם הוא אגדה תראה לי הפסלון שהUFC נתנו לו ואז אגיד לך וואלה זאת עובדה הוא אגדה עד אז תפסיק לבלבל תביצים על זה שהוא אגדה כי הוא לא סך הכל עוד לוחם מצווין

udi102

New member
זה שאתה לא מבין את ההבדל בין גונס למאצידה

זה כמו לא להבין את ההבדל בין טוב לרע שילד בגיל 3 כבר מבין ואני מדבר ברצינות ,הויכוח הוא עקר ,לי יש הוכחות ואתה ממשיך להתווכח ,הסברתי לך למה גונס הוא אגדה מבחינת הישגים ומבחינת יכולת ,שילדס וסילבה הם לא אגדות שניהם ניצחו לוחמיםברמה נמוכה כל הקריירה ואת הנדו בדיוק אותו דבר אבל שילדס לא פחדן וירד לWW למחלקה קשה בהרבה מהMW ושם הפסיד ואילו סילבה השפן לא עלה מעולם לLHW להלחם בטובים ביותר אלה הוא נלחם בארווין ופרנקלין שהוא האלוף הגרוע בתולדות הארגון ומה הקשר שהוא ניצח את ראמפייג ?????? גם ריו צונן ניצח את סילבה ! ומאט סרה את GSP ! .

סילבה קיבל קרבות נוחים בLHW כמו שהוא קיבל בMWעד היום ,למה הוא לא נלחם מול מוניוז ,לומברד וסונן שוב ? למה מורחים את זה המון זמן ? סילבה הוא פחדן והוא תמיד היה כזה וזאת השורה התחתונה .
דרך אגב סונן מתאבק גדול אבל לוחם מאוד בינוני שלא תבין לא נכון .

כמובן שהמשפט האחרון הוא סובייקטיבי אבל כל השאר לא .

ראמפייג ,מאצידה ,שוגון ואוונס כולם פגשו את גונס שהם בשיאם תלמד לחיות עם זה .

באסטר1

New member
הקשר הוא

שאתה הופך לוחם שהכלים שיש לו הם לא הטופ ,לאגדה רק כי ניצח לוחמים שהכישורים שלהם מה לעשות הם לא פיזיות והיאבקות כמו שיש לו!
דברת על שילדס כמה הוא היה טוב..ברגע שהוא קיבל לוחמים שיש להם כישורים יותר טובים ממנו הוא הפסיד ולא פעם אחת.
ביום שג'ונס יקבל לוחם שפיזית וגם הכישורים דומים הוא יפסיד , ואם יבוא אחד שפחות פיזית ממנו זה לא יפתיע גם.

ועוד דבר על העבודות שלך , הסברתי לך מה זה עובדה אם אתה לא מאמין יכלו לרשום מה זה עובדה בגוגל
אתה נותן דעה..דעה אישית שלך בלבד אם זה היה עובדה לא היה ויכוח בכלל פה הרי לא?

אתה לא הראשון שעשה מלוחם איזה משהו בלתי ניתן לעצירה עשו את זה לוולסקאז , ומא'צידה כבר והיום מישהו מדבר עליהם? זה למה אמרתי קח זמן לתת ללוחם להתבסס שלא מחר הוא יפסיד ואז תאכל את הכובע

udi102

New member
אתה סתם עקשן ואין טעם להסביר לך

מה ההבדל בין ולאסקז ומאצידה לחגונס אבל ההסבר הוא פשוט ואני מקווה שתבין ! גונס הגן על החגורה כבר 3 פעמים מול הטובים ביותר ,מאצידה וולאסקז הפסידו אותה בהגנה הראשונה שלהם על התואר ,זה ההבדל גונס הוא P4P מספר 1 וכבר היום הוא אגדה בספורט

bret24

New member
ג'ונס לא יכול להיות כרגע P4P מספר 1

סילבה וGSP שולטים שנים במשקלים שלהם ולסילבה יש ניצחונות גם במחלקה מעל על אלוף לשעבר {גריפין}. לג'ונס התיפלץ הזה יש מבנה שמתאים להביוויט גדול,
שיוכיח את עצמו קודם בהביוויט לפני שאפשר לחשוב להכתיר אותו לגדול בכל הזמנים, הגדולה של לוחמים כמו פידור וואלסקז זה שהם אלופים מול לוחמים הרבה
יותר גדולים מהם, וג'ונס נלחם נגד דרדסים שיש לו מבנה גוף הרבה יותר גדול מרוב ההביוויט ומסתמך הרבה על כח ועל הריץ' האדיר שלו, אני די בטוח שברגע שג'ונס יפגוש לוחמים כמו טראוויס בראון או וורדום יהיה לו מאוד קשה לנצח.

Siberian Khatru

New member
P4P זה לא 'הגדול ביותר בכל הזמנים'

זה דירוג *נוכחי*. בנוסף, ג'ונס לא כבד יותר משאר האנשים במחלקה שלו, לא לפני חיתוך המשקל (הוא שוקל 220-230) ומן הסתם לא אחרי, כך שגם אם יקרעו לו את הצורה כשהוא יעלה מחלקה זה לא רלוונטי לדירוג שלו באפריל 2012.

bret24

New member
אני יודע מה זה p4p כנראה לפני שידעת מה זה MMA

הבעיה היא זה שיש אנשים בפורום וגם באינטרנט שכבר מכתירים את ג'ונס לליטהביוויט הגדול בכל הזמנים, אני אישית חושב שהוא רחוק משם כרגע
אבל עם סיכוי טוב להגיע לזה, מספיק להזכיר לוחמים כמו בלפורט מאצידה ולסנר שההייפ שלהם היה לא פחות גדול משלו.

Siberian Khatru

New member
זה תמיד יקרה

אנשים תמיד קצת מגזימים מלוחם עם רצף נצחונות מרשים. במקרה של ג'ונס זה חריג כי המקרה הכי גדול של רצף כ"כ מרשים כזה בזמן כזה קצר היה של פידור, אבל יש זמן לפני שג'ונס יחשב כגדול בהסטוריה.

אבל בלי קשר אתה כתבת שג'ונס הוא לא ראשון ב-P4P בגלל שני לוחמים אחרים שהרקורד שלהם יותר טוב הסטורית אבל כמעט לא נלחמים בשנים האחרונות, ולכן זה לא נראה לי ריאלי. דירוגים צריכים לתאר את המצב בעת האחרונה (ע"ע מיקומו פדרר בטניס).

udi102

New member
סתם שאלה ....

מי הLHW הגדול ביותר בכל הזמנים לדעתך האובייקטיבית ולמה ?

danielmo1

New member
עושה רושם שג'ונס יהיה

רק אם ימשיך ככה, אם לא, הוא יהיה עוד אחד עם פוטנציאל גדול

רק תבין, אגדה הוא לא, עדיין לא לפחות (כמובן שאני לא שולל את האפשרות וסביר להניח שזה יקרה, פשוט מוקדם לקבוע)

udi102

New member
טעות חמורה אחי ,גונס מזמן לא פוטנציאל !

לא מאז שהוא מימש אותו זה קרה מול שוגון בקרב שבו הוא לקח את החגורה ,לא מאז שהוא הכניע את ראמפייג ! WTF ? מתי זה קרה בפעם האחרונה ? לא מאז שהוא הכניע את מאצידה ! מישהו היה קרוב לזה בהיסטוריה ? (ואל תגיד לי טיטו ! עם המשולש המזויף שלו) ,לא מאז שהוא ניצח את אוונס דבר שרק מאצידה עשה עד היום וטובים אחרים כמו ראמפייג ,לידל ,ביידר לא הצליחו לעשות .

גונס הLHW הגדול בכל הזמנים ,גדול יותר מראמפייג ,אוונס ,שוגון ,קוטור ,מאצידה ,ואנדרלי ,טיטו ,ומלידל שאני תמיד הייתי אוהד גדול שלו .

למעלה