עידכונים מהוילה - יום 26 , ה- 26.9-צהריים|קפה

stp51

New member
הכל בלוף אחד גדול, עובדים על כולנו, זו לא

ראיליטי, זה מבויים ומתוסרט, שום דבר לא דומה למציאות!!!!!!!!!!

ליאורי13

New member
../images/Emo41.gifלשי תפנים ותחכים../images/Emo41.gif

מי האיש החפץ חיים; אוהב ימים, לראות טוב. מי האיש החפץ חיים; אוהב ימים, לראות טוב. נצור לשונך מרע, ושפתיך מדבר מירמה! סור מרע, עשה טוב! בקש שלום, ורדפהו. נצור לשונך מרע, ושפתיך מדבר מירמה! סור מרע, עשה טוב! בקש שלום, ורדפהו.

Come Alive

New member
לא,

אבל אשר מטבריה, שאפשר לומר שזה די קרוב
והכי קרוב לשם גר צבר.. הוא גר בבנימינה. או שפעם הוא גר שם? לא יודעת, כולם עכשיו תל אביבים. גונבים לי ת'עיר];

../images/Emo124.gifאיפה נ ע מ ה ? נעלמה לי

אמא טליבן עם הצעיפים. מכיוון שאני לא רואה כל רגע כמוכם את התכנית, בבקשה גלו לי לאן נעלמה בעלת השכבות .

מה זה אפשר כך סתם להתפוגג ולהעלם?

הרי שילמנו אגרת טלויזיה. איך זה שהיא נעלמה ? דחוף . אני צריכה לדעת.

היי כולם../images/Emo140.gifהאם ?

הכתבה בynet נכונה על נעמה? מה דעתכם? שבת שלום
*** ניתוח אופי לנעמה שפורסם בynet *** קצת חצוף אבל ניתוח מלא אהבה הטיול להודו גרם לנעמה הרבה נזק מסיבות שלא ניתן לתאר כאן מה שקורה בדרך כלל לאנשים בהודו זה שהם חוזרים בתחושה שהם יכולים להשיג הכל אבל בעצם הם לא יכולים להשיג כלום כי המוח שלהם מלא קצרים ולהלן עוד דוגמאות גרושה \ חיה עם עוד אדם בבית חוץ מבעלה רק מראה על החיים הלא נורמטיבים שיש בביתה ואם היא הייתה מאמנת אישית כמו שנאמר אז זה הכל שקר כי היא הוכיחה שהיא לא יודעת להתמודד עם קושי מנטלי יחסי האנוש שלה שווים לאפס אין בה טיפת הגינות אפילו קרן שהייתה כביכול קרובה אליה לא סבלה אותה הצביעה כנגדה והיא התקרבה אליה מתוך רחמים בלבד וג שכבר למישהו היה אכפת ממנה (שיפרה )ולמרות שנעמה הצביעה כנגדה כששיפרה חיבקה אותה שהיא בכתה זה מוכיח שנעמה "לא ר שלא יודעת לאהוב---נעמה גם לא יודע לקבל אהבה נעמה שתהיה לך שנה טובה בגיל 34 שלדברייך את בוגרת יותר מכולם הגיע הזמן שתעשי חשבון נפש תסתכלי בעצמך לעומק וזאת לא תהיה בושה לגשת אולי לטיפול זה יהיה רק לטובתך בכבוד רב מישהו שראה ולא ממש אהב אותך אבל בגלל שאני מכבד כל אדם אני מאחל לך שתצליחי ואף שהספר המדובר שלך יזכה ברב מכר

יNOT

New member
לא רציתי להגיב על כזה דבר,אבל בכל זאת...

כן זה נכון, זה נכון כמו שהדברים שאמרו על בוריס נכונים, ומה שאמרו על ערן, ואם היו עוד שעפו גם עליהם זה נכון. זה מאוד ברור שהכותבים הינם פסיכולוגים ,וסוציולוגים מורשים ,שחקרו את ההווי החברתי של המשתפים בווילה לעומק ולכל רבדיו, אין פה שום ניסיון להשפיע על הקורא או על הצופה, ובטוח שאין פה שום ניסיון להכפיש את שמם של המתמודדים לאחר יציאתם מהווילה כדי לפגוע באמינותם במידה ויאמרו משהו שהם לא אמורים להגיד. סה"כ עיתונאות במיטבה. לא משוחדת לא מפלה, ואך ורק עניינית ומשקפת את המציאות. הקורא הישראלי מפתיע אותי כל פעם...אני היחיד שהחזיק מהציבור כנראה קצת יותר.

למעלה