יש דברים שהוא עובר עליהם מבחינת דת.. אני מבינה שהוא רצה להראות את הדת בטלוויזיה.. תוכנית ריאלטי זה לא המקום המתאים.. אגב כל שיש יש בטלוויזיה שיחות עם רב שניתן להתקשר ולשאול לגבי הלכות כאלו ואחרות.. .כך שאפשר היה לעשות תוכנית שתראה את המנהגים היהודים הוא נמצא בבית שיש אינטריגות שהוא עלול לעבור עליהם מבחינת הלכות כמו בין אדם לחברו. המקרופון שהוא נמצא איתו עפ"י דיירי הבית יש לו נורות וכשמדברים הם נדלקום ונכבות. מצלמים אותו גם בשבת.. מה שאומר שאנשים עובדים על מנת שהוא יראה מה עושים בשבת (רק קיפוח חיים דוחה שבת לא? זה מה שאני יודעת.. מה לעשות נולדתי חילונית..ויש לי טיפת ידע). וכמו שאי אפשר ללחוץ על הכפתור של החשמל כי יש יהודים שעובדים בחברת חשמל כך הוא לא היה צריך לתת למצב שיהודים עובדים והוא מצולם.. . ___________ עוד נקודה שבזמן שהוא שמצלמים אותו לארוחת שישי, אנשים בבית יודעים שיש ארוחת שישי ויהיו עניינים ואינטריגות, שיחות/קטעים וכו.. אז במקום שהמשפחה תשב לארוחה היא מתעניינת במה שקורה שם.. ורואה טלוויזיה.. כך שאולי בכל מקרה הוא לא משיג את מה שהוא רוצה ואולי יש משיהו שיגיד וואלה.. בכל מקרה אני לא חושבת שתוכנית זו היא פורום. והוא עלול להראות ע"י מה שרשמתי למעלה את הדת באור הלא נכון (צביעות) והכי גרוע אם יזכה (מי אמר שאחרי כיפור הוא לא יגיד נשארתי עד עכשיו..אז..נמשיך) כי אז יצא שהוא כאילו "עבד" בשבת (אם בעבור השהייה שלו בוילה הוא קיבל כסף.. וגם גרם להיהודים לעבוד (כי צילמו אותו) אלו הרבה עברות.. אז אם הוא דתי או לא עפ"י הפרמטרים שלי.. הוא בטוח בעל אמונה.. לא ממש דתי.. . שוב אני לא חושבת שהתוכנית זה הפורום לחינוך דתי.. אלא תוכניות אחרות