עידכונים
ל לפני שהלילה נגמר New member 15/12/07 #2 עטיפה נוספת של "Brave"../images/Emo99.gif Alternate covers לפי מה שהבנתי, התחילו להפיץ אותה לאחרונה...
עטיפה נוספת של "Brave"../images/Emo99.gif Alternate covers לפי מה שהבנתי, התחילו להפיץ אותה לאחרונה...
Q QueIronia New member 15/12/07 #12 לא, אישה! זה נכון? יש בזה משהו מיוחד או שמדובר בסתם עטיפה נוספת? כבר הפסקתי לגלוש בBB לפני כמה שבועות ואני לא מעודכן...
לא, אישה! זה נכון? יש בזה משהו מיוחד או שמדובר בסתם עטיפה נוספת? כבר הפסקתי לגלוש בBB לפני כמה שבועות ואני לא מעודכן...
L Lopezit New member 15/12/07 #13 אה אמממ לא יודעת אני לא מסתכלת שם בהודעות על ברייב.. כי זה פשוט לא מזיז לי
W West Doll New member 16/12/07 #20 אני לא ראיתי שומדבר על זה... רק איזה דיוידי מעפן עם הקליפ של DI' ומאחורי הקלעים שלו. הוא עולה 2.91$ ד"א קליק.
אני לא ראיתי שומדבר על זה... רק איזה דיוידי מעפן עם הקליפ של DI' ומאחורי הקלעים שלו. הוא עולה 2.91$ ד"א קליק.
ה הטופ מודל הבא New member 15/12/07 #15 תמונה עוצרת נשימהההההה אבל העטיפה המקורית פי מיליון יותר מרשימה ומדהימההההההההההההה
ל לפני שהלילה נגמר New member 15/12/07 #5 מצביעים לג'ניפר במצעדי ישראל../images/Emo26.gif רדיו ירושלים. Charts. מקום 9 במצעד ההשמעות - אתם יכולים סתם להגיב
מצביעים לג'ניפר במצעדי ישראל../images/Emo26.gif רדיו ירושלים. Charts. מקום 9 במצעד ההשמעות - אתם יכולים סתם להגיב
ל לפני שהלילה נגמר New member 15/12/07 #6 ג'ניפר לופז קנתה בגדים לתינוקות../images/Emo26.gif הזמרת רכשה בגדים בצבעים כחול וורוד. מה זה אומר לגבי הצאצאים? לקריאת הכתבה.
ג'ניפר לופז קנתה בגדים לתינוקות../images/Emo26.gif הזמרת רכשה בגדים בצבעים כחול וורוד. מה זה אומר לגבי הצאצאים? לקריאת הכתבה.
L Lopezit New member 15/12/07 #7 אהבתי את המשפט "אחרי שג'ניפר לופז ומארק אנתוני אישרו שהם מצפים לתאומים.."